Številka ob prostoru za podpis na bančni kartici?
Kakadu351, 03.08.2021 ob 16:33
Aha super. Ampak s tem se še ne morm tolažiti če imam pa zdaj hudičevo znamenje zraven svojega podpisa. A ni boljše po tej logiki, da mi gdo sprazne cel račun kot pa to?
Verjetno. Saj zato sem ti pa napisal, da objavi zdaj še celotno številko kartice.
rok-1, 03.08.2021 ob 17:08
Verjetno. Saj zato sem ti pa napisal, da objavi zdaj še celotno številko kartice.
Kaj a mi lahko poveste po TRR številki kaj mislite o kombinaciji števil če je pozitivna ali negativna? In če po čem izničuje 666?
Grem pogledat na kartico kok je številka, da jo prepišem sem.
666 je 6 nevtronov, 6 protonov in 6 elektronov -atom
Razodetje Biblija:
16 Dosegla je, da so si vsi, mali in véliki, bogati in reveži, svobodni in sužnji, morali dati vtisniti na desnico ali na čelo žig. 17 Nihče ni smel ne kupovati ne prodajati, samo tisti, ki je imel žig, se pravi ime zveri ali število njenega imena. 18 Tu je modrost. Kdor ima um, naj izračuna število zveri: je namreč število človeka. To število pa je šeststo šestinšestdeset.
potatipotato, 03.08.2021 ob 17:50
666 je 6 nevtronov, 6 protonov in 6 elektronov -atom
Razodetje Biblija:
16 Dosegla je, da so si vsi, mali in véliki, bogati in reveži, svobodni in sužnji, morali dati vtisniti na desnico ali na čelo žig. 17 Nihče ni smel ne kupovati ne prodajati, samo tisti, ki je imel žig, se pravi ime zveri ali število njenega imena. 18 Tu je modrost. Kdor ima um, naj izračuna število zveri: je namreč število človeka. To število pa je šeststo šestinšestdeset.
Ampak zakaj se mora to dogajati ravno meni?
Ja zaprositi za drugo kartico je enostavno, ampak jaz sem se že podpisala. Saj tudi naprimer pogodbe, ki jo enkrat podpišeš ne moreš več razdreti. Mene pa je zdaj strah, da se nisem podpisala samo na bančno kartico ampak, da sem v resnici podpisovala nekaj drugega.
In če bi že hotela razdreti “pogodbo”, s kom bi jo mogla razdreti? Z nekom, ki tu ne obstaja niti v fizični obliki?
Forum je zaprt za komentiranje.