Ce se ne boste cepili, bo jesen zaprta
upsssd, 05.07.2021 ob 14:30
Ce se ne boste vsaj 70 procentno pocepili, bo jeseni drzava spet zaprta. In upam, da drzavne pomoci ne dobijo anticepilci.
Ti pa se kar verjames Jansatu & Co?
Jaz ne verjamem niti besede vec!
Lani marca so me se nategnili, ko je bilo vse neznano, jeseni sem nehala verjet v vse te nebuloze in se vedno me niso prepricali v cepljenje!
V bistvu vsak dan manj verjamem in po tem, ko sem videla kako se Jansa obnasa v EU, me je v dno duse sram, da sem si z njim delim isto drzavo!
Imajo napačno strategijo. Strašenje, ko so ljudje v dvomih, ponavadi prinese upor. Ter pogojevanje, če ne boste to, ne boste deležni tega in onega. V večji meri verjamem, da dosegajo namen. Zakaj? Zato, ker so vključno s tretjim valom potalali že vse bonbončke in bodo jasni, da teh bonbončkov ne bo več v zameno t.i. odgovornosti ljudi, kamor spada cepljenje.v Indiji človek ni šel ven že več kot leto dni. Ne more niti v naravo, ker imajo povsod policaje še danes, plus drone za nadziranje gibanja. Iz prve roke. Vzroki nastajajo, ker gre za ogromno populacijo in se ravno tako določenim fučka, kako bodo posjali seme glede virusa.
Če bo spet vse zaprto, a imate milijone za preživetje? Socialnih transferjev sicer ne bo zmanjkalo. Ampak posledice bodo v znak solidarnosti kot leta 2012 z Zujf. Kar se sedaj prešerno razprostira, bodo ti bonbončki in cena ponovno na vseh državljanih. Dodatno bo porast nezaposlenih, ki jim bo samoumevno prejeti transferje, hkrati bo davek na plače, ko bo potrebna nova solidarnost. Anticepilci si naj potem zrihtajo svoj otok financiranja, če ne mislijo nič pripomočki k zajezitvi.
Po drugi strani naj bo odgovorna tudi država in naj ne sprošča v sezoni morja vse po spisku. Krivda za morebitni četrti val bo na obeh straneh.
Sicer se pa resnost vidi po oznakah, ki jih nekdo izreče, pa se nova funkcija Slo niti dodobro še ni začela.
Sicer je za živalske nazive lahki tudi kompliment. Ampak bonton v najvišjem rangu veleva tudi svoja pravila. Ali smo vsi po novem v predstavitvenem uvodu v svinjaku. Ko bocresno zastavljeni, bo tudi kaj drugače. Kako naj ljudje postopajo razumno, če se dogaja kakor se. To si še v bivši jugi ne privoščijo.
In določeni reki padejo na plodna tla. Tale je bil orto sfaljen za začetek nove funkcije Slo. Važno, da se govori o naši Slo, slaba reklama seže v miljardno vas.
In potem bi se šli turizem. No ja, kdaj potem zapirati? Pred 1 9., ko boste spet vsi namočili, ostali pa spet brez dopusta, ker se preveč bohotijo s sproščanjem sedaj. ??☺?♀️
Ne hodim štrajkat, mnenje je zaenkrat še dovoljeno.
jaz2020, 05.07.2021 ob 15:19
jaz sem cepljena, ampak mi bo sedlo delo od doma in korona dodatki…tako da čim bolj odlašajte s cepljenjem, lepo prosim
Korona Dodatki so se ukinili s prenehanjem epidemije. Očitno nekaterim pri delu zgoraj kaj krni.
Od sredine junija ni več epidemije, torej tudi ne korona dodatkov.
Morda kakšen brezposelni zna kaj več vsaj brati ?, pa delati tudi. Predvsem doma, ko službeno iz službe kličeš in dela oseba od doma, pa pravi, joj, ste me pa ravno pri sajenju sadik paradižnika ulovila. ??????????????????☺☺☺☺
Fašist jajo spet grozi, zato predlagam, da fašiste zapremo, preden do konca uničijo državo.
Menda ne boste hlapčevsko dopustili, da vam fašisti uničijo življenje.
