VAŠE SPOLNE NAVADE? (več partnerjev tedensko)
Sem gej. Star 20 let Nekaj časa sem imel fanta sedaj pa dokler ne najdem naslednjega se dobivam z več tipi na teden, ki jih spoznam na aplikaciji Grindr. Z nekaterimi velikokrat z nekaterimi le enkrat. Enkrat sem šel tudi na orgijo, enkrat pa smo imeli threesome. Skratka sem noro spolno aktiven. Mlad si samo enkrat zato se trudim maksimalno uživati.
Pa vi? Kolikokrat na teden se dajete dol s svojim partnerjem, bodisi ste istospolno ali pa hetero usmerjini, ni pomembno. Če ste sami ali se tudi dobivate za seks z folkom z interneta?
Izobraževanje sirotekov, 16.08.2021 ob 22:55
Tu se vidi vsa človeška (slovenska) beda. Verjamem, da pol od tega gnoja res to počne in ni fake. Beda pa niso pacienti, ki to pišejo ampak smo glupi mi, ki to beremo in komentiramo. Upam da se vam tiči in vagine vse zagnojijo in razpadejo.
no no… 🙁
Sifilis:
“Pri nezdravljenem sifilisu se pri 8% do 10 % okuženih po 10 do 12 letih, lahko pa tudi prej, pojavijo težke nevrološke motnje. Četrtina nezdravljenih bolnikov zboli za kroničnim vnetjem osrednjega živčevja, kar vodi v demenco. Pojavijo se motnje hoje, mokrenja in odvajanja. Na koncu se pojavi še ohromelost, poškodbe obtočil in kosti.”
Forum je zaprt za komentiranje.