Izpis zaradi PCT pogojev
Zanima me, če kdo ve kakše je dejansko proces izpisa iz prvega letnika gimnazije? Tu je samo neko filozofiranje, ki me ne zanima in ga ne nameravam brati. Zanima me samo proces. Ali je potrebno imeti svojega otroka s seboj ali ne? Ali potrebujem osebno izkaznico ali je dovolj vozniško dovoljenje in ali ti potem ponudijo pogodbo? Ker obstaja nekakšna pogodba, ker moja mrzla sestrična je hodila v neko srednjo ekonomsko šolo s pogodbo. Na dom so ji poslali izpisnico in potem sta se stric in teta zbunila in jo vpisala nazaj not.
gimnazija brez omejitev, 11.08.2021 ob 11:34
Zanima me, če kdo ve kakše je dejansko proces izpisa iz prvega letnika gimnazije? Tu je samo neko filozofiranje, ki me ne zanima in ga ne nameravam brati. Zanima me samo proces. Ali je potrebno imeti svojega otroka s seboj ali ne? Ali potrebujem osebno izkaznico ali je dovolj vozniško dovoljenje in ali ti potem ponudijo pogodbo? Ker obstaja nekakšna pogodba, ker moja mrzla sestrična je hodila v neko srednjo ekonomsko šolo s pogodbo. Na dom so ji poslali izpisnico in potem sta se stric in teta zbunila in jo vpisala nazaj not.
Ali Co Rona res kisa brez solate? Bon appetit ??????
ne počni tega, 11.08.2021 ob 12:48
dekle se mora izobraževati, ne ji tega preprečevati, ker to je največja kazen, ki ji lahko narediš. Bodi dobra z njo in ji omogoči izobrazbo.
Ne vem kdo je večji debil, osebek ki je odprl že nevem katero temo o izpisu ali ti, ki verjameš, da ima to teslo otroka, ki namerava izpisati?
Avtor, za vse informacije o vpisih in izpisih obstajajo inštitucije, ki ti bodo dale potrebne informacije, ena izmed njih je ŠOLA!
Šole so že odločile. Kar nekaj jih ima že svoje programe v celoti na spletu. Sicer so pa vse te, ki so v celoti na spletu, kar lepo plačljive. V zadnjih nekaj mesecih so te šole, ki so v celoti na spletu, zrasle kot gobe po dežju. Od kod so se vzele? Celo gimnazija brez prisotnosti je že na razpolago.
bedaki provokatorski, 11.08.2021 ob 13:38
Ne vem kdo je večji debil, osebek ki je odprl že nevem katero temo o izpisu ali ti, ki verjameš, da ima to teslo otroka, ki namerava izpisati?
Avtor, za vse informacije o vpisih in izpisih obstajajo inštitucije, ki ti bodo dale potrebne informacije, ena izmed njih je ŠOLA!
Preprosto je, 11.08.2021 ob 14:34
Šole so že odločile. Kar nekaj jih ima že svoje programe v celoti na spletu. Sicer so pa vse te, ki so v celoti na spletu, kar lepo plačljive. V zadnjih nekaj mesecih so te šole, ki so v celoti na spletu, zrasle kot gobe po dežju. Od kod so se vzele? Celo gimnazija brez prisotnosti je že na razpolago.
Misliš, da mu bo izbrana ugledna šola omogočila nekaj kar ponujajo šole z dna lestvice? Šole z dna lestvice zdaj kar pogosto ponujajo “Popolnoma brez osebne prisotnosti” Tiste srednje šole, ki so že več kot deset let imele skoraj prazne programe kuhar, avtomehanik in so potem vse skupaj združevali v en oddelek.
Pokličeš jih in vprašaš, če imajo tudi program brez prisotnosti. Potem pa pokličeš še vse druge. Programi brez prisotnosti bodo seveda precej pogosti in verjetno bo možna celo izbira med njimi. Vem, da nekje daleč od Ljubljane, neka srednja šola, ki ima cel kup različnih rednih programov, ponuja programe brez prisotnosti.
Łukasz Pedalski245, 11.08.2021 ob 22:12
Ne vem zakaj sploh zahtevajo PCT pogoje, če pa itak bojo do septembra že zaprli šole in se bojo vsi od doma učili? :S
Ti kar sanjaj.
Vsekakor, ne glede na obliko jesenskega zaprtja, bodo razlike med tistimi, ki upoštevajo PCT in tistimi, ki tega ne priznavajo. Možne so nianse ( manjše, večje) ampak razlike BODO.
se strinjam,da je ta pct teror nedopusten- ampak ne izpisati otroka… se bo pač šolal od doma… vsaj izobrazbo bo imel…
tako bi jaz naredila, če bi bila mladostnik v tem težkem času… in neumnih odločitvah vlade in norih dohtarjev… samo ne jim dati možnosti,da otroku odvzamejo izobrazbo – sme se pač potem šolati od doma in tako se tudi naj
bodite vsaj tolikoooo pametni,da počakate na odločbo ustavnega sodišča- ta pct pogoj je na ustavnem sodišču… ne izpisuj nekaj, ker vpisati nazaj je ne boš mogla… počakaj in se potem odločaj – če ne ji pa piši opravičila in naj bo doma in bo lepo nadoknadila snov.
Jaz se popolnoma strinjam,da ta pct teror se mora nehati, ampak ne delat takih stvari na vrat na nos, da vam ne bo žal
Preprosto je, 11.08.2021 ob 14:48
Misliš, da mu bo izbrana ugledna šola omogočila nekaj kar ponujajo šole z dna lestvice? Šole z dna lestvice zdaj kar pogosto ponujajo “Popolnoma brez osebne prisotnosti” Tiste srednje šole, ki so že več kot deset let imele skoraj prazne programe kuhar, avtomehanik in so potem vse skupaj združevali v en oddelek.
pa glej – če smo že tako daleč raje plačam otroku šolo, ki je na spletu, kot da mu vsaka dva dni plačujem astronomske teste in si s tem še zdravje uničuje, ker noben mi ne bo rekel,da je žokanje s palco v nos in po sluznici drgnjenje svaka dva dni ok in da ne pušča posledic
Forum je zaprt za komentiranje.