Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Številka ob prostoru za podpis na bančni kartici?

Številka ob prostoru za podpis na bančni kartici?

Kaj pomeni tromestna številka na zadnjem delu bančne kartice, kjer je pravokotni prostor za podpis?

Varnostna CVV koda. Rabiš jo za plačila po spletu.

Aha torej jo lahko z kulijom tudi spremenim na kartici?

666 so mi dal številko barabe.

Ce ne plačujete preko neta

V nobenem primeru nočem imet številke 666 na svoji bančni kartici še posebnio ne poleg svojega podpisa.

A poveš še številko kartice… ko si ravno pri tem?

Odgovor na objavo uporabnika
rok-1, 03.08.2021 ob 14:38

A poveš še številko kartice… ko si ravno pri tem?

Zakaj?

Kakadu885, 03.08.2021 ob 14:40

Zakaj?

Zato, ker je bilo trapasto pisati že tisto kodo – in upam, da ti je dalo misliti kako trapasto bi bilo šele to. NE PIŠI teh stvari javno po netu!

rok-1, 03.08.2021 ob 15:13

Zato, ker je bilo trapasto pisati že tisto kodo – in upam, da ti je dalo misliti kako trapasto bi bilo šele to. NE PIŠI teh stvari javno po netu!

Kako pa mi lahko kdo škodi zaradi trimestne številke?

Samo zaradi tega (še) ne, če pa izvoha še celo št… potem pa že.

Aha super. Ampak s tem se še ne morm tolažiti če imam pa zdaj hudičevo znamenje zraven svojega podpisa. A ni boljše po tej logiki, da mi gdo sprazne cel račun kot pa to?

Nekateri imate pa resnično težave v glavi…

Daj napiši še TRR, bomo hitro pomagali in poskrbeli, da boš moral zamenjati kartico in s tem 666 cifro!

Kakadu885, 03.08.2021 ob 14:12

Aha torej jo lahko z kulijom tudi spremenim na kartici?

666 so mi dal številko barabe.

Hehehehehe – Dej si poglej, če nimaš kaj na koži na zatilju lasišča, pod lasmi – tudi kakšno tripple 6ko 😛

Kakadu351, 03.08.2021 ob 16:33

Aha super. Ampak s tem se še ne morm tolažiti če imam pa zdaj hudičevo znamenje zraven svojega podpisa. A ni boljše po tej logiki, da mi gdo sprazne cel račun kot pa to?

Verjetno. Saj zato sem ti pa napisal, da objavi zdaj še celotno številko kartice.

rok-1, 03.08.2021 ob 17:08

Verjetno. Saj zato sem ti pa napisal, da objavi zdaj še celotno številko kartice.

Kaj a mi lahko poveste po TRR številki kaj mislite o kombinaciji števil če je pozitivna ali negativna? In če po čem izničuje 666?

Grem pogledat na kartico kok je številka, da jo prepišem sem.

Objava čaka odobritev

Noče je objavit. Kaj pa je zdaj to? Vedno piše Objava čaka na odobritev. Pa še ta sporočila kjer piše Objava člaka na odobritev negdo zbriše.

666 je 6 nevtronov, 6 protonov in 6 elektronov -atom

Razodetje Biblija:

16 Dosegla je, da so si vsi, mali in véliki, bogati in reveži, svobodni in sužnji, morali dati vtisniti na desnico ali na čelo žig. 17 Nihče ni smel ne kupovati ne prodajati, samo tisti, ki je imel žig, se pravi ime zveri ali število njenega imena. 18 Tu je modrost. Kdor ima um, naj izračuna število zveri: je namreč število človeka. To število pa je šeststo šestinšestdeset.

potatipotato, 03.08.2021 ob 17:50

666 je 6 nevtronov, 6 protonov in 6 elektronov -atom

Razodetje Biblija:

16 Dosegla je, da so si vsi, mali in véliki, bogati in reveži, svobodni in sužnji, morali dati vtisniti na desnico ali na čelo žig. 17 Nihče ni smel ne kupovati ne prodajati, samo tisti, ki je imel žig, se pravi ime zveri ali število njenega imena. 18 Tu je modrost. Kdor ima um, naj izračuna število zveri: je namreč število človeka. To število pa je šeststo šestinšestdeset.

Ampak zakaj se mora to dogajati ravno meni?

??????

Kakadu tole pa je zabava.

Nisem Nikol vea da je tam st. Od panike me ke kr neslo preverit mojo. Huh ni 666

In doplačaj! Sigurno se da.

Ja zaprositi za drugo kartico je enostavno, ampak jaz sem se že podpisala. Saj tudi naprimer pogodbe, ki jo enkrat podpišeš ne moreš več razdreti. Mene pa je zdaj strah, da se nisem podpisala samo na bančno kartico ampak, da sem v resnici podpisovala nekaj drugega.

In če bi že hotela razdreti “pogodbo”, s kom bi jo mogla razdreti? Z nekom, ki tu ne obstaja niti v fizični obliki?

Ne vem kaj še lahko narediš, meni se zdi stanje brezupno.

Torej samo tisti, ki je imel žig je lahko kupoval in prodajal?

A to pomeni, da bom bogata in, da mi bo finančno dobro šlo? Toda za kakšno ceno?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close