Eurospin Brdo mi je postala najljubša trgovina v Ljubljani
da ne bo samo grajanje, 26.08.2021 ob 11:45
Odkar smo se preselili na Vič, vse večkrat zahajam v Eurospin Brdo, pa moram reči, da mi je to postala najboljša trgovina v Ljubljani. Ko se enkrat navadiš, kaj se splača kupit, prideš kar konkretno ceneje. Všeč mi je tudi ambient in urejenost te trgovine.
Samo ne hodi v Mercator Murgle, če kdaj zaideš na tisti konec, ker je za en k….
hoferr cena, 26.08.2021 ob 19:40
hofer je postal navadno sranje, kot da bi jedel iz smetnjaka
Nisi dojel poante.
V resnici ne kupujem v Hoferju, mi je pa zanimivo, ko srečam “elitarje” v Eurospin, ki se potem seveda izgovarjajo, da so sem zavili čisto slučajno, sicer pa v nizkocenovnike nikoli ne hodijo ?
Mi smo tudi bogati, 26.08.2021 ob 20:07
Nisi dojel poante.
V resnici ne kupujem v Hoferju, mi je pa zanimivo, ko srečam “elitarje” v Eurospin, ki se potem seveda izgovarjajo, da so sem zavili čisto slučajno, sicer pa v nizkocenovnike nikoli ne hodijo ?
Elitarji, ki jih srečaš v Eurospinu, so lastniki lokalov, ki tam kupujejo hrano in jo prodajajo revežem za visoko ceno.
Dobro zate, 26.08.2021 ob 20:11
Elitarji, ki jih srečaš v Eurospinu, so lastniki lokalov, ki tam kupujejo hrano in jo prodajajo revežem za visoko ceno.
sem redna uporabnica tega eurospina in sem že parkrat zalotila sorodnico, ki ima sigurno 3 jurje plače, njen mož pa še več, pa se mi vedno izgovori, da imajo samo v Eurospinu določene artikle, ki so ji všeč in nikjer drugje 😀 😀
o pa ne bo držalo, 26.08.2021 ob 20:27
sem redna uporabnica tega eurospina in sem že parkrat zalotila sorodnico, ki ima sigurno 3 jurje plače, njen mož pa še več, pa se mi vedno izgovori, da imajo samo v Eurospinu določene artikle, ki so ji všeč in nikjer drugje 😀 😀
to pa drži…imajo nekaj super manufaktorjev, ki drugače delajo za ita prehrambene trgovske verige. jaz recimo kupujem tam mozarelo za pico ker jo dela preverjen manufaktor. pa to je zgolj ena izmed takih zadev
Mi smo prej hodili v Hofer na Brdu, odkar je Eurospin, v Hofer ne stopimo več. Dejansko ni primerjave glede ponudbe in urejenosti trgovine, da o prijaznosti prodajalcev ne govorim. Je pa treba nakupe malo kombinirat: enkrat Eurospin, enkrat Leclerc, enkrat Spar in Mercator. Glede “socialcev”: nikoli ne gledam, kakšni ljudje so v trgovini.
Ko se je odprl omenjeni Hofer na Brdu in je tam nakupovala vecinoma bliznja elita in ne socialci kot danes je prisla ena starejsa premoznica in mi na rekla ce lahko maline da v kaksno drugo embalazo.Sem rekel zakaj saj ji nic ne fali.Je rekla ima nalepko da so znizane in se bojim da me bo katera soseda videla….???
sem rekel da se jagode,maline,borovnice nizako saj naslednji dan niso vec primerne za prodajo.Ja mogoce je rekla pa vseeno
Olimpicus1122, 26.08.2021 ob 23:21
Ko se je odprl omenjeni Hofer na Brdu in je tam nakupovala vecinoma bliznja elita in ne socialci kot danes je prisla ena starejsa premoznica in mi na rekla ce lahko maline da v kaksno drugo embalazo.Sem rekel zakaj saj ji nic ne fali.Je rekla ima nalepko da so znizane in se bojim da me bo katera soseda videla….???
sem rekel da se jagode,maline,borovnice nizako saj naslednji dan niso vec primerne za prodajo.Ja mogoce je rekla pa vseeno
V Eurospinu še nisem videla jagod, malin, borovnic … ne nakladaj.
Upssd, 26.08.2021 ob 16:37
Snelca, kaj blebetas? Nic ne razumem tvoje cudne govorice .
