Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ne enačite cepljene s testiranimi

Ne enačite cepljene s testiranimi

Nehajte že enačiti cepljene s testiranimi!
Testiran ima potrdilo, da v trenutku teatiranja ni okužen, medtem ko za cepljenega sploh ne veš in lahko v kinu, gledališču sediš zraven okuženega človeka!!!

ja pa jih ne briga. Nekateri so tudi zelo paranoični in se ne pogovarjajo z necepljenimi.Ko bodo septembra želela v trgovski center ali k zdravniku in ne bodo mogli bodo razumeli razliko

Tako je .  Nam cepljenim je pod nivojem, da bi se z necepljenim sploh pogovarjali. In poslusali njihove nebuloze.

Cepljen je lahko okuzen in zboli, a ni se mu treba testirat.

V cem je stos?

Štos je v cepljenju. Cepljenje nima nobene veze z virusom in ni namenjeno  zmanjšanju okužb.

Fašistični ukrepi imajo samo en cilj in to je izsiljevanje ter prisila v cepljenje.

hhaha to spet neki provokatorji…cepljenje jaoo ….cepivo proti koronavirusu ne obstoja in tud nikol ne bo…tle gor majo eni preveč časa zgleda in pišejo bedarije…cepivo in omejevanje svobode in ukinitev vseh pravic nima nobene veze …jao jao …še zmer upam,da  narod provocira in zajebava in da niso res prfukjeni in verjamejo v te budalaštine lp in lep dan vsem

Se strinjam. Zame najbolj pravilno bi bilo, če jim je resnično do preprečitev okužb, da se morajo testirat vsi, tudi cepljeni. Potem pa naj kasirajo za necepljene teste.

Če govorimo o hitrem testu je tisti negativni rezultat bolj tako tako. Če se prav spomnim je zanesljivost okoli 60%. Cepljeni pa so dokazano manj kužni za cca 50%, tudi če so okuženi. Pa smo nekje na istem glede zanesljivosti.

Odgovor na objavo uporabnika
robi445, 24.07.2021 ob 08:59

Štos je v cepljenju. Cepljenje nima nobene veze z virusom in ni namenjeno  zmanjšanju okužb.

Fašistični ukrepi imajo samo en cilj in to je izsiljevanje ter prisila v cepljenje.

Zgaga, ki jo delate paranoiki je še največja v tej situaciji.

Verjamem, da debilom fašističnim ni prav, če se ljudje ne podrejajo fašizmu.

Paranoični debili ste že vsi pocepljeni ?

Ali zakaj ste še vedno paranoični, če ste pocepljeni ?

morda so res nekateri paranoiki, ki so proti cepljenju, ampak potavite si zelo preprosto vprašanje:

Zakaj se mora nekdo cepit? Za koga, če to ni smrtno nevarna bolezen? Zakaj mora nekdo tvegat svoje zdravje in se it cepit?

Tukaj se gre za vprašanje etike in morale. To, kar se je začelo dogajat, to da so necepljeni ničvredni luzerji in to da tiste, ki se ne želijo cepit in etičnih, zdravstvenih in moralnih razlogov imate za bedake, to je tisto, kar vas vse dela kratko malo budale.

Tzkaj govorimo o prisili, o nasilju in človek se vpraša, če sedaj ne spoštujejo moje želje, da se ne želim cepit, bo nekdo naslednjič prišel do mene in me sredi ceste premlatil in bo vse ok? me bo moški lahko poslili in bo vse ok?

Prosim spoštujte voljo ljudi, vsak ima svojo pravico reči NE.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close