Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek NIJZ teži

NIJZ teži

Pa kaj jim ni jasno?

Če bi se hotela cepit, bi se že cepila!

Ne potrebujem na dom osebnega pisnega vabila po pošti!

Da ne boste dihate preveč za vrat in kupile z maskami pod popkom. Ker je maska ogrlica ali modrc za nekatere ????????

Se opravičujem, nekatere ste brez slednjega, prosto po prešernu ???????????

Odgovor na objavo uporabnika
Devistated, 13.08.2021 ob 13:41

Da ne boste dihate preveč za vrat in kupile z maskami pod popkom. Ker je maska ogrlica ali modrc za nekatere ????????

Če se ne bi znala obnašat, bi že zbolela!

Grem v trgovino, ves čas hodim v službo, sem bila na dopustu – se pa znam pazit.

Nič posebnega, tudi gripe zadnjih 15 let nisem imela.

Tudi meni so poslali, v kratkem bom napolnil 51, sem že tam letim.

Uzalud vam trud svirači!

pa kaj jim ni jasno, 13.08.2021 ob 13:39

Pa kaj jim ni jasno?

Če bi se hotela cepit, bi se že cepila!

Ne potrebujem na dom osebnega pisnega vabila po pošti!

Res je,po moje so spet koga lahko zaposlili,da pošilja posto

Kera katastrofa. Men pa non stop posiljajo reklame vse mozne trgovine, pa podjetja oglasujejo svoje storitve. Pa reklame dobivam od telefonskih operaterjev. Ne vem kaj jim ni jasno? Kar rabim, kupim. Ne pa da mi tezijo z reklamami.

Eni ne vidite dlje od svojega nosu. Sopate uno rutino, ki ste je vajeni, ceprav vam je vsiljena. Ampak to vas ne moti, ker so vas s tem dresirali od zacetka. Pol pa pride neki novga, pa v luft. A ni nic drugega kot samo se ena brezvezna reklama. Dramo okol tega pa si delate sami.

pa kaj jim ni jasno, 13.08.2021 ob 13:43

Če se ne bi znala obnašat, bi že zbolela!

Grem v trgovino, ves čas hodim v službo, sem bila na dopustu – se pa znam pazit.

Nič posebnega, tudi gripe zadnjih 15 let nisem imela.

Enako tudi jaz. Ampak to zdaj nič več ne pomeni in nič več ni važno, če se znamo dobro paziti in če se držimo ukrepov, ker zdaj je durh na durh blebetanje in posiljevanje samo še s cepljenjem in nič drugega!

Anonimno 1299, 13.08.2021 ob 13:53

Kera katastrofa. Men pa non stop posiljajo reklame vse mozne trgovine, pa podjetja oglasujejo svoje storitve. Pa reklame dobivam od telefonskih operaterjev. Ne vem kaj jim ni jasno? Kar rabim, kupim. Ne pa da mi tezijo z reklamami.

Eni ne vidite dlje od svojega nosu. Sopate uno rutino, ki ste je vajeni, ceprav vam je vsiljena. Ampak to vas ne moti, ker so vas s tem dresirali od zacetka. Pol pa pride neki novga, pa v luft. A ni nic drugega kot samo se ena brezvezna reklama. Dramo okol tega pa si delate sami.

Imam nalepko in reklam ne dobivam!

Nočem, da mi težijo s čimerkoli!

Točno tako.

To imamo za hvala lepa, ker smo se pazili, nismo zboleli, nismo okuževali. Zdaj pa bi nekateri radi, da smo drugorazredni državljani.

Če Kreku kaj ni jasno, naj mene vpraša. Njegovo pismo pa sem uporabila danes zjutraj na stranišču.

Sem se pritožila, ker so zlorabili moj osebni naslov, ki jim ga nisem dovolila uporabiti in kar je še huje, zlorabljajo moje osebne zdravstvene podatke.

Bi ti pa prav prišlo malo pameti.

A ni zadnjič govoril da je treba šparat? Mogoče bi bilo fino da ga naslednjič povprašajo koliko denarja so vrgli stran.

Nevem, kaj vam je , da se ne cepite , Butalci !

in to bo…., 13.08.2021 ob 14:57

Sem se pritožila, ker so zlorabili moj osebni naslov, ki jim ga nisem dovolila uporabiti in kar je še huje, zlorabljajo moje osebne zdravstvene podatke.

Tudi jaz sem se pritožil.

Poleg tega mafija prekleta troši naš denar za fašistično propagando.

Jaz nisem dobila se nič.

kobodo onizvičali precpljenost

Sme here 🙂

Sem  pa “Alien blood”- nise opičje krvi – Rhesus faktor Rh – Pa tudi verjetno genska selekcija – dobri geni, priznam, preko očeta – jih ne mislim ne uničiti, ne zatajiti.

Robi nep., 13.08.2021 ob 18:24

Tudi jaz sem se pritožil.

Poleg tega mafija prekleta troši naš denar za fašistično propagando.

So ti na 24 kur našteli na podlagi česa naj bi oni lahko dostopali do baze. Če kdo kaj razume, naj razloži.

Danes sem dobila. Me ne zanima. Če bi se želela cepit, bi se že.

Nemški glavni patolog opozarja na smrtne poškodbe zaradi cepiva

Saj bo, prihaja na dan, tiho, zanesljivo.

https://www.ip-rs.si/obrazci/?fbclid=IwAR2NMgS90xZmuQet6DyULSjDKY4nbm8P0P3sqzgr_aeb-W7ss8WgQVpGuNA

Zadeva se prijavi pooblaščenki.

Oni dalje dajo prijavo za kršenje razkrivanja osebnih in tajnih podatkov.

To je delo Centralnega registra podatkov o pacientu.

Zgoraj pripete povezave o obrazcih prijavah o eklatantnih kršitvah CRPP k Informacijski pooblaščenki, ki že prihajajo, nakar ona vlaga uradne prijave.

Lepo bi bilo vedeti, koliko je že teh prijav, ker jih ni malo.

Bodo javni mediji sposobni kakšne vestičice?

Moja starša sta dobila vabilo na cepljenje in  to za tiste nad 50 let. Do 50 bosta morala še malo počakat.

Že tretjič sta dobila isto vabilo in to od  Milana Kreka in Janeza Pokljukarja.

Kaj zavraga še pošiljajo, če sta prvič že bila cepljena. Na drugi odmerek še čakata.

Narobe svet!!!!!

Pokaži to famozno vabilo že enkrat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close