Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek DONČIĆ – NE HVALA

DONČIĆ – NE HVALA

Poznavalci košarke bodo povedali in priznali, da je za vso izgubljeno priložnost krivo nesposobno ravnanje Sekulića, ki je pustil celotno delo na Dončiću, kar je botrovalo, da je pregorel, tako fizično kot psihično

Na parketu je bil vedno dlje od 30′, voditi je moral igro, kot bi bil trener in kapetan.

Ni znal postaviti peterke, niti ni uporabljal vseh igralcev, niti ni pripravil strategij igre.

Njegov moto in celotno delo daj luki žogo, pa bo kar bo.

Slovenija ima vsaj 10 trenerjev, ki so v tem trenutku sposobni to opraviti, kar Sekulić ni.

Tu tiči ves problem, pri napačni izbiri selektorja.

Odgovor na objavo uporabnika
DONČIĆ -ne hvala, 08.08.2021 ob 14:46

Najboljši index turnirja gor al dol.

Na koncu šteje samo zmaga.

Sam res, ženska, nehaj se smešit!

? ?

Desperadodajka, 07.08.2021 ob 16:08

Zakaj kavčarji ne bi smeli komentirati kavčarskih izgubljenih tekem, v katerih zvezde komaj kakšen koš zadanejo?

Motiš se, kakšna Dončičeva atletska posava neki, kakšen baletnik?  Dončič je vsaj 10 kil pretežak, kar mu otežuje gibanje. In je bil na zadnjih dveh čisto brez kondicije,  povsm zasoplo je celo kar hodil po dvorišču, ma kakšen tek. Medtem ko je nasprotnikova ekipa še vedno tekala kot za stavo in se neumorno borila in poskakovala, tako Francozi kot Avstralci so bili na fedrah, vsi suhejši.

Ja oprosti, imaš prav.

Ravnokar so pristali na Brniku in zlata kolajna  jim visi okrog vratu.

Napačno delo selektorja, 08.08.2021 ob 18:31

Poznavalci košarke bodo povedali in priznali, da je za vso izgubljeno priložnost krivo nesposobno ravnanje Sekulića, ki je pustil celotno delo na Dončiću, kar je botrovalo, da je pregorel, tako fizično kot psihično

Na parketu je bil vedno dlje od 30′, voditi je moral igro, kot bi bil trener in kapetan.

Ni znal postaviti peterke, niti ni uporabljal vseh igralcev, niti ni pripravil strategij igre.

Njegov moto in celotno delo daj luki žogo, pa bo kar bo.

Slovenija ima vsaj 10 trenerjev, ki so v tem trenutku sposobni to opraviti, kar Sekulić ni.

Tu tiči ves problem, pri napačni izbiri selektorja.

Selektor ni vedel kaj bi,ker je bil čisto izgubljen. Ampak ,če bi Dončič ne imel 95% zgrešenih metov na koš, bi bil rezultat vseeno drugačen.

DONČIĆ -ne hvala, 08.08.2021 ob 18:51

Selektor ni vedel kaj bi,ker je bil čisto izgubljen. Ampak ,če bi Dončič ne imel 95% zgrešenih metov na koš, bi bil rezultat vseeno drugačen.

če tvoja čebula ne bi če imela, bi ti  z njo skupaj bula bila.

Tocno to so bile moje misli vceraj, zakaj ga pusca v agoniji in ga ne menja.

Slab in nepripravljen učitelj, brez do potankosti izdelane strategije, je tudi izgubljen, ko mu učenci ponorijo.

Če še nima izkušenj, kot jih nima ta selektor, iz dobrih učencev ne nastanejo odlični.

Mularijo se mora vseskozi dobro motivirati, jih imeti v malem prstu, biti zanje Bog in ne obratno. Privzgojiti jimora disciplino in red, jim vcepiti občutek za delavnost in lastno odgovornost.

To doseže le oseba s karizmo, ki ne dela razlik med njimi.

To ni le avtoriteta učitelja, temu se reče avtonomija.

Tako delujejo uspešne skupnosti.

Mnogokrat preverjeno in dokazano v praksi, ne le v športu.

Napačno delo selektorja, 08.08.2021 ob 20:25

Slab in nepripravljen učitelj, brez do potankosti izdelane strategije, je tudi izgubljen, ko mu učenci ponorijo.

Če še nima izkušenj, kot jih nima ta selektor, iz dobrih učencev ne nastanejo odlični.

Mularijo se mora vseskozi dobro motivirati, jih imeti v malem prstu, biti zanje Bog in ne obratno. Privzgojiti jimora disciplino in red, jim vcepiti občutek za delavnost in lastno odgovornost.

To doseže le oseba s karizmo, ki ne dela razlik med njimi.

To ni le avtoriteta učitelja, temu se reče avtonomija.

Tako delujejo uspešne skupnosti.

