Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tale je tudi doživljala svojih 5 minut slave

Tale je tudi doživljala svojih 5 minut slave

Tale gospa zdravnica včeraj je pa spet ena od “naročenk”; ki izkorišča svoj poklic za pranj možganov:

https://www.24ur.com/novice/korona/pozivam-vse-tiste-ki-pozivajo-k-necepljenju-naj-pridejo-pomagati-ko-zdravstveni-delavci-ne-bomo-vec-zmogli.html?utm_source=ProAd&utm_medium=24ur&utm_content=ProAd_24ur__&utm_campaign=ProAd

Celo v stilu: dovolj cepiv je, pripeljmo ga ga vam pred vrata, pred nos, pa ga še nočete..

H komu boste šli in boste prišli, ko zbolite, mi smo stroka, mi smo zdravniki, nam je za zaupat, n pa forumom (!) ( ja, na javnem forumu pa ljudje podelijo svoje izkušnje, post festum, tudi po cepljenjih, torej iz prakse. Ma dihat je pozabila skoraj, tako je bila agilna.

Nikakor nisem anticepilec,  verjamem v ta virus in druge viruse, ampak vs s trezno glavo, prcepcijo in razsodnostjo po sddaj skoraj dveh letih tega dogajanja;  oseba tudi cepljena po rednem programu proti otroškim nalezljivim bleznim prd 50imi leti s takrat mnogoletno prizkušenimi  in odobrnimi cepivi, ampak na živce mi pa gredo taki osebki, ki izkoriščajo svoj poklic za vsiljevanje javnosti svojega prepričanja preko te moči zdravniške bele halje in gazenje nečesa, do česar ima pravico vsak  sam se odločiti, kako in kaj bo storil s svojim telesom, saj ga samo on tako dobro pozna, da ve, kaj bo tudi v dani situaciji dobro zanj. In naj n plozajo spet s tem polnjenjem intenzivneih- zdaj že z mladimi.

Kj pa je gripa letos? Ni ni – a jo je muca papala, gospa zdravnica?

A kje je navadna gripa? Ja zarad ukrepov in mask ni imela šans, da se naseli v gostitelje.

Covid virus, še posebej Delta varianta, zna biti pa bolj iznajdljiv kot virus navadne gripe. Zgoraj omenjena zdravnica želi, da vi ne bi bili taki REVEŽI NA INTENZIVI kot so nekateri, ki jih zdravi in jih vidi vsak dan.

Gripe ni bilo, ker smo se držali ukrepov, covid je eksplodiral, ker se nismo držali ukrepov.

Odgovor na objavo uporabnika
?, 24.08.2021 ob 08:39

A kje je navadna gripa? Ja zarad ukrepov in mask ni imela šans, da se naseli v gostitelje.

Covid virus, še posebej Delta varianta, zna biti pa bolj iznajdljiv kot virus navadne gripe. Zgoraj omenjena zdravnica želi, da vi ne bi bili taki REVEŽI NA INTENZIVI kot so nekateri, ki jih zdravi in jih vidi vsak dan.

Ta covid je hudo zanimiv in pameten virus, v kinu je zelo aktiven, verjetno obozuje nive filme na velikem platnu, medtem ko ga trgovine manj zanimajo, tovarne s po 300 delavci na smeno v eni hali ga pa sploh ne zanimajo.

Pa ponocnjak je, najbolj aktiven je od 21 do 6 zjutraj in rad ima klimatizirane prostore, v gostilnah se zadrzuje notri, a se nikdar ne vsede za mizo….?‍♀️?‍♀️?‍♀️

Dejstvo je, da bomo vsi zboleli, tudi veckrat, treba se je nauciti ziveti s tem in namesto da bluzimo s temi cepivi, bi morali delati na zdravem zivljenju, ki samo spodbuja imunski sistem.

Ona je super zdravnica, vem iz prve roke. Ampak anticepilci bolj verjamejo Google-doktorjem.   Ko boste zboleli ne hodite v bolnico.

