Kopalnica
Trenutno jih generalno ne čistim sama tako da ne vem. Verjetno res kakšno uro na kopalnico čeprav nikoli niso ravno umazane ker se sproti puca. WC in lijake se dnevno briše, tedensko pa gospa detaljno počisti tuš, banjo, lijak, ogledalo, radiator, ploščice, omare, odtoke…stroje imamo drugje. Vrata se ne pucajo tedensko, samo kljuke.
ne čistim pogosto, enkrat letno obrišem poličke, ko ratajo zamaščene. Banjo čistim po potrebi, vsekakor pa vsakič, kadar ko iz nje poberem umazano posodo, to je recimo 1x na 14 dni. Ogledalo 1x letno, ko je tolk pošpricano od supersonične ščetke, da je do polovice gor bela fasada. Za stranišče imam pa wc račko, ne pucam posebej.
Pomivali skoz? A serjete po njih? Spomnim se še, ko sem kopalnico končal, sem jo konstrukcijsko pomil, in to je to za en let.
Pomiva oz razkamnjuje se edino tiste okoli banje, ker imamo skor bazen in je valda vse polit.
1x na tedn obrijem brado in umijem mušl.
Ostalo se v bistvu sproti, tko, da generalke v bistvu ni…
V drugi kopalnici, kjer so stroji, se pa večkrat sesa, ker se sprožajo nitke od sušilca/cunj, in je pač pisan prah…tuš kad je prazna oz za skladišče, je treba samo prah pobrisat vsake tolk, je nova že 4 leta….
To je pa to.
Še najbl pogosto se pomije okn in polica, k se prah nabere, pa zuni je poscana od dežja.
Anonimno 8255, 06.08.2021 ob 16:42
Odgovor na ploščice: Ja, pri nas se ful nabere enga praha pa nimamo niti okna v kopalnici tako da nimam pojma odkod? Ploščice okoli školjke pa itak, da ne govorim??♀️ pa saj mi ni težko, no, ne se razburjat.
možu reč naj nacila pištolo al pa nej gre ven na travnik scat
Forum je zaprt za komentiranje.