Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Moški, ki vara

Moški, ki vara

Ok, zdaj imam pa zadost! Po dveh letih samskega življenja sem spoznala nekoga, ki mi je bil zelo všeč.  Stara sem 28. On pa 30. Preden sva šla na prvi zmenek sem ga vprašala, če je samski in če ima otroke.  Mi pove, da je samski in nima otrok.

Greva na zmenek.  On bi me objemal, se ljubčkal že kar na prvem zmenku.  Na drugem enako, s tem da je povedal zgodbico o tem, kako ga je bivša prevarala in je bil čisto na tleh. Govoril je veliko o tem kako si želi resne zveze in družine.  Res je znal dobro govorit. Potem pa me povabi za tretji zmenek v hribe in ker je to v njegovem koncu, sem ga vprašala če se lahko pripeljem do njega z svojim avtom in greva potem z enim avtom skupaj naprej.  Ne, to pa ne.   Je bližje, če se dobiva pred eno trgovino.  No, to se mi je zdelo precej čudno in sem šla pobrskat po njegovem facebooku. Vse ok, status samski, nobenih slik žensk ali otrok. Grem pogledat kdo lajka njegove slike in potem šok.  Ena oseba mi je takoj stopila v oči, lajka vse s srčki in kliknem na njen profil.  Tam pa vse polno happy family slik.

Kakšen idiot je ta tip. Pa to še previden ni pri varanju. Ko sem mu povedala, da sem ugotovila, da je lažnivec,  se je spet zlagal. Še bolj bizarno.

In zdaj razmišljam,  naj pozabim vse skupaj ali povem njegovi partnerki kakšen kreten je?

Zakaj tak moški, ki želi varat raje ne pove po resnici,  gotovo se bo našla kakšna, ki ji ustreza biti ljubica? Zakaj morajo zagrenit življenje še tretji osebi,  ki ne želi biti del trikotnika?

Zelo preprosto: zato, ker na resnico dobi manj in manjkrat. Zato, ker je bilo že x krat videno, da ženske na lepe besede rade padate. Veliko manj pa padate na to, da vam na prvi kavi moški pove neolepšano resnico.

In ker mu je vseeno in ga zanima samo seks gre po liniji najmanjšega odpora in s sistemom, ki že dolga leta deluje.

Nimaš kaj. Tudi taki obstajajo. Če bi mu dala kot pogoj, da te mora poročiti in vsem javno objaviti, da sta par, preden bi šla v posteljo z njim, bi hitro vedela na čem si. Boš vedela za drugič 😉

pohvalno, bravo zate, preprečila si veliko prevaro, mogoče celo zgodovinsko kar pomeni, da te ne more glih vsak vajenc tako na izi …. netegnit, hehe.

Samo to bom rekla: jaz kot žena bi želela vedeti.

Odgovor na objavo uporabnika
Xzav, 16.08.2021 ob 11:15

Zelo preprosto: zato, ker na resnico dobi manj in manjkrat. Zato, ker je bilo že x krat videno, da ženske na lepe besede rade padate. Veliko manj pa padate na to, da vam na prvi kavi moški pove neolepšano resnico.

In ker mu je vseeno in ga zanima samo seks gre po liniji najmanjšega odpora in s sistemom, ki že dolga leta deluje.

Res je… drži, zapomni si, da so pri moških pogosto  besede eno, dejanja pa drugo, sploh pri tistih, ki varajo.

Naredi še ostalim uslugo in napiši iz kje je ali pa vsaj znamko in barvo avta.

Ta “grda” boš ti v vsakem primeru, odvisno od tega koliko bi tebi pomenilo, da izveš, pa seveda zaščiti se (če bo baba norela ali pa te tip napadel).

Po presoji.

soft, 16.08.2021 ob 11:37

Nimaš kaj. Tudi taki obstajajo. Če bi mu dala kot pogoj, da te mora poročiti in vsem javno objaviti, da sta par, preden bi šla v posteljo z njim, bi hitro vedela na čem si. Boš vedela za drugič 😉

Do poroke bi ga pa na suhem pustila al kaj?

hrhn, 16.08.2021 ob 12:05

Res je… drži, zapomni si, da so pri moških pogosto  besede eno, dejanja pa drugo, sploh pri tistih, ki varajo.

Drži tudi to. Samo je treba dodat, da med moškimi in ženskami pri tem ni nobene razlike.

donporleone, 16.08.2021 ob 12:40

Do poroke bi ga pa na suhem pustila al kaj?

