Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Šola okrožnica – cepljeni bodo delali

Šola okrožnica – cepljeni bodo delali

Če bo v razredu otrok pozitiven in bo učiteljica cepljena, gre otrok v karanteno in razred dalje ostane v šoli skupaj z učiteljico – večja možnost okužb.

Če bo v razredu otrok pozitiven in učiteljica ni cepljena, gre cel razred na šolanje od doma – manjša verjetnost prenosa okužb.

Se še komu drugemu zdi malo br br?

A se zdaj niste dojeli, da je cepljenje nujno.  Prej ko slej bo obvezno.

Torej rešitev je, da so vsi cepljeni, da lahko vsi ostanejo v šoli in si podajajo virus sem tja?

Med tem, ko pri necepljeni učiteljici gredo v karanteno cel razred?

Naše so se lani sicer v roku enega meseca vse sprekužile – me zanima kako bo letos.

Odgovor na objavo uporabnika
Otilia, 10.08.2021 ob 09:45

A se zdaj niste dojeli, da je cepljenje nujno.  Prej ko slej bo obvezno.

Debilno, dojeli smo, da je upor proti koronskemu nasilju obvezen.

Cepite se že enkrat vsi, pa bo mir. In cepite tudi svoje najstnike, pa pouk zanesljivo bo in to za vse.

hahahaha514, 10.08.2021 ob 09:47

Torej rešitev je, da so vsi cepljeni, da lahko vsi ostanejo v šoli in si podajajo virus sem tja?

Med tem, ko pri necepljeni učiteljici gredo v karanteno cel razred?

Naše so se lani sicer v roku enega meseca vse sprekužile – me zanima kako bo letos.

tako je razumeti ja – sploh ni pomembno ostati zdrav in zaščiten pred virusom, pomembno je samo,da si cepljen in potem si lahko brez težav podajaš virus naokoli in kužiš vse… samo,da si cepljen to je agenda teroristov- jaz nikoli se cepila NE BOM.

Kaki bolni prašiči ste cepljeni. Da vas ni sram. Prvo kot prvo številko naivne budale, da ste se sploh cepili, drugo kot drugo pa ste nadležni primitivni vsiljivci z visokim egom. Fuj, gamad.

Nika P, 10.08.2021 ob 15:50

Cepite se že enkrat vsi, pa bo mir. In cepite tudi svoje najstnike, pa pouk zanesljivo bo in to za vse.

Saj bi se cepili, če bi mislili, da bo potem res mir.

Pa ne bo, tako kot ga ni bilo po tistih ključnih 14-dnevih, pa do nazadnje, ko smo prišli v zeleni semafor, kjer so obljubili konec vseh ukrepov.

Skratka stroki po enem in pol letu laganja več ne verjamemo.

Karel veliki, ti nikoli ne bos veliki, imas premajhne mozgane.   Cepljenje je resitev, ne pa mesanje dreka.

hahahaha514, 10.08.2021 ob 09:38

Če bo v razredu otrok pozitiven in bo učiteljica cepljena, gre otrok v karanteno in razred dalje ostane v šoli skupaj z učiteljico – večja možnost okužb.

Če bo v razredu otrok pozitiven in učiteljica ni cepljena, gre cel razred na šolanje od doma – manjša verjetnost prenosa okužb.

Se še komu drugemu zdi malo br br?

Vsekakor. To je primer učbeniške elegantne prisile, izsiljevanja, da bi se učitelji cepili.

A to res ni jasno?!

Od kod je to priletelo? Delam v šolstvu, pa ne vem za to. Zaenkrat ministrstvo še modro molči in se popolnoma nič ne dogaja glede ureditve pouka. Morda je to samovoljna odločitev konkretnega ravnatelja, za vso Slovenijo pa po mojem ne velja. Na naši šoli smo vsi, predvsem pa ravnatelj-ica strogo proti šolanju od doma. Že od marca lani. In kolikor se pogovarjamo, 90 procentov učiteljev hoče delat v šoli, v razredu.

Joel950, 10.08.2021 ob 16:31

Karel veliki, ti nikoli ne bos veliki, imas premajhne mozgane.   Cepljenje je resitev, ne pa mesanje dreka.

Pazi, da ti prej ne cepneš kot kakšen necepljen. Potem boš lahko ti mešal drek.

Karel veliki, 10.08.2021 ob 16:01

Kaki bolni prašiči ste cepljeni. Da vas ni sram. Prvo kot prvo številko naivne budale, da ste se sploh cepili, drugo kot drugo pa ste nadležni primitivni vsiljivci z visokim egom. Fuj, gamad.

Točno tako, Karel veliki. Tudi moja širša družina bi se takoj šla cepit, če bi vedeli, da bo mir. Ampak ne bo. Tako, kot ga ni v Izraelu in še kje.

Joel950, ti pa še mal špinače pojej in potem morda pokapiraš.

kaj pa vem182, 10.08.2021 ob 16:47

Od kod je to priletelo? Delam v šolstvu, pa ne vem za to. Zaenkrat ministrstvo še modro molči in se popolnoma nič ne dogaja glede ureditve pouka. Morda je to samovoljna odločitev konkretnega ravnatelja, za vso Slovenijo pa po mojem ne velja. Na naši šoli smo vsi, predvsem pa ravnatelj-ica strogo proti šolanju od doma. Že od marca lani. In kolikor se pogovarjamo, 90 procentov učiteljev hoče delat v šoli, v razredu.

