DONČIĆ – NE HVALA
Ne gledam pogosto košarke, ampak ,kadar nekega igralca kujejo v zvezde, pričakuješ briljantno igro.
Če je to, kar sem videla v zadnjih dveh tekmah , tista briljantnost Dončića, mi je zelo žal za izgubljeni čas.
Samo veliko gob..canja in napihovanja njegovega fotra in medijev.
Bolje bi bilo,da bi ostal tam , kjer je bil, saj se šušlja,da mu ne bodo podaljšali pogodbe, po vsem sr..anju,ki ga je prikazal.
Prepelić in Tobey sta naredila dosti večji vtis, vsaj name.
DONČIĆ -ne hvala, 07.08.2021 ob 15:45
Ne gledam pogosto košarke, ampak ,kadar nekega igralca kujejo v zvezde, pričakuješ briljantno igro.
Če je to, kar sem videla v zadnjih dveh tekmah , tista briljantnost Dončića, mi je zelo žal za izgubljeni čas.
Samo veliko gob..canja in napihovanja njegovega fotra in medijev.
Bolje bi bilo,da bi ostal tam , kjer je bil, saj se šušlja,da mu ne bodo podaljšali pogodbe, po vsem sr..anju,ki ga je prikazal.
Prepelić in Tobey sta naredila dosti večji vtis, vsaj name.
Če bi se imel za boga samo sam, bi dobili tekmo proti Francozom. Ker pa ga ima za boga ekipa in čaka na njegove impulze, so potonili. Klemen je sicer sprevidel, kaj se dogaja in odreagiral. Briljantno, a malce prepozno.
cobidd, 07.08.2021 ob 15:51
Če bi se imel za boga samo sam, bi dobili tekmo proti Francozom. Ker pa ga ima za boga ekipa in čaka na njegove impulze, so potonili. Klemen je sicer sprevidel, kaj se dogaja in odreagiral. Briljantno, a malce prepozno.
Saj si riznala da ne spremljaš košarke ravno, torej si navadna “kavč komentatorka” – Ker nisi niti prepoznala organizacije igre – ne šteje samo met na koš, šteje tudi to, kako lahko do meta na koš tudi soigralci z njegovo asistenco in organzacijo sploh pridejo. Zato kavč komentatorji – nehajte pljuvat.
Tukaj gre predvsem tudi za to, kako je celotna ekipa tudi psihično pripravljena – saj so te finalne tekme velika igra s psihami posameznikov – koiko so se sposobni nadzorovat, obrzdat, premaga ta pritisk tudi vas, pričakujočih “kavč komentatorjev”.
Desperadodajka, 07.08.2021 ob 15:52
Atletsko izklesano telo, giblje se kot baletnik, kondicija na vrhuncu, nezgrešljivi meti … Kaj še hočeš več?
Še en kavč kmentator.
Vsi tisti, ki te imeli ali pa imate npr. otroke, ki tekmujejo na evropskih, svwtovih tekmah in posegajo po kolajnah, bi vedeli, kaj tak “preassure” tudi pomeni, ko gre za odličja. Ko so prsti lahko hrenovke, nepričakovano, k je kakna poteza storjena tudi, ko um kontrolira tebe in takega, ne ti njega 0z. on svoj um.
Desperadodajka, 07.08.2021 ob 16:08
Zakaj kavčarji ne bi smeli komentirati kavčarskih izgubljenih tekem, v katerih zvezde komaj kakšen koš zadanejo?
Daj ga/jo pusti pri miru, vidiš, da je profesionalni komentator, še bolj verjetno upokojeni sodnik. Slednje bi lahko pojasnilo slab vid.
Ne gre samo za met na koš ,praviš.
Ne ne gre samo za met na koš.
Ampak ,da nekdo večkrat zgreši,kot zadane ,to vsak lahko vidi.
In da so bili Avstralci en tim, naši pa kot neke izgubljene ovce brez energije, na koncu z močmi, tudi to je lahko vsak videl.
Da je Aboridžin zadel 99% košev, za kar mu vse čestitke ,naši pa so jih zgrešili 99%.
In Dončić je bil žal glavni pri zgrešenih metih in slabih odločitvah glede podaj.
To je lahko tudi tak “kavč komentator” kot sem sama videl, /brez očal/.
Saj nič ne rečem , ampak v zvezde je potrebno kovati tiste,ki si to upravičeno zaslužijo.
DONČIĆ -ne hvala, 07.08.2021 ob 16:20
Ne gre samo za met na koš ,praviš.
Ne ne gre samo za met na koš.
Ampak ,da nekdo večkrat zgreši,kot zadane ,to vsak lahko vidi.
In da so bili Avstralci en tim, naši pa kot neke izgubljene ovce brez energije, na koncu z močmi, tudi to je lahko vsak videl.
Da je Aboridžin zadel 99% košev, za kar mu vse čestitke ,naši pa so jih zgrešili 99%.
In Dončić je bil žal glavni pri zgrešenih metih in slabih odločitvah glede podaj.
To je lahko tudi tak “kavč komentator” kot sem sama videl, /brez očal/.
Saj nič ne rečem , ampak v zvezde je potrebno kovati tiste,ki si to upravičeno zaslužijo.
Napiše cel spis potem pa reče “Saj nič ne rečem”
Dončić je bil utrujen, se je videlo da je brez baterij. Še od NBA-ja se ni spočil, pa že skočil v reprezentanco. Sam nas je ponesel do sem. Brez njega še Litve ne bi premagali. Ostali naši pa sploh niso kvalitetni in dobri igralci. Vsak Francoz in Avstralec je boljši od vseh naših, le Dončića nimajo. Skratka, imajo celo klop kvalitetno, mi pa samo enega igralca. Zdaj na koncu se je pokazalo realno stanje. 4. mesto pa je sanjsko za ekipo, kot jo imamo mi. In še enkrat ponavljam, brez Luke bi se obrisali pod nosom, on nas je držal skupaj, dokler je mogel. Naši mediji so pa kot vedno napihovali, da je to nevem kako dobra ekipa, v resnici pa je samo Dončić dober.
Vam povem eno skrivnost, samo ne naprej govorit:….Dončiča je poklical njegov lastnik kluba in mu rekel, pridemo v Slovenijo dobiš pogodbo za 200 milj. dolarjev za 5 let, ampak, tekmo s Francozi morate izgubiti…………ker ZDA……………khm ZDA morajo……………..khm, kar se je potem zgodilo, nisem vam jaz povedal..pssssss
Forum je zaprt za komentiranje.