Seveda, kaj pa drugo. Bi se pa potem oddolžila za vse za nazaj, ko se še ni smelo.. pa naj pohiti s poroko ne, če je taka sila in ljubezen 🙂

Jaz, če bi bila moški in bi mi ženska bila točno tisto, kar sem si vedno želela, ne bi cincala. To bi bilo rešeno v 5 minutah. A žal tako razmišljajo moji ženski možgani, nisem prepričana, da moški zmorejo tako drastičnih odločitev in odločnosti, vsaj kar jih jaz poznam ne.. ali pa, samo se morata najti ta prava dva ..kaj pa vem

Sorry, tisti, ki se poroči preden svojo bejbo dobro sproba med rjuhami in hkrati še, če sta kompatibilna (in velja seveda obratno) po moje samo še zviša visoko povprečje ločitev v Sloveniji.

Če bi folk pogledal na seks kot na nekaj, kar rad dela  in v čemer uživa, namesto na nekaj, kar “trži” (dala ti bom, ko boš dovolj dolgo plesal okoli mene), bi bilo precej manj težav.

Xzav, 16.08.2021 ob 13:19

Sorry, tisti, ki se poroči preden svojo bejbo dobro sproba med rjuhami in hkrati še, če sta kompatibilna (in velja seveda obratno) po moje samo še zviša visoko povprečje ločitev v Sloveniji.

Če bi folk pogledal na seks kot na nekaj, kar rad dela  in v čemer uživa, namesto na nekaj, kar “trži” (dala ti bom, ko boš dovolj dolgo plesal okoli mene), bi bilo precej manj težav.

Se ne strinjam. V današnjih časih, ko ze vsak lolek hoče samo “nategniti in pobegniti” je spolnost nekaj kar se čuva samo za tiste posebne, resne, ki so za tisto ta pravo stvar. Uživanje da, a le z izbranim. Ne gre se za trženje, gre se za to da se človek ceni in ima neke kriterije od katerih ne odstopa, sploh pa ne z vsakim, ki pride mimo. Govorim za m in ž. Ko pa najdeš osebo, v kateri vidiš potencijal ljubezenskega odnosa, lepe zveze, potem se tudi tema “spolnost” poštima. Ni neke višje matematike pri spolnosti, če sta se dva pripravljena o tem pogovoriti prej, se da tudi kompatibilnost preveriti- že ta energija med dvema, ki je ali je ni, že dotiki in poljubi povedo veliko, pa odprt, iskren pogovor o vsem kar je sprejemljivo in zaželjeno, kaj je “no go” in seveda količini. Jaz zase znam povedati in garantiram, da drži 100%. Če bi vsak tako odkrito dal karte na mizo, bi hitro vedeli kje smo s kom. Brez testne vožnje. Tudi ko kupuješ avto pogledaš specifikacijo, manj ali več veš kje si in kaj lahko pričakuješ od katerega in česa ne. A je tako ali ni? Vedno so lahko manjša odstopanja, a pri spolnosti se pa da marsikaj kompenzirati in če imaš dovolj domišljije in ljubezni, si pripravljen marsikdaj kje popustiti, se prilagoditi, improvizirati, da bo za oba prav.

pa ni ti to obleka iz new yorkerja da “probaš” in vidiš če je kompaktibilno…

vidiš… fina, vaspitana, iz dobre porodice, trenirana da bude žena… kaj maš ti za probavat… to je samo izgovor za hop cup… ti bi probo… ko krpu a?

glih obratno je kot praviš. zakon bi se moral gledat kot “business deal”. da se čim bolje iztržiš… verjetno vam mame niso rekle glej s kom se petljaš ker enkrat ti bo prišel en in neboš mogla.?

sej boš užival. prvo dokaži da resno misliš. da hočeš več kot hop cup

nekaj kar si težko dobil v “posest” neboš kar tako lahko spustil.

Relax 😀

Poizkusil tole vašo teorijo v praksi: z debaticami, pogovori, dogovori, ni da ni. Ni teorije, da na pogovor vidiš, če sta dva res, res kompatibilna na področju spolnosti. Zmeniš se lahko samo to, kaj je komu nekako sprejemljivo, kaj ne. Ko pa pride do akta, pa deluje samo še energy, prvinskost. In da do tja sploh prideš, je treba nekaj časa seksat. Ker je ni bejbe, da ti takoj pokaže kakšna na tem področju res je.  Ok, sorry, so, vendar zelo redke in to tiste, ki točno vejo kaj hočejo in se ne počutijo “izigrane”, ko gredo seksat – seksajo namreč zato, ker hočejo, želijo.