Ma tukaj si nekdo nekaj izmisli in folk mu takoj nasede, da je to res. Brez linka, brez vsega.:))

Je pa čisto v stilu ministrstva, tako da mogoče bodo prebrali tukaj in dobili idejo, hehe.

PODPISEM!

Res je, stalno si izmišljam teme in serjem iz gobca da smrdi na daleč.

Kje pa ste dobili oziroma prebrali to okrožnico?

Delam v šolstvu ampak na portalu ministrstva ni trenutno nobene okrožnice glede šole oziroma pogojev za naslednje šolsko leto 🙂

???, 11.08.2021 ob 06:48

Kje pa ste dobili oziroma prebrali to okrožnico?

Delam v šolstvu ampak na portalu ministrstva ni trenutno nobene okrožnice glede šole oziroma pogojev za naslednje šolsko leto 🙂

Enako

Pa se dojenčke naj čimprej pocepimo, a ne?

megaboy1, 10.08.2021 ob 16:03

Saj bi se cepili, če bi mislili, da bo potem res mir.

Pa ne bo, tako kot ga ni bilo po tistih ključnih 14-dnevih, pa do nazadnje, ko smo prišli v zeleni semafor, kjer so obljubili konec vseh ukrepov.

Skratka stroki po enem in pol letu laganja več ne verjamemo.

Od kdaj pa je fašist jajo stroka ?

Pa marsikdo se je res cepil zato, ker je verjel psihopatom na oblasti, da bo potem mir.

Zdaj pa so jezni na vse, pa predvsem na necepljene, ker so se brezveze cepili in ker so bili nategnjeni.Če so ljudje takšni debili, da se gredo cepit zaradi dopusta ali zato, da ne bi bili vsakodnevno psihirani s korono preko medijev, jim pa nismo drugi krivi.

Mislim, koliko enih trolčkov SDS KOPRIV se je nabralo, celo moj nick so ponoči ukradli. MOram biti res zelo pomembna in zelo se me tale fašistična stranka boji, da gredo ugrabit moj slavni nick in se predstavljajo da sem to jaz, res mi je v čast da ste ponoči uporabili moj nick brez moje vednosti. No to dejanje samo kaže na vašo fašistićno kulturo- vse kar počne tale SDS je neupoštevanje zakonov in strahovladje- LJUDJE, NE SE CEPIT NA NOBEN NAČIN, TEH FAŠISTIČNIH UKREPOV BO KMALU KONEC!!

hahaha haha, 10.08.2021 ob 17:10

Ma tukaj si nekdo nekaj izmisli in folk mu takoj nasede, da je to res. Brez linka, brez vsega.:))

Je pa čisto v stilu ministrstva, tako da mogoče bodo prebrali tukaj in dobili idejo, hehe.

Če bi bil pa link zraven, bi bil pa avtor obtožen za linkarja, ki nima sam nič pojma.

Enako kot je bila včasih Barca, ki je napisala odgovor in priložila link, kjer je bil zapisan člen zakona, ki ga je ona pojasnjevala.

Torej, še moje mnenje: če bi bili Slovenci družbeno solidarni, bi se cepili vsaj vsi nad 50 let starosti, če bi bili še nekoliko bolj solidarni pa še nekoliko mlajši in se potem niti pogovarjati ne bi bilo treba o tem, da bi se morali cepiti najstniki, pa študentje oziroma osebe do 30 let. Tako pa….samo, da smo proti, pa ni važno proti čemu: ali maskam ali testiranju ali cepljenju…Ni važno, če mularuja kuži ljudi naokoli in kdo zaradi tega tudi umre- prav mu je, kaj je bil pa star ane? Pa se je treba spolitizirati -tega tudi ne štekam! Malokdo tako zelo ne mara JJ kot jaz, ampak vse tole nima veze z vlado, vsaj po mojem. Ima pa npr. policijska ura in prehodi med občinami ipd….. s tem se pa tudi jaz ne strinjam

Anonimno 10237, 11.08.2021 ob 08:59

Torej, še moje mnenje: če bi bili Slovenci družbeno solidarni, bi se cepili vsaj vsi nad 50 let starosti, če bi bili še nekoliko bolj solidarni pa še nekoliko mlajši in se potem niti pogovarjati ne bi bilo treba o tem, da bi se morali cepiti najstniki, pa študentje oziroma osebe do 30 let. Tako pa….samo, da smo proti, pa ni važno proti čemu: ali maskam ali testiranju ali cepljenju…Ni važno, če mularuja kuži ljudi naokoli in kdo zaradi tega tudi umre- prav mu je, kaj je bil pa star ane? Pa se je treba spolitizirati -tega tudi ne štekam! Malokdo tako zelo ne mara JJ kot jaz, ampak vse tole nima veze z vlado, vsaj po mojem. Ima pa npr. policijska ura in prehodi med občinami ipd….. s tem se pa tudi jaz ne strinjam

Se strinjam!

pa saj veš, 11.08.2021 ob 08:42

Če bi bil pa link zraven, bi bil pa avtor obtožen za linkarja, ki nima sam nič pojma.

Enako kot je bila včasih Barca, ki je napisala odgovor in priložila link, kjer je bil zapisan člen zakona, ki ga je ona pojasnjevala.

Nič ne bi bil obtožen linkanja, pač če že butneš ven neko novico, se pričakuje, da boš priložil dokaz za to. Ali je za vas dokaz že to, da je objavljeno na monu? Potem bo že res, ali kako?

Pač ta tema je fake, ministrstvo itak molči, okrožnice bodo na vrsti zadnji teden v avgustu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close