Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kdo na forumu vam je nadležen?

Kdo na forumu vam je nadležen?

Odgovor na objavo uporabnika
0000, 18.08.2021 ob 18:58

CrazY FroG ?, 18.08.2021 ob 17:59

Julij Cezar, 18.08.2021 ob 16:12

koškoši je beden vagabund stručko ki mora 24 ur na dan natepavat ta forum. vrjetn si je kr sam odprl temo. he he

Men se pa ti nadležn, a veš? Dj sekiri se vsaj malo, a boš? Hvala in he he.

On je Darwin.

Julij pa že ni Darwin. To si usekalo mimo.

pa je, xrobe, sex lutka, computer inteligence in še kdo.

še en velestručnjaški mod ki je povsem zafural forum.  kuga delate tem butastim oglaševalcem da plačujejo to podrtijo.  priznam da pa talenti da znate prodat šaro. he he

Julij Cezar, 18.08.2021 ob 20:14

še en velestručnjaški mod ki je povsem zafural forum.  kuga delate tem butastim oglaševalcem da plačujejo to podrtijo.  priznam da pa talenti da znate prodat šaro. he he

A Cezarcek še s kregat se več ne moremo normalno.

Karel veliki, 18.08.2021 ob 17:36

Najbolj nadležni ste tisti, ki podpirate cepilsko propagando in podpirate ukrepe podkupljive bande.

:))))))

Iskreno vam povem, da boljših oseb kot ste vi tu na tem prekrasnem forumu v realnem svetu ne poznam.

Paranoična kura ki v vsaki objavi vidi btdtja in pokvari vsako temo ker jo spelje v svoj obračun z njemu nedosegljivim btdjem. Žal forum ne omogoča blokiranje uporabnika.

Bi mogoče budala razložila zakaj je EXCEL stran nazaj napisal BTDT????????????????????????

S tem je jasno pokazal gdo je!!! To je pač to kar bedaki ne opazijo. Zakaj bi EXCEL napisal BTDT, če pa ko sem v temi “Koga s četa bi invejtali na drink” spomnil na BTDTja da njega pa nebi noben povabil na kavo. In kar naenkrat je BTDT pod drugimi vzdevki začel umenjati svoj vzdevek BTDT da bi samega sebe povabil na kavo. Taprvi ki ga je branil pa je bil EXCEL, ki je celo hvalil BTDTjeve poslovne uspehe(te pa so izključno fantazija v glavi BTDTja). In seveda BTDT je EXCEL.

In zdaj je napisal da mu je nadležen BTDT. Logika? Zna kdo pojasnit? To je bila izključno provokacija namenjena meni. Ker je BTDTju jasno, da bom edini to pogruntal in tako me provocira. In zdaj piše, da sem jaz paranoik in bi me rad prikazal kot norega. Sam mu to ne uspeva, ker v resnici nobenga ne briga za to.

Ko bi vi vedeli kaj se v resnici tu dogaja. BTDT je s 100timi vzdevki tu stalno prisoten. In BTDT vas ima za glupe.

kokoši, 19.08.2021 ob 08:49

Bi mogoče budala razložila zakaj je EXCEL stran nazaj napisal BTDT????????????????????????

S tem je jasno pokazal gdo je!!! To je pač to kar bedaki ne opazijo. Zakaj bi EXCEL napisal BTDT, če pa ko sem v temi “Koga s četa bi invejtali na drink” spomnil na BTDTja da njega pa nebi noben povabil na kavo. In kar naenkrat je BTDT pod drugimi vzdevki začel umenjati svoj vzdevek BTDT da bi samega sebe povabil na kavo. Taprvi ki ga je branil pa je bil EXCEL, ki je celo hvalil BTDTjeve poslovne uspehe(te pa so izključno fantazija v glavi BTDTja). In seveda BTDT je EXCEL.

In zdaj je napisal da mu je nadležen BTDT. Logika? Zna kdo pojasnit? To je bila izključno provokacija namenjena meni. Ker je BTDTju jasno, da bom edini to pogruntal in tako me provocira. In zdaj piše, da sem jaz paranoik in bi me rad prikazal kot norega. Sam mu to ne uspeva, ker v resnici nobenga ne briga za to.

Ko bi vi vedeli kaj se v resnici tu dogaja. BTDT je s 100timi vzdevki tu stalno prisoten. In BTDT vas ima za glupe.

Ti pa dejansko si zmešan! Kakšne teorije to razvijaš! Za poscat od smeha!????

Meni so nadležni vsi ateisti in vsi mlačni verniki, ki me začnejo napadati, ko vidijo, kako močna je moja vera. Ampak kljub temu molim za njihove grešne duše, to je moja krščanska dolžnost.