Mnogokrat preverjeno in dokazano v praksi, ne le v športu.

hmmm, ti tapameten, kaj bi pa ti naredil, ko ti glavni igralec odpove, če bi bil na trenerjevem mestu, heh..

Koga bi poslal na igrišče, da bi lovil hitrga in naspidiranega milsa… Tako Dragič kot Blažič sta bila stalno en korak za njim. Pa veš zakaj ti tapmaten…, ker je bil tip željen in lačen igre….., slo. fantje pa izpraznjeni… No in kako bi ti Avstralce premagal brez Dončiča, me res zanima in kater igralec iz klopi bi ustavil milsa…

so dnevi ko se nekaterim ljudem vse poklopi in temu tipu se je včerej vse poklopilo u nulo. Avstralci so do zdaj že 3x pušnli na oi za bron, zdej jim je pač ratalo. Očitno so se nekaj naučili od vseh porazov, ki so jih dožvljali na vseh OI v igri za bron.

Popay npr, 08.08.2021 ob 21:26

hmmm, ti tapameten, kaj bi pa ti naredil, ko ti glavni igralec odpove, če bi bil na trenerjevem mestu, heh..

Koga bi poslal na igrišče, da bi lovil hitrga in naspidiranega milsa… Tako Dragič kot Blažič sta bila stalno en korak za njim. Pa veš zakaj ti tapmaten…, ker je bil tip željen in lačen igre….., slo. fantje pa izpraznjeni… No in kako bi ti Avstralce premagal brez Dončiča, me res zanima in kater igralec iz klopi bi ustavil milsa…

so dnevi ko se nekaterim ljudem vse poklopi in temu tipu se je včerej vse poklopilo u nulo. Avstralci so do zdaj že 3x pušnli na oi za bron, zdej jim je pač ratalo. Očitno so se nekaj naučili od vseh porazov, ki so jih dožvljali na vseh OI v igri za bron.

Kako bi Avstralce premagal brez Dončiča?

Kot mi je znano jih NISO , ampak so krepko izgubili.

Tvoj opevani Dončič je pa zgrešil večino košev.

Ja. drži ni vedno dan za vse, ampak potem to povej.

Kdorkoli drug bi bil namesto njega – rezultat verjetno ne bi bil slabši.

Ne pa, da smrkavec, ki mu je v glavo stopila slava diktira vsem ostalim.

In na koncu on deli pohvale ,kao svoji ekipi ?

Ma dej!!!

DONČIĆ -ne hvala, 08.08.2021 ob 21:36

Kako bi Avstralce premagal brez Dončiča?

Kot mi je znano jih NISO , ampak so krepko izgubili.

Tvoj opevani Dončič je pa zgrešil večino košev.

Ja. drži ni vedno dan za vse, ampak potem to povej.

Kdorkoli drug bi bil namesto njega – rezultat verjetno ne bi bil slabši.

Ne pa, da smrkavec, ki mu je v glavo stopila slava diktira vsem ostalim.

In na koncu on deli pohvale ,kao svoji ekipi ?

Ma dej!!!

MA ti že dva dni orgazmiras na doncica. Trola frigidna.

DONČIĆ -ne hvala, 07.08.2021 ob 15:45

Ne gledam pogosto košarke, ampak ,kadar nekega igralca kujejo v zvezde, pričakuješ briljantno igro.

Če je to, kar sem videla v zadnjih dveh tekmah , tista briljantnost Dončića, mi je zelo žal za izgubljeni čas.

Samo veliko gob..canja in napihovanja njegovega fotra in  medijev.

Bolje bi bilo,da bi ostal tam , kjer je bil, saj se šušlja,da mu ne bodo podaljšali pogodbe, po vsem sr..anju,ki ga je prikazal.

Prepelić in Tobey sta naredila dosti večji vtis, vsaj name.

A Folija po slovensko gori?

Eno je nestrinjanje, drugo podpisovanje. Nehaj. Dosegel je, pa še bo. Proklete ženske slevenke no. P

Devistated, 08.08.2021 ob 21:44

A Folija po slovensko gori?

Eno je nestrinjanje, drugo podpisovanje. Nehaj. Dosegel je, pa še bo. Proklete ženske slevenke no. P

Kobe Was great. Dragan je tudi. Luka tudi. Pika.

Ja hudo je, če človek ne sprejme kritike.

Pa pazi na svoje žaljive besede, ker se ti bodo vrnile slej ,ko prej.

DONČIĆ -ne hvala, 08.08.2021 ob 21:51

Ja hudo je, če človek ne sprejme kritike.

Pa pazi na svoje žaljive besede, ker se ti bodo vrnile slej ,ko prej.

Lepo si napisala zase. Dva dni že serjes čez fanta in orgazmiras. Trola frigidna.

Je vec obcij: 1. Ne razumes in poznas kosarkarske igre.

