Zena tezi!!!!!
Loris808, 13.08.2021 ob 18:12
Glej…jaz od 7 do 13 spijem sigurno botilko vina. Do vecera nekaj plocevink pira in zvecer se eno botilko vina.
To ze 30 let in sem popolnoma zdrav!
Meni je najbolj zanimivo, da zbolijo ravno tisti, ki so proti alkoholu in se dan za dnem nalivajo z vodo! Poleg tega pa tečejo in kolesarijo, kot da jih čaka nastop na olimpijadi… , pa namesto normalnega “futra” grizljajo korenček in GSO sojine polpete
Saj vem, da vse skupaj zafrkancija, ampak ko vam bo zaradi alkohola umrla vam ljuba oseba, ki kljub podpori ni in ni zmogla premagati odvisnosti…se iz te vsesplošno slovenske tolerance do alkohola niti pohecat več ne boste imeli želodca.
Koliko enega trpljenja, žalosti prinese, ko zadeva preide razumne meje, mislim da ve marsikdo od nas..
Mami treh zverc, 13.08.2021 ob 18:40
Saj vem, da vse skupaj zafrkancija, ampak ko vam bo zaradi alkohola umrla vam ljuba oseba, ki kljub podpori ni in ni zmogla premagati odvisnosti…se iz te vsesplošno slovenske tolerance do alkohola niti pohecat več ne boste imeli želodca.
Koliko enega trpljenja, žalosti prinese, ko zadeva preide razumne meje, mislim da ve marsikdo od nas..
Koliko neumnosti v nekaj vrsticah!
Forum je zaprt za komentiranje.