Niti enkrat mi še ni padlo na pamet, da bi žensko mel samo za “en  krog”. Samo, da mi pa najprej par mesecev igra nuno, hkrati pa razlaga kok je strastna… Po treh letih (al pa po prvem otroku) je pri taki, po mojih izkušnjah, žal – suša.

soft, 16.08.2021 ob 13:31

Se ne strinjam. V današnjih časih, ko ze vsak lolek hoče samo “nategniti in pobegniti” je spolnost nekaj kar se čuva samo za tiste posebne, resne, ki so za tisto ta pravo stvar. Uživanje da, a le z izbranim. Ne gre se za trženje, gre se za to da se človek ceni in ima neke kriterije od katerih ne odstopa, sploh pa ne z vsakim, ki pride mimo. Govorim za m in ž. Ko pa najdeš osebo, v kateri vidiš potencijal ljubezenskega odnosa, lepe zveze, potem se tudi tema “spolnost” poštima. Ni neke višje matematike pri spolnosti, če sta se dva pripravljena o tem pogovoriti prej, se da tudi kompatibilnost preveriti- že ta energija med dvema, ki je ali je ni, že dotiki in poljubi povedo veliko, pa odprt, iskren pogovor o vsem kar je sprejemljivo in zaželjeno, kaj je “no go” in seveda količini. Jaz zase znam povedati in garantiram, da drži 100%. Če bi vsak tako odkrito dal karte na mizo, bi hitro vedeli kje smo s kom. Brez testne vožnje. Tudi ko kupuješ avto pogledaš specifikacijo, manj ali več veš kje si in kaj lahko pričakuješ od katerega in česa ne. A je tako ali ni? Vedno so lahko manjša odstopanja, a pri spolnosti se pa da marsikaj kompenzirati in če imaš dovolj domišljije in ljubezni, si pripravljen marsikdaj kje popustiti, se prilagoditi, improvizirati, da bo za oba prav.

Očitno je pregovor kupiti mačka v žaklju nekoliko zastarel in potrebuje posodobitev poročiti muco pod krilom…

Bojim se, da gremo zopet nazaj v čase, ko je veljalo: “Do poroke sam na roke!”

Xzav, 16.08.2021 ob 13:52

Relax 😀

Poizkusil tole vašo teorijo v praksi: z debaticami, pogovori, dogovori, ni da ni. Ni teorije, da na pogovor vidiš, če sta dva res, res kompatibilna na področju spolnosti. Zmeniš se lahko samo to, kaj je komu nekako sprejemljivo, kaj ne. Ko pa pride do akta, pa deluje samo še energy, prvinskost. In da do tja sploh prideš, je treba nekaj časa seksat. Ker je ni bejbe, da ti takoj pokaže kakšna na tem področju res je.  Ok, sorry, so, vendar zelo redke in to tiste, ki točno vejo kaj hočejo in se ne počutijo “izigrane”, ko gredo seksat – seksajo namreč zato, ker hočejo, želijo.

Niti enkrat mi še ni padlo na pamet, da bi žensko mel samo za “en  krog”. Samo, da mi pa najprej par mesecev igra nuno, hkrati pa razlaga kok je strastna… Po treh letih (al pa po prvem otroku) je pri taki, po mojih izkušnjah, žal – suša.

Glede suše bi lahko razmislil na kakšen način si sam prispeval k temu po prvem otroku 🙂 Nobena ženska ni frigidna v rokah pravega moškega, ki ve na katere gumbe je treba pritisniti. Morda pa le nisi tako dober ljubimec za katerega se imaš?

Ženska se sprosti in prepusti ko ve, da je “varna” in da je ne boš našutiral po seksu. Morda ti nisi tak, a 99% drugih je, pa se vprašaj ali na kakšen drug način morebiti nisi tudi ti prispeval k tej situaciji, recimo s posmehovanjem, podpiranjem v vaših moških debatah ipd. ? Kolektivno kulturo sestavljamo vsi.