2. Tekem ne gledas ampak samo beres komentarje omejencev

3. Si butast/a. Kar je sestevek opcije 1 in 2.

@dončič ne hvala

Torej s košarkaši, ki jih ima Sloveija na razpolago in enim američanom ne bi v nobeni varianti premagali Avstralce in kako si ti predstavljaš, da bi odigrali to tekmo brez dončiča v ekipi ,i bi sedel na klopi pripravljen za igrat ampak ti dončičane bi dala kot trener na igrišče, ker bi vedela da bo najmanj 10 metov že v naprej zgrešil…, opasna si ti dončič ne hvala, hehe…

se pa strinjam, ker bi ti vedela, da bodo izgubili, da bi dala rezervno ekipo igrat, saj je itak vseeno ali izgubi prva ali druga ekipa…, no samo pri drugi ekipi bi bilo ene 20 če ne več pik razlike za Avstralce.

to, njegova ekipa, s tem se bi pa akr strinajl s tabo…, poba je najmlajši v ekipi in to je bil njegov lapsus. Pri temu je treba bit previden… Iz bontona bi moral vprašat anjstarejšega, če on kot najbolj plačan v tej ekipi lahko imenuje to ekipo moja ekipa… ampak konec koncev to lahko reče vsak od teh igralcev, da je to  njegova ekipa.. Lej, da ne boš tako jezna, mam en komad za tebe.., zdej sem se navadil popat muziko na to sceno, če mi bo ratalo…

..https://youtu.be/watch?v=d-diB65scQU

A ti praviš, da že vse življenje igraš košarko?

Si poznal igro ex Jugoslovanov?

Kako je bilo tisto, v igro pošlji Kićanovića, pa bomo zmagali.

In so.

Tole teslo od usranega Acota pa naj bi bil uspešen ali neuspešen trener?

Le koga naj bi poslal v igro?

In ti poznavalec košarke!

Madona, saj jih je imel na klopi, pa šparal. So bili tam le za okras?

S takim načinom selektorja res nikoli ne bomo na ravni nekdanjih košarkašev, za katere mladci danes nimajo pojma.

Ne, ne, mentaliteto totalno spremeniti, fantje. Lažna slava  vam je zameglila realni pogled.

Igra intelektualcev, ne butcev, kot pri fuzbalu. Gre košarka v to smer?

Te ne zadovolji niti to, da je dosegel 48 točk (drugi po številu točk na oi ever)?

Ti bi prav kolajno, če ne, pa: “ne, hvala”? Upam, da tudi sama v življenju funkcioniraš tako in dosegaš skoraj neverjene cilje – v tem primeru ti spregledam to pi*dakanje, ajd. ?

Pač je imel 2 slabi tekmi, utrujenost, stres, psihološki pritisk…

Sicer pa na splošno, o tem kako dober je ali ni Luka… Če te moti to kar o njem govorita starša in slovenski mediji, si pač poglej mnenja svetovnih strokovnjakov. To jaz naredim recimo, da dobim bolj objektiven pogled, ker sama se ne razumem tolk (kot tudi ti ne, btw?, sam da se ti tega ne zavedaš).

Sicer pa, tud če si se ti odločla za “hvala, ne” ?, se dallas ni, tko da…v bistvu sploh ne vem čemu vsa ta debata.

Pogledala sem tekmo z Avstralijo in se popolnoma strinjam s tabo. Bila sem zelo presenečena nad njegovo igro.

Meni se zdi Prepelič boljši igralec, Dončič ni neki presežek in ne razumem zakaj ga tako poveličujejo…

Če ne bi igral tako na horuk, bi premagali Francoze!

Zame največji car je Goran Dragič, ki ga žal na OI ni bilo…

Dončič je preveč neroden in nestrpen…

Ja

V dobrih ekipah vsak ve, kaj je njegovo deli, trener ima nalogo, da trenira in vodi tekme, za psihologijo in motivacijo imajo pa dobre ekipe druge ljudi, ki se samo s tem ukvarjajo, taki s posamezniki kot s celo skupino.

ena mama821, 09.08.2021 ob 11:28

Meni se zdi Prepelič boljši igralec, Dončič ni neki presežek in ne razumem zakaj ga tako poveličujejo…

Če ne bi igral tako na horuk, bi premagali Francoze!

Zame največji car je Goran Dragič, ki ga žal na OI ni bilo…

Dončič je preveč neroden in nestrpen…

Gogi je pri njegovih 22 bil pravi zaletavi telicek, ki mu je zoga velikokrat pobegnila in ni hil na kasnejsnem nivoju ali taksnem kot je Doncic. To ve sam in tudi priznava.

Luku priznavajo kvalitete vsi sttoovnaki in poznavalci kosarke. Potem pa stopijo na sceno mone, ki to demantirajo. Bilo bi zabavno, ce ne bi bilo tragicno.

Da se je sam spomnil, da je vodja?

Glej, na tako mesto so ga postavili sami igralci, ce ga ne bi, ne bi bili tako uigran tim.

Drugace pa, kaj bi pa ti rekla za soigralce? Jih ne bi pohvalila?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close