Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Arogantno obnašanje medle zvezde

Arogantno obnašanje medle zvezde

Obala je na nogah.

Odmeva sobotni incident na  Strunjanski plaži.

Arogantni zvezdnik (kao) se sprl zaradi otroškega sencnika z varnostnikom in ga žalil.

Varnostnik je profesionalno in korektno opravljal svoje delo, pohvalno.

Toda kar je presenetljivo.

Varnostnik je opravljal svojo dolžnost, da se medla zvezda iz nekega šova znaša nad zaposlenim s pooblastili.

Kam smo prišli, da lahko že vsak serje po natakarjiih, kuharjih, prodajalcih, policistih, varnostnikih?

Upam, da ima zaledje in podporo v podjetju, kjer je zaposlen.

Kultura in nivo Slovenskih enodnevnih dopustnikov je eskalirala v nebo. Same smeti in cigansko obnašanje.

Varnostniku vse čestitke ob ohranitvi mirnih živcev ob aroganten izpadu medle zvezde iz showa.

Sramota, kaj si dovolii človek na tujem pragu.

Več na Regional Obala.

Sam pogledaš fb nadobudne zvezde in je vse jasno.

S čim vse se vi ukvarjate. Začnite že živet!!

Odgovor na objavo uporabnika
lej, 02.08.2021 ob 23:22

S čim vse se vi ukvarjate. Začnite že živet!!

Medtem, ko te bombardirajo teme o dreku bi bilo res dobro, da začneš zivet.

odgovarjaš ob pol dvanajstih? Pjd spat, da boš jutri lahko začelo živet.

Kavčarji so skočili v luft!

A nekdo, ki nima v življenju kaj pametnega početi, pa se gre prostituirat v nek resničnostni šov, je zvezda? Resen človek z urejenim podstrešjem in življenjem se nikoli ne spusti tako nizko. Se je v takšen afengunc že kdaj prijavil človek, ki opravlja neko resno delo, ima talent, reference, dosežke, specifično znanje, zaradi katerega bi bil iskan in spoštovan? Sam poden od podna, luzerji, ki bi za pet minut “slave” pred kamerami prodali lastno mater. In kaj lahko drugega pričakuješ od takih bednih osebkov?

Odgovor na objavo uporabnika
Ha ha ha, 03.08.2021 ob 01:07

A nekdo, ki nima v življenju kaj pametnega početi, pa se gre prostituirat v nek resničnostni šov, je zvezda? Resen človek z urejenim podstrešjem in življenjem se nikoli ne spusti tako nizko. Se je v takšen afengunc že kdaj prijavil človek, ki opravlja neko resno delo, ima talent, reference, dosežke, specifično znanje, zaradi katerega bi bil iskan in spoštovan? Sam poden od podna, luzerji, ki bi za pet minut “slave” pred kamerami prodali lastno mater. In kaj lahko drugega pričakuješ od takih bednih osebkov?

Podpis

Sramota in nekateri ga celo podpirajo. Izkoristil je senčnik in invalide za, svojo slavo.

Sploh ne vem kdo je ta človek, ampak obnašanje pa na podnu (ženska ravno tako). Varnostnik je profesionalno opravljal svoje delo in ima vso možnost kazenska ovadbo, ker ga je tip neupravičeno snemal in potem pokazal te posnetke širni Sloveniji. Pri vsej štali je bil pa prisoten še otrok, kar je za prijavo na CSD.

Gre za medijsko norčevanje iz zaposlenega na službeni zadolžitvi. Objave na, FB, po časopisih, norčevanje iz po risanega obraza je delo za informacijsko pooblaščenko.

Klosar, ne pa zvezda

Se strinjam. Zrelo za tožbo. Ampak sem brala, da je bil varnostnik odstranjen, mogoče celo ostal brez službe. Povsod po razvitem svetu se na plažah, za katere hoteli plačujejo velike denarje, ne sme imeti svojih senčnikov, ležalnikov… če ti to ne ustreza, greš s svojimi stvarmi na prosti del. In meni je tako všeč. Bom res začela verjet, da v Slo že prevladuje balkanska mentaliteta, ker to, kar počenja ta oseba, je točno to. Nobenih pravil, nobenega reda, vsak dela, kakor mu paše. Dobro, da si ni postavil kar šotora, če je plaža javna..

kdor je bil na strunjanski plaži točno ve, da je ob vhodu na plažo, takoj na levi strani tabla, kjer je oznaka, da se ne sme imeti ležalnika in senčnika. Za levo stran plaže. Ta stran je urejena, zagrajena.

Kdor je bil na strunjanski plaži ve, da na desni strani plaže, desno od bara in sanitarijev, ni niti zagrajena, niti urejena, ni niti table, ograje ali česa podobnega. Skratka nič, plaža kot je bila že prej. Ležalniki za plačilo so vsi do višine sanitarijev, ostalo ne.

NA levi strani ima varnostnik pristojnosti, da desni strani ne. Torej ali si Krka uredi tudi desno stran in prepove vsem ležalnike (tam so dovoljeni ob kamniti ograji ali naprej od borovcev) ali pa naj varnostnik neha nadlegovat ljudi na desni strani plaže.