Letos gripe ni bilo, ker smo celo zimo skrivaj žurirali po stanovanjih, kleteh, garažah in podstrešjih. Virus gripe prelisičiš, če se na skrivaj družiš v zaprtih prostorih. Covid pa na te finte ne pade.

Ta zdravnica nas ni klicala, ko so si talali dodatke, pa tako so pokali po šivih. kaj so pripravili v tem letu in pol, ko pa znajo tako natančno napovedovati nove vale in paciente za par mesecev vnaprej.  saj so še boljši napovedovalci kot Nostradamus in baba Vanga skupaj.

Ače me bo en cepljen okužil in bom pristala v bolnici, bodo naredili tako kot pred plandemijo- ljudje so dobili mrso, pljučnico in umirali zaradi premalo higiene zdravstvenih delavcev. Kaj  bodo mene pa pod posteljo zabrisali ker se nisem cepila? jaz to razumem kot grožnjo. Bi  bilo bolje, če bi se dela lotili.

Desperadodajka, 24.08.2021 ob 08:45

Gripe ni bilo, ker smo se držali ukrepov, covid je eksplodiral, ker se nismo držali ukrepov.

Ne da se kot narod nismo držali ukrepov, če se jih ti nisi, jaz sem se jih – zaradi zaščite tudi sebe pred drugimi, ki se jih niso. In pri meni je še vedno to metoda, ki uspešno deluje že drugo leto, poleg ostalih higinskih ukrepov – pridno umivanje rok in držanje ustrezne razdalje z ljudmi, ki ne sobivajo z menoj, oblačila pa tudi dam ven na sonce, da jih presvetijo tudi UVC naravni žarki…. Doma tudi  brez pretiranega špricanja z razkužili, ker to  po moji presoji in odločitvi za domačimi zidovi ni bilo potrebno.

In drugi se jih niso držali, ker so bila nepravilna  navodila na začetku, ko so vsi brcali v temo. Kar spomni se izjav  tandema teh dveh gospá Nine Pirnat in Simone Repar Bornšek  z NIJZ :

1245756.jpg

– Je bilo najprej maske ja, pa potem ko bi bile najbolj ptotrebne ne, maske gor maske dol .

In zakaj nas ta banda pokvarjena ni klicala, ko so si delili dodatke?

Banda je tako razvajena, da jim za nobeno delo več ni. Pacient je za njih samo številka.

Kot rečeno, pol leta ste pridigali, da se covid epidemija širi, ker se raja ne drži ukrepov, gripe pa ni bilo, ker smo imeli ukrepe.

Ja, gospa je bila tko naspidirana. Še dobro, da ni moški, ker bi lahko rekel, da drži Boga za jajca s takim nastopom. In ja. Ona gre verjetno po čevapčiče k mehaniku!  Baba utrgana.

Ves čas že vlečejo dvoje plače, zraven se pa pritožujejo, kot da morajo zastonj koga zdravit.

Maske in razkuževanje rok dejansko pomaga. Mislim, da ne bi bilo slabo, če bi v zimskih mesecih ta dva ukrepa ohranili tudi v prihodnje (v notranjih prostorih). Zaprtje šol in vrtcev je tudi pomagalo pri omejitvi gripe. Zakaj ne v taki meri tudi pri koronavirusu? Več razlogov je. Koronavirus je bolj nalezljiv, okuženi so kužni dlje časa, pri znatnem odstotku okuženih ni simptomov in potem le-ti nevede širijo virus. Morate razumeti tudi, da se vsi skupaj še učimo živeti z novim koronavirusom, tako v smislu obnašanja, preventive in kurative, kot tudi v biološkem smislu – virus je vstopil v človeško vrsto, sedaj  je v nas in z nami.

Desperadodajka, 24.08.2021 ob 09:06

Kot rečeno, pol leta ste pridigali, da se covid epidemija širi, ker se raja ne drži ukrepov, gripe pa ni bilo, ker smo imeli ukrepe.

