Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Arogantno obnašanje medle zvezde

Arogantno obnašanje medle zvezde

Odgovor na objavo uporabnika
Hiha, 03.08.2021 ob 07:04

Klosar, ne pa zvezda

Kaj pa drugega kot klošar, ki misli, da je glavni, ker si je s svojimi boni lahko privoščil celo Strunjan. Raja se pač ne zna obnašat in drugega od primitivnega tipčka, ki se gre špilat nekega norčka na TV, da ima vsaj za futer, niti ne gre pričakovati. Jerry Springer show v živo, ampak tega debilčki njegovega kova niti ne dojamejo.

Saj, nima veze ali je policist, varnostnik, on je tam, da ureja in skrbi za red. Jaz se nikoli ne spuščam v poklic osebe in sprejmem posredovana dejstva. Saj tudi poslovne prostore pregledujejo in varujejo varnostniki in ne policisti pa ljudje ne delajo problemov.

Vi imate problem sprejemanja ljudi, ki so samo v službi ko se vam fučka.

Tudi zadnji stavek je resničen, jaz na tako plažo ne bi šel nikoli, je dost preveč ljudi. Tudi avtor posnetka govori, da nosi denar pa ne vem kaj. Ja a potem če kupiš hrano pa sladoled in pijačo je pa vse tvoje. Vse skupaj ni dal 20 eur, boji se pa kazni 120 eur, za katero nima. Govori, da bodo mediji odločili oz. 24 ur. Ja potem ima Janša pa kar prav ko govori, da so pri nas mediji sodstvo.

Kamal, 03.08.2021 ob 10:52

Saj, nima veze ali je policist, varnostnik, on je tam, da ureja in skrbi za red. Jaz se nikoli ne spuščam v poklic osebe in sprejmem posredovana dejstva. Saj tudi poslovne prostore pregledujejo in varujejo varnostniki in ne policisti pa ljudje ne delajo problemov.

Vi imate problem sprejemanja ljudi, ki so samo v službi ko se vam fučka.

Tudi zadnji stavek je resničen, jaz na tako plažo ne bi šel nikoli, je dost preveč ljudi. Tudi avtor posnetka govori, da nosi denar pa ne vem kaj. Ja a potem če kupiš hrano pa sladoled in pijačo je pa vse tvoje. Vse skupaj ni dal 20 eur, boji se pa kazni 120 eur, za katero nima. Govori, da bodo mediji odločili oz. 24 ur. Ja potem ima Janša pa kar prav ko govori, da so pri nas mediji sodstvo.

Falil si bistvo.  Še zmeraj gre za to, da se je redar izživljal nad obiskovalci, tokrat zaradi otroške igrače.

Ne omenjaj Jajota in njegovega vrtenja gobca, on zastonj dopustuje na moje stroške v vili za 10 jurjev na dan!

še zmeraj ne razumeš, 03.08.2021 ob 11:06

Falil si bistvo.  Še zmeraj gre za to, da se je redar izživljal nad obiskovalci, tokrat zaradi otroške igrače.

Ne omenjaj Jajota in njegovega vrtenja gobca, on zastonj dopustuje na moje stroške v vili za 10 jurjev na dan!

* teden

Nimajo pravice prepovedati, plaža je javno dobro.

Mushroom, 03.08.2021 ob 11:19

Nimajo pravice prepovedati, plaža je javno dobro.

lahko, ampak kot sem že napisala, imeli so snčnik na urejenem delu plaže, ki ga je nekdo urejal, zagradil in dal obvestilo, da so senčniki in ležalniki prepovedani – na tisti strani. Dosti jih je podobno doživelo na drugo strani, ki pa ni urejen in nivo komunikacije je žal nizek – tako zaradi varnostnika kot zaradi ljudi, ki so nevljudni že sami.

Zaključek vsega je ta, da niso vsi za delo z ljudmi in žal 3/4 slovencev je nevljudnih

Tega pa res ne razumem, zakaj se je redar iživljal nad obiskovalci. Sploh pa ne razumem kako. Je pa res, da se zna edini dostojanstveno obnašati, že to veliko pove o osebi, brez vpitja, nerazumnih stavkov, povzdigovanja glasa, žaljenja, kršenja pravic itd.

Mi je pa vedno zanimivo, kako te osebe nikoli ne pokličejo policije ko mislijo, da so jim kršene pravice. A ravno policija je pristojna za varovanje in varnost ljudi. Če res verjame v svoj prav, bi poklical policijo in rekel samo jaz in družina se počutimo ogroženega s strani te pa te osebe in bi prišli popisali, odločili. Skratka brez jajc. 