Prevajalnik: Vprasala sem jo kaj kupuje tam, da ji je tako thebest? In ce je morda vse domace( domaca roba), ce je domaca zelenjava( verdura), ter zrezki( bišteke)?
To ni blebetanje, malo vas drazim s primorsko istrsko govorico…?… ki pa ni nujno da je meni vsecna.
Ce se kaj ne razumes, komot vprasaj.??
Primorci ne grizemo, vcasih pa zasolimo. ?
Odvisnoje, 26.08.2021 ob 22:24
Mi lahko napisete kaj tocno je tisto kar kupujete v eurospinu. Tocni artikli me zanimajo od hrabe, cistil, ko grem da ne kupim glih tistega kar ni ok. Bila sem samo 1x v tej trgovini in res priporocila me zanimajo.
Jaz veliko kupim v Eurospinu in pač ne bom lagala, da mi ne paše, ker je ceneje kot drugje. Nimam bajne plače.
Redno tam kupujem mandlje in arašide, pakiran kruh za toast, tudi polnozrnat (rezano), balzamični kis, sol, sladkor, včasih moko, testenine vseh vrst in oblik, tudi liste za lasagno, riž, fižol, koruzo, čičeriko (konzerve), občasno paradižnikovo mezgo ali pelate (koščki), majonezo (moji doma imajo najraje njihovo Delizie del Sole), pakirane narezane salame (piščančje, puranje prsi, milanska, ogrska, vratovina – nekatere najdem tudi slovenskih proizvajalcev), mozzarello, grana padano ali parmezan, sirčke, jogurte (med drugim najdem kavni in kokosov jogurt, ki sta meni ful dobra in ju drugje težko najdem), včasih – sicer bolj poredko a včasih že – kako sveže pecivo (kokosove kocke ali breskvice), pa piškote, kdaj poskusim kak sok pa sicer to ni redno na mojem seznamu, mineralno vodo in obvezno čistila – varikino v šprici, razmaščevalec, čistilo za šipe, čistilo proti vodnemu kamnu in pred kratkim sem celo kupila pralni prah, oz dva – za belo in pisano. Sploh ne opazim razlike med kakim dražjim in tem, čeprav je res, da nimamo zamazanih oblačil, ker ne delamo nič takega, otroka pa sta velika in se ne valjata več po kolenih in po travi. Včasih vzamem tudi zamrznjeni program, njihove panirane piščančje zrezke (pakirani po 3) in polnjen sir za pohanje (z mozzarello, šunko, gobami etc).
Imela sem odpor do svežega mesa in sem šla vedno mimo. Sploh nisem opazila, da je v našem Eurospinu za steklenimi okni dejansko mesnica z mesarji, ki režejo in spakirajo ter to postavijo v ohlajene police, dokler mi tega ni povedala prijateljica. Ker imam v bližini doma mesnico, najraje kupujem pri njih, sem pa pred kratkim v Eurospinu zaradi naglice potem res vzela, in sicer telečje meso (kapo dol, bilo je odlično), meso za juho (juha je bila zelo zelo dobra, tudi mesa iz juhe se mi ne branimo in ga pojemo in je bilo zelo zelo dobro) in svinjska rebrca, ki so bila ravno tako mesnata in dobra, kot pri mojem mesarju. Cen mesa pa res nisem primerjala, ampak ob priliki bom prav pogledala razliko.
Občasno in ob posebnih priložnostih vzamem tudi sladkarije – riževo čokolado, mlečno čokolado, pa tiste podobne snickersom, bountijem in absolutno nujno čokolatine Gianduiotti.
Živim blizu italijanske meje in v starih časih smo veliko kupovali “čez”. Izdelki ali vsaj večina, ki jih kupujem v Eurospinu, imajo tak lep pravi italijanski okus, ki sem ga vajena, sicer pa večino teh izdelkov proizvajajo v italijanskih znanih obratih.
Po navadi je sveža zelenjava: sicer nič bolj ali manj obdelana s kemijo kot v drugih trgovinah. Solata je recimo slovenska.
Dobre so paradižnikove omake, posebno češnjevci. Eni od špagetov so mi fajn, črne olive, oreščki, hrvaški med, dimljen losos, ena vrsta narezanega pršuta, parmezan, čistila in pomivalno sredstvo za stroj. Niso mi OK vrste kruha (razen ajdovega z orehi), zmrznjena zelenjava, mlečni izdelki, WC papir (predrag glede na kvaliteto).
Pa še kaj bi se našlo.
Forum je zaprt za komentiranje.