Žal navodila za obiskovalce niso jasna, table niso vidne in varnostnik tudi ni najbolj prijazna sorta človeka.Invalidom tudi ni dovoljeno imeti ležalnik, največ kar lahko je stol. Vsem ostalim ni dovoljen niti stol niti ležalnik.

Sedaj je najlažje reči, da bi morala veljati osebna presoja. Varnostnika, bi morali zaščititi, vendar njegovo podjetje dela po navodilih naročnila- se pravi Term Krka. Ta Tomaž ni imel argumentov in zato potem napad na osebo. Za ta dejanja bi moral odgovarjati. Me čudi kako nobena organizacija v RS ne vidi in noče videti, da tak način komunikacije ni spremenljiv za družbo v kateri želimo živeti.

Pravila so zato, da se upoštevajo, če bi nekomu popustil, bo že naslednji dan 20 dežnikov, čez 3 dni imaš že kaos. Videno neštetokrat. Saj teta na telefonu je podala enako interpretacijo navodil varnostni službi, pa ne bo odgovarjala. A ni to čudno.

Do zapleta bo vedno prišlo ko nekdo za obrambo uporablja napad. Taki ljudje se ponavadi bojijo in čutijo strah. Mi je pa žal otroka in tudi partnerke, ki morata živeti s nasilnežem. Pa kako nizko moraš pasti, da se zagovarjaš na otroka. Če mu ne moreš zagotoviti dneva brez dežnika potem nisi primeren za starša.

Če so res odpustili varnostnika, potem zelo slabo za Terme Krka, pojdite raje kam drugam, kjer podjetje stoji za svojimi zaposlenimi in pravili.

Po mojih izkušnjah niso varnostniki na nič kaj kulturnem nivoju. Če bi delal profiliranje bi rekel, da si mnogi po odnosu sodeč mislijo da so nekaj “več”. Razen kakšne svetle izjeme na kakšnih šolah in podobno, ampak še to samo tiste starejše generacije, ki še znajo ceniti (so)ljudi. Tam pod 50 so še redki takšni.

Obrekovanje (zoper čast in dobro ime – kazenski zakonik) je kaznivo dejanje.

Ha, ha, socialc je hotel biti spet v srediscu pozornosti.

Pa še to … tale meni nepoznana zvezda Tomaž, je s svojim  delovanjem in oglaševanjem NAJVEČ povedal o sebi in NIČ o varnostniku.

Zdaj se ga bodo pametni ljudje izogibali.

Zakaj?

Ja, kdo bi si pa želel imeti opravka s takim človekom?

Jaz mu dam pa prav.  Ni šlo za noben SENČNIK, šlo je za otroški senčnik – igračo in varnostnik je šel zezat samo zato, ker si je bildal ego.  Ne rečem, če bi družina privlekla svoj senčnik, pa ležalnike….pa jih ni.

In tudi to verjamem, da se je varnostnik dan poprej spravil na tisto gospo invalidko, ki se je morala usesti na tla.

Terme Krka s Počivalškom  so eden od playerjev, ki je stal za zakonom o vodah, v njihovem interesu je zagraditev čimvečjega območja ob obali.  Dobro, da je zakon padel.

To nima veze za kaj je šlo, saj bi se lahko pritožil uradno. Nivo komunikacije je zelo nizko in tukaj ne moreš imeti prav.

Jaz sem tudi dobil kazen na avtocesti, kjer se je zapiral prehitevalni pas vsaj 200 metrov prej pa je bil znak, da ne smeš prehitevati. Situacija nastavljena s strani izvajalca cest. Ravno pri znaku sem prehitel en avto in se vključil na vozni pas. Čez 100 metrov me ustavi policija in kazen 40 eur.

Tudi jaz se nisem strinjal, pa nisem nič ugovarjal osebi v postopku. To se naredi uradno ko je postopek zaključen. Kam  bomo pa prišli, če se bomo samo javno buckal.

Izvajati ‘sramotilni steber’ na FB zaradi 5 minut slave, namesto, da bi to uredil na kraju dogodka oz. po uradni poti. Žalostno.

Ti primerjaš spoštovanje cestnih predpisov in omejitve zaradi DELA NA CESTI z vnosom igrače na plažo?  Resno?

Aroganco in podjebavanje nekega redarja z delom policista?

Kot je bilo prikazano, se je ta redar znašal tudi nad drugimi obiskovalci na plaži in to zaradi navodil, ki jih je dobil od delodajalca.  Tudi ženska na drugi strani linije je bila arogantna in sploh ni pustila do besede.

In prav vidi se, da v tej temi ves čas nabija ena in ista oseba, predvidevam da gre za nekoga, ki sam ni sposoben priti do katerekoli plaže in malce uživati.  Pa naj se torej tudi drugim ljudem dogajajo slabe stvari, kajne?

V takih incidentih prepoznaš vso sposobnost in rahločutnost “realnega sektorja”. Potem pa pravijo, da se javna uprava nad ljudmi izživlja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close