Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kdo na forumu vam je nadležen?

Kdo na forumu vam je nadležen?

Meni ta uporabnik, ki natepava kozo. Koga briga

Darwin

kokoši!

Jaz sem sam sebi tečen 🙂

Kokoši.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 7622, 18.08.2021 ob 13:44

kokoši!

kokoši.

Čisto povsod je, skoraj v vsaki temi pametuje in se krega z vsemi, ki mu ne kimajo. Samo še to čakam, da pašteto odprem in da ta kričeči buzi ven skoči:-)

Ta tema je bila odprta samo zame in zdaj ista oseba piše sporočila vanjo. Vrjetno so na tej točki to začeli opažati tudi drugi uporabniki poleg mene, da se je motenec brez živlenja spravil name pod svojimi 1000 vzdevki.

Barca

Robi, Darwin, Snelca, Desperadodajka in njim podobni idioti.

Meni mi ni nihce od forumasev nadlezen. Vsi ljudje imajo pravico bit na forumu. A ves.

..ko bi bil le toliko zadržan, kolikor si samozavesten.

kokoši, 18.08.2021 ob 14:24

Ta tema je bila odprta samo zame in zdaj ista oseba piše sporočila vanjo. Vrjetno so na tej točki to začeli opažati tudi drugi uporabniki poleg mene, da se je motenec brez živlenja spravil name pod svojimi 1000 vzdevki.

A ti dejansko misliš, da se svet vrti samo okrog tebe? In da je popolnoma nemogoče, da greš na živce več ljudem kot samo enemu samemu človeku? Na forumu je na stotine ljudi, ampak ti greš pa na živce enemu samemu in ta te povsod zasleduje pod 1000 nicki, hahahaha, da malo beri te idiotizme, ki jih pišeš.

V naslovu

Marko skače, 18.08.2021 ob 14:31

A ti dejansko misliš, da se svet vrti samo okrog tebe? In da je popolnoma nemogoče, da greš na živce več ljudem kot samo enemu samemu človeku? Na forumu je na stotine ljudi, ampak ti greš pa na živce enemu samemu in ta te povsod zasleduje pod 1000 nicki, hahahaha, da malo beri te idiotizme, ki jih pišeš.

Štirim grem tako na živce da me zalezujejo ti budalo, in če misliš da se te ne prepozna po pisanju gdo si se motiš. Sva si v zadnjih dneh velikokrat pisala. Raje se odloči katerega spola si zblojenec psihopatski manipulatorski brez živlenja. Pomilovanja si vreden, upam da nisi tudi v resničnem živlenju taka pohuljena pritlehna laž kot si tukaj.

petelini, 18.08.2021 ob 14:25

Barca

Pol si vrjetno vesel, da sem jo steral z MONa a?

Viharni pezde

BTDT 🙂

KOKOŠI

mavro z vsemi pripadajočimi fejk niki

anben

koškoši je beden vagabund stručko ki mora 24 ur na dan natepavat ta forum. vrjetn si je kr sam odprl temo. he he

Men pa un mulc iz šiške, k menja nicke ko gate. Včasih je bil Somebody, zdej je neki druzga… Ne sledim, sam ga ne moreš falit. Polovico zapiše v bosanščini, ob vsaki priliki nabija s koranom in njihovimi zakoniki. Zadnje čase so njegovi zapisi brez repa in glave, reži se sam sebi in vse obravnava kot manjvredne. Mora bit mal moten.

Najbolj nadležni ste tisti, ki podpirate cepilsko propagando in podpirate ukrepe podkupljive bande.

Julij Cezar, 18.08.2021 ob 16:12

koškoši je beden vagabund stručko ki mora 24 ur na dan natepavat ta forum. vrjetn si je kr sam odprl temo. he he

Men se pa ti nadležn, a veš? Dj sekiri se vsaj malo, a boš? Hvala in he he.

CrazY FroG ?, 18.08.2021 ob 17:59

Men se pa ti nadležn, a veš? Dj sekiri se vsaj malo, a boš? Hvala in he he.

On je Darwin.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close