Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Desperadodajka = Slovenski domoljup?

Desperadodajka = Slovenski domoljup?

Samo ugibam. Mi je všeč ta cinično sarkastični način humorja, mora imeti človek kar smisel za hece, da je (ga) ne vzame preresno in začne napadat.

No, če smo odkriti, desnjaki nimajo smisla za humor in ne morejo razumeti takih hecov.:-)

Odgovor na objavo uporabnika
Mogoče pa, 01.08.2021 ob 18:16

Samo ugibam. Mi je všeč ta cinično sarkastični način humorja, mora imeti človek kar smisel za hece, da je (ga) ne vzame preresno in začne napadat.

No, če smo odkriti, desnjaki nimajo smisla za humor in ne morejo razumeti takih hecov.:-)

Še en šovinističen tip, ki misli da ženske nimajo humorja in karizme in zato dvomi, da je omenjena ženska.

Samo financno pismen ni ravno najbolj.

Komentarji desperadodajke sicer je to M so pokazatelj nerazgledanosti, blejanja v čredi ovc, kamo mujo tamo I haso.

Evo… Pa smo najduli kost po kateroj budemo žgali.

Včasih zadane, včasih fali.

Moški.  Nezaposlen.  Brez imetja.    Zelo osamljen.

Zna biti duhovit, ni žleht, je pa včasih primitiven, kar je posledica zgoraj naštetega.

Torej ste vsi kreteni omejeni šovinistični, ki mislite da ženske pač nimajo humorja in karizme?

kokoši, 01.08.2021 ob 19:26

Torej ste vsi kreteni omejeni šovinistični, ki mislite da ženske pač nimajo humorja in karizme?

Res je. Votle in gor in dol. Za štedilnik in tiho bit pa so. To jim je pa treba priznat. Kar je, je.

To, da je Desperadodajka MOŠKI, nima nobene veze s šovinizmom.  Ne trudi se.

kokoši, 01.08.2021 ob 18:26

Še en šovinističen tip, ki misli da ženske nimajo humorja in karizme in zato dvomi, da je omenjena ženska.

Dej bluzator, pojma nimaš, kaj hočem povedati in če je Desperadodajka mogoče tudi Slovenski domoljup, to nima veze s kakšnim šovinizmom! Res si eno teslo, samo kokodakal bi kot ena kura in se kregal. Daj odjebi že in ne skači v ljudi kot en histeričen pasji cucek.

ne bo šlo, 01.08.2021 ob 19:38

To, da je Desperadodajka MOŠKI, nima nobene veze s šovinizmom.  Ne trudi se.

Ja in kakšen razlog zakaj bi bila moški??? Zaradi karakterja, cinizma in sarkazma, ki ga ima v svojih sporočilih vrjetno to sklepaš?

To bo

kokoši, 01.08.2021 ob 20:11

Ja in kakšen razlog zakaj bi bila moški??? Zaradi karakterja, cinizma in sarkazma, ki ga ima v svojih sporočilih vrjetno to sklepaš?

Če izdam, zakaj vem, da je moški, potem bi bilo pošteno, da tudi Kokoši razkrinkam, se ti ne zdi?

V bistvu neumna tema……  Ne vem, kaj želiš dokazati z njo?  Komu mar, kdo piše, kaj piše in pod katerimi nicki piše?  Forum je šel v maloro, imate proste roke in posledično lahko drkate z levo ali desno.

kokoško, 01.08.2021 ob 21:40

Če izdam, zakaj vem, da je moški, potem bi bilo pošteno, da tudi Kokoši razkrinkam, se ti ne zdi?

V bistvu neumna tema……  Ne vem, kaj želiš dokazati z njo?  Komu mar, kdo piše, kaj piše in pod katerimi nicki piše?  Forum je šel v maloro, imate proste roke in posledično lahko drkate z levo ali desno.

Sploh ne vem o čemu govoriš? Pa me razkrinki! Sej ka pa veš o men? Boš reku da sm ženska?

kokoši, 01.08.2021 ob 21:51

Sploh ne vem o čemu govoriš? Pa me razkrinki! Sej ka pa veš o men? Boš reku da sm ženska?

Seveda si. klesankamen@gmail.com

bedenik si, ki je zafrural forum.

Torej sem ženska, ki se ukvarja s kamnoseštvom?

tisti, 01.08.2021 ob 21:55

bedenik si, ki je zafrural forum.

Jst? Zaka?

To je replika

zdj je despera, 01.08.2021 ob 22:22

To je replika

Sej to sem hotel prej napisati. Za njih je vsaka uoprabnica, ki ima karizmo in humor moški, ker ženske pač tega nimajo. Sam še čakam, da Repliko obtožijo, da je moški.

To, da ne veš o čem govorim, ni moj problem, ampak tvoj.  Tako kot jaz ne vem, zakaj ti bleješ o tem, kdo naj bi bila Desperadodajka, tudi ti ne veš, zakaj jaz pišem, da je moški, ane?

A je važno, kdo je?

Pač en desc s problemi.

Ne, ti nisi Kokoško ženska, tega ni nihče rekel, take it easy.

a moj judek kje je?

Replika zini.

krmak mi je rekla, 01.08.2021 ob 22:37

a moj judek kje je?

Replika zini.

Hm hm hm…

To nism js. Its not loadout!!! Its who holds the controler. Its in mind!

Luzer.

Usmilu sm se vas, vas iz kazne uzel, besedo pojedu… Vi pa tkole. Tako a? Jeli? A bi me radi sele po novem letu spet bral? Ima da ste tiho!!! Jasno??!!! Tihoo! Pa ne glede na to kar pisem! Tiho!!! Zafurancki!!!

jel tebe ko šta pito?

a si prizadet?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close