Jaz bi vsaki svetovala, da naj se ne razdaja. Prioritete pač.

ok sprobaš… ti ni ušeč… kaj pa pol? kaj ti potem narediš??? a potem jo jaz naj tako sprobano vzamem?

vidiš če bi bilo tako da ne moreš kar nekaj sprobavat… se ne bi kar tako spuščal v zakon, družinsko življenje itd… bi hotel biti siguren. posledično zaradi tega ne bi bilo ločitev.

tako pa večina gleda sam da se dobro nabija… a zna ter ve druge stvari, ki štejejo v življenju pa ne. ni čudno da poč zakon. ja kje ne bo.

radodajka a maš pavzo? odjebi. sej ta drug profil z sliko si tudi ti.

donporleone, 16.08.2021 ob 13:57

Očitno je pregovor kupiti mačka v žaklju nekoliko zastarel in potrebuje posodobitev poročiti muco pod krilom…

Bojim se, da gremo zopet nazaj v čase, ko je veljalo: “Do poroke sam na roke!”

? dobra!

Jaz mislim, da se splača potrpeti malo in potruditi za tisto, kar ti ogromno pomeni. Brez česa enostavno ne moreš. Splača se čakati, ker druge možnosti sploh ni. In ni težko.

Lej, imate srečo, da 90% žensk ne razmišlja kot jaz. Torej vam ne bo hudega.

a vidiš. zame so namen zakona otroci. potomstvo. ustvarjanje dobrih ljudi.

namera in vodilo za vstopanje v zakon “bi morala” biti to. ok sex itak pride zraven.

kaj maš pa ti? s kakšno namero bi pa ti vstopil?? in kako ne bo ločitev…

Maaaaah,, kar drži, da je to “recept za propar” – če se pred poroko, resno zvezo ne poseksajo dobro in da vidijo ali je to to, ali ni…potem pa take teme bereš kot una spodaj, ki že 4 leta seksa z enim, ki ne zna seksat po njeno – in mu daje navodila  4 leta!. Ja, kaj hudiča pa si potem sploh še z njim? Socialna/finančna/statusna varnost verjetno – glede potešenosti in zadovoljstva v seksu, ki je tudi krona nekega lepega in poštenega in zdravega odnosa in ni samo “postopek za razplod”,  pa jamra u božjo maloro?

ladikalj, 16.08.2021 ob 14:11

a vidiš. zame so namen zakona otroci. potomstvo. ustvarjanje dobrih ljudi.

namera in vodilo za vstopanje v zakon “bi morala” biti to. ok sex itak pride zraven.

kaj maš pa ti? s kakšno namero bi pa ti vstopil?? in kako ne bo ločitev…

Ufff: namen zakona so otroci.. Potomstvo. NIKAKOR NE! namn zakona med dvema je užitek, razumevanje, spoštovanje, n pa zato, da bosta skopulirala samo potomstvo. V seksu se uživa, ni samo za “potomstvo”.

Ljudje smo živali z najvišje razvitimi možgani in kot sesalcem nam je možgansko dano tudi to, da j spolnost najprej  in predsve v užitek za sproščanje hormonov sreče;  združenje DNKja je pa samo nagrada – ne must have in prioriteta seksa.

Si potem devica al si poročena? Ali morda nisi šparala za tistega za pred oltar?

Koklja400, 16.08.2021 ob 14:22

Si potem devica al si poročena? Ali morda nisi šparala za tistega za pred oltar?

Očitno citiranje ne dela. Vprašanje za soft je to.

soft, 16.08.2021 ob 13:58

Glede suše bi lahko razmislil na kakšen način si sam prispeval k temu po prvem otroku 🙂 Nobena ženska ni frigidna v rokah pravega moškega, ki ve na katere gumbe je treba pritisniti. Morda pa le nisi tako dober ljubimec za katerega se imaš?

Ženska se sprosti in prepusti ko ve, da je “varna” in da je ne boš našutiral po seksu. Morda ti nisi tak, a 99% drugih je, pa se vprašaj ali na kakšen drug način morebiti nisi tudi ti prispeval k tej situaciji, recimo s posmehovanjem, podpiranjem v vaših moških debatah ipd. ? Kolektivno kulturo sestavljamo vsi.

Jaz bi vsaki svetovala, da naj se ne razdaja. Prioritete pač.

Ženska, ki v moje roke prepušča opcijo, a bo dobra ljubimka ali ne lahko okoli mene kar naredi obvoz. Za svoj užitek mora najprej znat poskrbet vsak sam, šele potem je svoje želje sposoben pokazat in povedat partnerju.

Nikjer nisem pisal, da sem dober ljubimec ali pa slab. Trdno pa verjamem (na podlagi izkušenj), da smo si določeni ljudje kompatibilni, določeni pa popolnoma nekompatibilni. In pri slednjih sem lahko seks zvezda pa bo bejba poleg samo zehala. In obratno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close