Koliko partnerjev, oz. lastnikov lahko zamenja ženska?
Nikoli ne ves… Samo jaz osebno se nebi pečal z eno, ki ni čista… Ne vem kakšna bi morala biti, da bi šel cez to… (ne mislim vizualno)
To je tolk tega za napisat… Piiiii…
Npr tam je tema o kako “naj bi” imela 50 partnerjev… S tako met potonsrvo? Pa kje bos to zraven otroka spustil… Imata npr hcerko… In jutri ko odraste… Hhh… Ona npr podpira diskoteke, mini kiklice, fante, promiskuitetnost in jo pri vsem tem še spodbuja… Ti pa npr cisto kontra… Pa halo? Da mrtva glava pade!!!?
Resne vezice… Blaablaaa!!!!! Zakaj te pa ni ozenu?
Ce je Hafiza ja. Drugac pa….
Se mi je zdelo da si to ti. ??
Glej nocem se kregat. Pogotovo ne sa tobom.
Pise. Nevaljale zene su za nevaljale muskarce. In obratno. Cestite zene su za cestite muskarce. Prav tako obratno.
Glej brezveze debate pa klinci pa prepiri pa rvanje pa pa pa… Odgovoris kolk je sprejemljivo da jih je mela in to je to. Pa mislim, da je tema bolj za moške.
Glej… Lastna hvala se po dreku vala.
Mislim, da jaz nisem povprecen moski. Lahko da sem pod…. Ne vem. Bo ze videla al mam karakteristike, ki me locujejo iz povprecja.
Zame je (med drugim) kriterij za ločevanje od povprečja to da je čista. Kakšna je potem razlika? Al uzamem tebe al tisto? Devica nisi. Oci rjave… Razgolacena… Ne znas paradajza prerezat na pol… Nimas vzgoje, etike, morale, nisi teolosko ne financno pismena… Kaksna je razlika med tabo in med kaksno drugo? Kaj nudis vec kot povprecne? V cem se razlikujes od ostalih? Kaj jaz od tebe in z tabo dobim kar od ostalih nemorem, cesar pri ostalih ni?
poletna vročina, 13.08.2021 ob 09:44
Čim manj, tem boljše.
Ampak kaj, ko nas življenje velikokrat preseneča. Zgodi se tisto, kar najmanj pričakuješ.
Zgodi se samo tisto kar dovoliš, da se zgodi. Ni življenje prav nič krivo pri tem. Eno je, da ti pade skala na glavo, nimaš kaj..življenje. Drugo je pa na koliko skal se boš usedla. Prostovoljno.
Jona z ribo, 13.08.2021 ob 08:29
Nedolzen z nedolznim. Kurbir s kurvo. Tisti vmes pa s tistimi vmes. Je fer.? Je.
Skurban tip, ki sanja o devici je pa milo receno butast. Ne zahtevaj od drugih cesar sam nimas ali ne mores dati in zivljenje je takoj lepse. Odpade pol frustracij, ki izvirajo iz iluzije.
Saj kur.bir tud zadovoljen ne bi bil z devico. Po par f.ukih se bi je naveličal in jo potem imel še samo v sužnjelastništvu, ljubezenske zadeve bi pa prihranil za sebi enake (tako kot je bilo v srednjem veku – moški so se poročili iz ekonomskih razlogov, sklenili poslovni dogovor, ljubili in zaljubljali so se pa v kurtizane, ki so jim parirale na vseh področjih, tudi intelektualnem, saj so se edinole one lahko izobraževale, brale, za poštene ženske se kaj drugega kot pletenje in rojevanje ni spodobilo).
Sicer pa ja, razmišljanje avtorja odraža mentaliteto trenutne oblasti. Žal.
Hjaaa, 13.08.2021 ob 10:04
Saj kur.bir tud zadovoljen ne bi bil z devico. Po par f.ukih se bi je naveličal in jo potem imel še samo v sužnjelastništvu, ljubezenske zadeve bi pa prihranil za sebi enake (tako kot je bilo v srednjem veku – moški so se poročili iz ekonomskih razlogov, sklenili poslovni dogovor, ljubili in zaljubljali so se pa v kurtizane, ki so jim parirale na vseh področjih, tudi intelektualnem, saj so se edinole one lahko izobraževale, brale, za poštene ženske se kaj drugega kot pletenje in rojevanje ni spodobilo).
Sicer pa ja, razmišljanje avtorja odraža mentaliteto trenutne oblasti. Žal.
To je pa cista resnica.
Ladikalj, 13.08.2021 ob 08:42
Se mi je zdelo da si to ti. ??
Glej nocem se kregat. Pogotovo ne sa tobom.
Pise. Nevaljale zene su za nevaljale muskarce. In obratno. Cestite zene su za cestite muskarce. Prav tako obratno.
Glej brezveze debate pa klinci pa prepiri pa rvanje pa pa pa… Odgovoris kolk je sprejemljivo da jih je mela in to je to. Pa mislim, da je tema bolj za moške.
Glej… Lastna hvala se po dreku vala.
Mislim, da jaz nisem povprecen moski. Lahko da sem pod…. Ne vem. Bo ze videla al mam karakteristike, ki me locujejo iz povprecja.
Zame je (med drugim) kriterij za ločevanje od povprečja to da je čista. Kakšna je potem razlika? Al uzamem tebe al tisto? Devica nisi. Oci rjave… Razgolacena… Ne znas paradajza prerezat na pol… Nimas vzgoje, etike, morale, nisi teolosko ne financno pismena… Kaksna je razlika med tabo in med kaksno drugo? Kaj nudis vec kot povprecne? V cem se razlikujes od ostalih? Kaj jaz od tebe in z tabo dobim kar od ostalih nemorem, cesar pri ostalih ni?
Ti si munjen. Jaz sem porocena in ne iscem moza, ker ga ze imam. Tako da je cisto vseeno kaj bi ti ali ne bi. To nima nobene veze z mano.
??
Nece vrana vrani izkopat oci. Sej prav, da se podpirate.
Mislim, da je zalostno, da vsako stvar izrabis za blatenje oblasti. Pa ali je to zaradi vremena, dneva v tednu ali pa ker samo veter zapiha…
Pise v bibliji… Nekako tako… Da ne kritizirate oblasti ker vsaka oblast je od Boga. Nekako kot da kritizirate njega.
Ladikalj, 13.08.2021 ob 11:34
??
Nece vrana vrani izkopat oci. Sej prav, da se podpirate.
Mislim, da je zalostno, da vsako stvar izrabis za blatenje oblasti. Pa ali je to zaradi vremena, dneva v tednu ali pa ker samo veter zapiha…
Pise v bibliji… Nekako tako… Da ne kritizirate oblasti ker vsaka oblast je od Boga. Nekako kot da kritizirate njega.
Omg, ti pa res nisi pri pravi. Ti ne klikne, da je biblija napisana z nanenom nadzora nad ljudstvom. Vsaka oblast je dana od boga.!?! Moraš biti pa res omejenih intelektualnih sposobnosti, da kaj takšnega verjameš.
Vsak za svoje, 13.08.2021 ob 12:32
Omg, ti pa res nisi pri pravi. Ti ne klikne, da je biblija napisana z nanenom nadzora nad ljudstvom. Vsaka oblast je dana od boga.!?! Moraš biti pa res omejenih intelektualnih sposobnosti, da kaj takšnega verjameš.
Ja. Vse je od Boga. Vidis… On je vedel kaksni boste in je tako tudi zapisal. Bom ti nasel eno suro. Milostivi se imenuje.
Forum je zaprt za komentiranje.