Ma, taki caplji, kot je tale luzer, mislijo,da so “znani”:):):)  No,ja, mogoce v svinjaku ali kupu gnoja. In tale, ki ga tukaj tako brani in zagovarja, je najbrz njegova sestricna:):).

Ti pa kar ne spreminjaj zgodbe. Redar je vseskozi ravnal profesionalno in korektno, po službeni dolžnosti in opravljal nalogo za kar ga je tja posla varnostna, služba v pogodbi s Krko.

Kaj pa je v pogodbi in katere so zadolžitve ve samo varnostna služba kaj Krka zahteva za plačilo.

Fant je žrtveno jagnje, upam da ga je varnostna služba vzela pod okrilje.

Zaposlenemu varnostniku pa predlagam dobrega odvetnika in prijavo inf. Pooblaščenki.

Nihče nima pravice diskriditirati zaposlenega na službeni dolžnosti in se iz njega norčevati.

Otroški senčnik opravičuje. Ja in zaradi otroškega, senčnik je lastnik mislil da je v showu.

Žalostno da ne ve kaj je resnično zivljenje.

Sramota.

Citiraram niku

se zmeraj ne razumes.

Medena nedelja, 03.08.2021 ob 14:21

Ti pa kar ne spreminjaj zgodbe. Redar je vseskozi ravnal profesionalno in korektno, po službeni dolžnosti in opravljal nalogo za kar ga je tja posla varnostna, služba v pogodbi s Krko.

Kaj pa je v pogodbi in katere so zadolžitve ve samo varnostna služba kaj Krka zahteva za plačilo.

Fant je žrtveno jagnje, upam da ga je varnostna služba vzela pod okrilje.

Zaposlenemu varnostniku pa predlagam dobrega odvetnika in prijavo inf. Pooblaščenki.

Nihče nima pravice diskriditirati zaposlenega na službeni dolžnosti in se iz njega norčevati.

Otroški senčnik opravičuje. Ja in zaradi otroškega, senčnik je lastnik mislil da je v showu.

Žalostno da ne ve kaj je resnično zivljenje.

Sramota.

Dober zapis! Like!

Meni je tudi sumljivo tole privatno prilaščanje plaže. A ni bilo že govor o tem in je bil zaključek, da PLAŽA ne more biti omejena, lahko pa se zaračunava uporaba senčnikov in ležalnikov, kar je logično.

Saj v osnovi na to temo je bil ravno pred kratkim zmagoviti protijanšistični referendum, ki je zavrnil možnosti klero-fašističnega prisvajanja javnih površin! Zakaj so zdaj plaže lahko kar privat???

Aha, se spomnim ko mu je Nena Muršič plačala 6.000e za zobe, ker je bil skrebast.. Pa bajto je izgubil.. Ufff ma kaki zvezdnik.. A pri 50 tih ima 4 letnega otroka, pa 25 let mlajšo ženo?

Redar se je prišel izživljat nad obiskovalci in zajebaval zaradi otroške igrače.  Od tu naprej je vse, kar se dogajalo po njegovem provociranju, brezpredmetno.  Ne to, kdo je bil miren, kdo jezen, kdo je vpil, kdo je klical v pisarno, nič

Glede njegovega obnašanja – če bi vrtel fuflo, bi dobil po goflji, zato je bil “korektno” miren.  Ima srečo, da ni naletel na kakšnega malo bolj “živčnega” obiskovalca, ki bi mu izmeril hlače.

Meni osebno je groza že, da za delanje reda na javni površini neko podjetje najame varnostno službo. Kam smo prišli? In od kdaj je javno dobro dovoljeno ograjevat? A zdaj se pa na plaži delimo – ti imaš, ti nimaš?

Tega še na Hrvaškem ni – pa so celo obalo razprodali koncesionarjem. Vsak ti mora omogočiti, da prineseš svoj ležalnik.

Na Hrvaškem znajo s takimi hitro popucati. Ko si je nazadnje nek privatni prisvajal plažo, češ “private”, so mu na google maps sesuli oceno v poden, Booking mu je pa odpovedal sodelovanje.

In vi temu še ploskate? Da ima kapital prednost pred človekom? Da nas na plažah segregirajo?

Strojane tja odpelat na tisto plažo.  Bo red takoj!  Lani so postrojili cel hotel Kempinski, plažo in še domačine v Portorožu.

Kdo pa je ta, 03.08.2021 ob 14:39

Aha, se spomnim ko mu je Nena Muršič plačala 6.000e za zobe, ker je bil skrebast.. Pa bajto je izgubil.. Ufff ma kaki zvezdnik.. A pri 50 tih ima 4 letnega otroka, pa 25 let mlajšo ženo?