Tisti, ki veeeeliiik pišejo, po možnosti skoz eno&isto, in malo ali nič povejo.

OMG WTF, 19.08.2021 ob 09:01

Ti pa dejansko si zmešan! Kakšne teorije to razvijaš! Za poscat od smeha!????

Res. Btdt zdej zihr nekje jadra že celo poletje, daleč od MONa, tile kokoši se pa dogaja na polno ?

kokoši, 18.08.2021 ob 14:37

petelini, 18.08.2021 ob 14:25

Barca

Pol si vrjetno vesel, da sem jo steral z MONa a?

Stari forumaši vemo, kdo jo je steral.

Ti takrat še vedel nisi, da ta forum obstaja!

daj ne seri, 19.08.2021 ob 10:39

Stari forumaši vemo, kdo jo je steral.

Ti takrat še vedel nisi, da ta forum obstaja!

Barce ni tu že 3 leta, če se prav spomnim. Pred toliko časa se nick “kokoši” še ni pojavljal.

Ampak s tole Barco ste pa tud že, roko na srce, tečni. Kolikor berem je že leta ni gor, pa ves čas, skor vsak dan, skor v vsaki temi težite s to Barco. Že mal smešno vse skupaj. Pač je bila, ni je več,… prebolte,.. live on..

-misst-, 19.08.2021 ob 12:38

Ampak s tole Barco ste pa tud že, roko na srce, tečni. Kolikor berem je že leta ni gor, pa ves čas, skor vsak dan, skor v vsaki temi težite s to Barco. Že mal smešno vse skupaj. Pač je bila, ni je več,… prebolte,.. live on..

Pa naprej jo potegnejo ravno taki, kot je “kokoši”, ki se pohvali, da jo je on pregnal, hkrati pa pojma nima, kdo to je sploh bila.

Patetični so le tisti, ki nimajo nič bolj pametnega za napisat na forum kot to, da zakaj je nekdo tu gor 🙂

Vsi vemo, kdo se je spravil na Barco in jo pregnal. Ni mi jasno, kaj se ta kokoši hvali s tem, da jo je on… Nakladač. Tega tipa ni za brat.

Takle mamo, 19.08.2021 ob 13:43

Vsi vemo, kdo se je spravil na Barco in jo pregnal. Ni mi jasno, kaj se ta kokoši hvali s tem, da jo je on… Nakladač. Tega tipa ni za brat.

Zdaj se hvali, kako jo je on pregnal, pred časom pa je spraševal, kdo sploh ona je in kaj se je dogajalo.

Tole ne gre skupaj, vsaj pri normalnem človeku ne.

vsi vemo, ja, 19.08.2021 ob 14:20

Zdaj se hvali, kako jo je on pregnal, pred časom pa je spraševal, kdo sploh ona je in kaj se je dogajalo.

Tole ne gre skupaj, vsaj pri normalnem človeku ne.

Kokoši ni Vagabund.

Res sicer, da sta nadležna oba, vendar ni ista oseba.

ni isti, 20.08.2021 ob 07:52

Kokoši ni Vagabund.

Res sicer, da sta nadležna oba, vendar ni ista oseba.

Tudi jaz mislim, da kokoši ni Vaga. Vaga je znal imet nesramen gobec tako kot tale kokoši, ampak čisto v drugo smer. Pa Vaga ni gej. Najbrž je pa kokoši bil že tudi prej na forumu, samo ne pod vzdevkom, ki ga zdaj uporablja.

-misst-, 19.08.2021 ob 10:01

Res. Btdt zdej zihr nekje jadra že celo poletje, daleč od MONa, tile kokoši se pa dogaja na polno ?

-misst-

kje vse kura vidi btdtja je že prav neverjetno. Meji na hudo paranojo!
Sem nehala brati njegove spise, ker je samo nakladanje, polno sovraštva do žensk in negativizma.

Neverjetno / misst, ne delaj si utvar budalo, da se ne opazi da si ista oseba, vemo kera. 🙂

Vem, da te še od včeraj boli, ampak bo že, He he

Nihce mi ni nadlezen. Zivljenje je prekratko, da bi se s tem obremenjeval.

kokoši, 20.08.2021 ob 09:19

Neverjetno / misst, ne delaj si utvar budalo, da se ne opazi da si ista oseba, vemo kera. 🙂

Vem, da te še od včeraj boli, ampak bo že, He he

Ne spomnim se sicer, pod katerim vzdevkom, ker vsakič uporabim novega, vprašala, ali si ti delaš excell tabelo, kdo – kateri vzdevek ti je v kateri temi nekaj napisal?

Zase vem, da sem ti že nekajkrat odgovorila, včasih pritrdila, včasih ti nasprotovala, včasih si me ozmerjal, ker si me obtožil, da sem nekdo drug.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close