🙂

No dope

Če delujejo maske v primeru širjenja virusa gripe, zagotovo delujejo tudi v primeru širjenja virusa korona virusov ( tudi grško poimenovanih različic Covid).  Vsi ti virusi pa se širijo na enak način -s kapljičnim transfrerjem 🙂

Vndar korona virus je povozil virus gripe – , ker pri epidemijah gripe nikoli niso padali takšni finančni dodatki in zaslužki -ne pri cepivih, ne pri testih, ne pri vsej ostali logistiki.  Money, money, moner rulz and spins the wolrd 🙂

Dokler se boste taki bedaki klatili po svetu prav gotovo ne!

oomph, 24.08.2021 ob 09:17

Maske in razkuževanje rok dejansko pomaga. Mislim, da ne bi bilo slabo, če bi v zimskih mesecih ta dva ukrepa ohranili tudi v prihodnje (v notranjih prostorih). Zaprtje šol in vrtcev je tudi pomagalo pri omejitvi gripe. Zakaj ne v taki meri tudi pri koronavirusu? Več razlogov je. Koronavirus je bolj nalezljiv, okuženi so kužni dlje časa, pri znatnem odstotku okuženih ni simptomov in potem le-ti nevede širijo virus. Morate razumeti tudi, da se vsi skupaj še učimo živeti z novim koronavirusom, tako v smislu obnašanja, preventive in kurative, kot tudi v biološkem smislu – virus je vstopil v človeško vrsto, sedaj  je v nas in z nami.

Če se šele učite, kako lahko potem pridete do takih zaključkov, kaj deluje? Domneve niso noben znanstveni dokaz.

ne bo še konca covida, 24.08.2021 ob 09:21

Dokler se boste taki bedaki klatili po svetu prav gotovo ne!

Bedaki zakaj -ker mislimo s svojo glavo glede na spreemljanje vse te situacije globalno ne samo lokalno sedaj že skoraj dve leti, ker spoštujemo predpisane ukrepe in  za povrh tudi nismo zboleli? Ne ponižuj in n zmerjaj, nimaš nobne pravice tega početi.Tvoja odločitev: tvoja pravica, moja odločitev: moja pravica.

prav in pravilno, 24.08.2021 ob 09:27

Bedaki zakaj -ker mislimo s svojo glavo glede na spreemljanje vse te situacije globalno ne samo lokalno sedaj že skoraj dve leti, ker spoštujemo predpisane ukrepe in  za povrh tudi nismo zboleli? Ne ponižuj in n zmerjaj, nimaš nobne pravice tega početi.Tvoja odločitev: tvoja pravica, moja odločitev: moja pravica.

Kdo ti je dal pravico, da okužuješ tiste, ki niso radi bolni?

ne bo še konca covida, 24.08.2021 ob 10:04

Kdo ti je dal pravico, da okužuješ tiste, ki niso radi bolni?

Mogoče mati narava?

Desperadodajka, 24.08.2021 ob 09:25

Če se šele učite, kako lahko potem pridete do takih zaključkov, kaj deluje? Domneve niso noben znanstveni dokaz.

A ti pa se ne učiš? Te že vse veš in vse znaš?

nisem anticepilec, 24.08.2021 ob 08:33

Tale gospa zdravnica včeraj je pa spet ena od “naročenk”; ki izkorišča svoj poklic za pranj možganov:

https://www.24ur.com/novice/korona/pozivam-vse-tiste-ki-pozivajo-k-necepljenju-naj-pridejo-pomagati-ko-zdravstveni-delavci-ne-bomo-vec-zmogli.html?utm_source=ProAd&utm_medium=24ur&utm_content=ProAd_24ur__&utm_campaign=ProAd

Celo v stilu: dovolj cepiv je, pripeljmo ga ga vam pred vrata, pred nos, pa ga še nočete..