??

Desperadodajka, 03.08.2021 ob 10:34

V takih incidentih prepoznaš vso sposobnost in rahločutnost “realnega sektorja”. Potem pa pravijo, da se javna uprava nad ljudmi izživlja.

Realni sektor dela. Tale tip niti slučajno ne paše v tak opis.

fdiogpa, 03.08.2021 ob 15:06

Meni osebno je groza že, da za delanje reda na javni površini neko podjetje najame varnostno službo. Kam smo prišli? In od kdaj je javno dobro dovoljeno ograjevat? A zdaj se pa na plaži delimo – ti imaš, ti nimaš?

Tega še na Hrvaškem ni – pa so celo obalo razprodali koncesionarjem. Vsak ti mora omogočiti, da prineseš svoj ležalnik.

Na Hrvaškem znajo s takimi hitro popucati. Ko si je nazadnje nek privatni prisvajal plažo, češ “private”, so mu na google maps sesuli oceno v poden, Booking mu je pa odpovedal sodelovanje.

In vi temu še ploskate? Da ima kapital prednost pred človekom? Da nas na plažah segregirajo?

A groza te je?

Da se je na tej plaži izvajal vandalizem te pa ni groza.

V teh dveh sezonah corona cajtov ste pokazali kakšni cigani ste in kakšno Sv injarije puščate za seboj.

In to narod ki se je zgraža nad Balkanci. Sedaj je slika jasna. Saj na jesen ni v hribih nič drugače, da greste po gobe bi kmetu v štalo parkirali.

K waaa, 03.08.2021 ob 15:41

A groza te je?

Da se je na tej plaži izvajal vandalizem te pa ni groza.

V teh dveh sezonah corona cajtov ste pokazali kakšni cigani ste in kakšno Sv injarije puščate za seboj.

In to narod ki se je zgraža nad Balkanci. Sedaj je slika jasna. Saj na jesen ni v hribih nič drugače, da greste po gobe bi kmetu v štalo parkirali.

Glede tega se z dolfijem zmeni, ki je povabil cigane na naše morje. Jaz pišem čisto o drugih stvareh – o javnem dobru, ki mora ostati javno dobro.

Če je problem vandalizem, zakaj varnostna služba ni odgovorna samo za varovanje plaže? Kakšno vezo ima to sploh s tem, o čemer je govora tukaj?

Ne jih je povabil, vas je povabil, saj se prav tako  tud ti obnasas. Zato to svoje prickanje, kar z njim nadaljuj!

Ti ne pišeš nič o drugih stvareh.

Plaža je javno dobro in nihče si je ni prilastil.

Plaža je kot javno dobro in se ne sme nikjer zaračunavati kot stopnine. To pomeni javno dobro.

Ker pa je javno dobro in ti to težko kapiras še ne pomeni, da lahko vzganjaš ciganijo.

Žalostno, da vas mora primitivneže nevzgojene v red spravljati varnostnik.

K waaa, 03.08.2021 ob 18:53

Ne jih je povabil, vas je povabil, saj se prav tako  tud ti obnasas. Zato to svoje prickanje, kar z njim nadaljuj!

Ti ne pišeš nič o drugih stvareh.

Plaža je javno dobro in nihče si je ni prilastil.

Plaža je kot javno dobro in se ne sme nikjer zaračunavati kot stopnine. To pomeni javno dobro.

Ker pa je javno dobro in ti to težko kapiras še ne pomeni, da lahko vzganjaš ciganijo.

Žalostno, da vas mora primitivneže nevzgojene v red spravljati varnostnik.

Imaš ti kakšne probleme drgač? Mene slovensko morje že 20 let ni videlo.

fdiogpa, 03.08.2021 ob 18:54

Imaš ti kakšne probleme drgač? Mene slovensko morje že 20 let ni videlo.

S svojimi težavami se kr sama sooči.

(1)Javno dobro je stvar, ki jo v skladu z njenim namenom ob enakih pogojih lahko uporablja vsakdo (splošna raba).

(2)Zakon določa, katera stvar je javno dobro in kakšni so pogoji za njegovo uporabo.

(3)Na javnem dobru se lahko pridobi tudi posebna pravica uporabe pod pogoji, ki jih določa zakon.

Sigurno v nobene zakonu ne piše, da na plažo ni dovoljeno prinašat otroških senčnikov.

Bi bilo pa zanimivo videti Krkino koncesijsko pogodbo in kakšno pravice so z njo sploh dobili. Že to, da ljudi silijo, da uporabljajo njihove plačljive ležalnike, druge pa prepovedujejo, meni smrdi po zlorabi koncesije.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close