H komu boste šli in boste prišli, ko zbolite, mi smo stroka, mi smo zdravniki, nam je za zaupat, n pa forumom (!) ( ja, na javnem forumu pa ljudje podelijo svoje izkušnje, post festum, tudi po cepljenjih, torej iz prakse. Ma dihat je pozabila skoraj, tako je bila agilna.

Nikakor nisem anticepilec,  verjamem v ta virus in druge viruse, ampak vs s trezno glavo, prcepcijo in razsodnostjo po sddaj skoraj dveh letih tega dogajanja;  oseba tudi cepljena po rednem programu proti otroškim nalezljivim bleznim prd 50imi leti s takrat mnogoletno prizkušenimi  in odobrnimi cepivi, ampak na živce mi pa gredo taki osebki, ki izkoriščajo svoj poklic za vsiljevanje javnosti svojega prepričanja preko te moči zdravniške bele halje in gazenje nečesa, do česar ima pravico vsak  sam se odločiti, kako in kaj bo storil s svojim telesom, saj ga samo on tako dobro pozna, da ve, kaj bo tudi v dani situaciji dobro zanj. In naj n plozajo spet s tem polnjenjem intenzivneih- zdaj že z mladimi.

Kj pa je gripa letos? Ni ni – a jo je muca papala, gospa zdravnica?

Ti tud dozivljas svojih 5 minut slave. Ne vem kaj ste vsi tok zacudeni. Kar naenkrat vas vse moti, ko pozivajo k cepljenju proti covidu. A ni vas pa motilo ko je blo proti gripi, za svit, za vse vrste tablet, za zobe, za lase. Samo zdaj tocno za covid vas moti. Vsega ostalega pa ne vidite? Mal oladite ze vsi skupaj, ker ste bolj tecni, kot en zdravnik, ki opravlja svoje delo.

Se cudno da vas ne moti, ko arso opozarja. A to vas tut ne moti, ko sporocajo katere vse izdelke so umaknili s polic in da jih ne uporabljat.

covid je projekt in ne bolezen.

daje pravico, moriti s cepljenjem, tiste ki želijo živeti in ne umreti.

Ta zdravnica predstavlja vse, kar je narobe v našem zdravstvu.

19 faking mesecev pandemije – btw., bodo spet kaj razglasili epidemijo ali nas bodo še naprej imeli za norca? – in niso bili sposobni preštudirati študij, opremiti zdravstvenih kapacitet in usposobiti študentov za naslednji val? So nabavili monoklonska protitelesa, s katerimi postaviš tudi huje obolele bolnike v treh dneh na noge? So vzpostavili sistem zdravljenja na domu, ki v tujini učinkovito deluje in zmanjša pritisk na bolnice?

Osebni zdravniki se praskajo po riti in predpisujejo lekadol (ki je absolutno odsvetovan) po telefonu. Na vratih ZD-jev so izobešena opozorila, da lahko v ZD vstopajo samo zdrave osebe (ker zdrave osebe nimajo kaj boljšega za početi kot hoditi po zdravstvenih domovih). Telemetrija? V sanjah.

Naj se samo spelje s primitivnim napadom na zdrave ljudi in naj se raje loti svojega dela, če ni sposobna zanj, pa naj gre v penzijo.

Za pomoč pa naj porabijo vse tiste zdravnike, ki so vlekli mastne dodatke in nič delali. V drugi fazi lahko vpokličejo javno upravo, ki je tudi kofetkala na dodatkih. Če bo premalo, pa še katerega od tistih nekaj gozdarjev, ki so zaradi izjemne ogroženosti na terenu tudi prejemali covid dodatke (pri čemer se porodi vprašanje – a zaradi borelije in klopnega meningitisa jih niso?).

Daj daj, banana republika, začni migat ali pa crkni že enkrat.

S takim histeričnim in agresivnim nastopom je gotovo prepričala vse nevakserje. Not.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close