Dajte že dol te bedaste nagobčnike in ne spuščajte vase strupene vakcine.
A nimate nobenega samospoštovanja, razsodnosti, da bi se uprli izsiljevanju ?
Zgolj mnenje če še ni prepovedano, 05.07.2021 ob 15:54
Imajo napačno strategijo. Strašenje, ko so ljudje v dvomih, ponavadi prinese upor. Ter pogojevanje, če ne boste to, ne boste deležni tega in onega. V večji meri verjamem, da dosegajo namen. Zakaj? Zato, ker so vključno s tretjim valom potalali že vse bonbončke in bodo jasni, da teh bonbončkov ne bo več v zameno t.i. odgovornosti ljudi, kamor spada cepljenje.v Indiji človek ni šel ven že več kot leto dni. Ne more niti v naravo, ker imajo povsod policaje še danes, plus drone za nadziranje gibanja. Iz prve roke. Vzroki nastajajo, ker gre za ogromno populacijo in se ravno tako določenim fučka, kako bodo posjali seme glede virusa.
Če bo spet vse zaprto, a imate milijone za preživetje? Socialnih transferjev sicer ne bo zmanjkalo. Ampak posledice bodo v znak solidarnosti kot leta 2012 z Zujf. Kar se sedaj prešerno razprostira, bodo ti bonbončki in cena ponovno na vseh državljanih. Dodatno bo porast nezaposlenih, ki jim bo samoumevno prejeti transferje, hkrati bo davek na plače, ko bo potrebna nova solidarnost. Anticepilci si naj potem zrihtajo svoj otok financiranja, če ne mislijo nič pripomočki k zajezitvi.
Po drugi strani naj bo odgovorna tudi država in naj ne sprošča v sezoni morja vse po spisku. Krivda za morebitni četrti val bo na obeh straneh.
Sicer se pa resnost vidi po oznakah, ki jih nekdo izreče, pa se nova funkcija Slo niti dodobro še ni začela.
Sicer je za živalske nazive lahki tudi kompliment. Ampak bonton v najvišjem rangu veleva tudi svoja pravila. Ali smo vsi po novem v predstavitvenem uvodu v svinjaku. Ko bocresno zastavljeni, bo tudi kaj drugače. Kako naj ljudje postopajo razumno, če se dogaja kakor se. To si še v bivši jugi ne privoščijo.
In določeni reki padejo na plodna tla. Tale je bil orto sfaljen za začetek nove funkcije Slo. Važno, da se govori o naši Slo, slaba reklama seže v miljardno vas.
In potem bi se šli turizem. No ja, kdaj potem zapirati? Pred 1 9., ko boste spet vsi namočili, ostali pa spet brez dopusta, ker se preveč bohotijo s sproščanjem sedaj. ??☺?♀️
Ne hodim štrajkat, mnenje je zaenkrat še dovoljeno.
Ljudje jim ne verjamejo iz čisto preprostih razlogov. Ko so bile šole zaprte, so bili pomembneži brez problema na svoji fešti, vključno z ministrico za šolstvo. Ko smo bili zaprti v svoje občine je en minister harov po gostilnah po Sloveniji, drugi pa je z mamico preverjal delo hrvaških mejnih organov ( v kraju ki ni niti blizu njegove občine). In še bi se lahko naštevalo. Ljudje jim ne verjamejo več. So pa dali marsikateremu zgled kako izigravat ukrepe.
70% precepljenost boste pa dosegli le v JJevih mokrih sanjah. Ljudje ki so bili neodločeni so se cepili zaradi dopustov, pa tudi to se bo počasi končali.Ker so ljudje tudi že ugotovili, da se jim cepljenje tudi ne splača več zaradi obveznih karanten.
In ne nismo vsi med epudemijo ostali doma. Eni smo kar lepo delali. Celo toliko, da nismo uspeli porabit bonbončke – bone.
Ja sej tudi to je zanimivo. Poglejte koliko ljudi je porabilo bone, ko ni bilo cepiva in je ogrožalo vse okoli sebe. Jaz še vedno nisem porabil nobenega koronskega dodatka v 1 letu in pol. Vseskozi delam za enako plačo. V zadnjem letu tudi ne morem dobiti osebnega zdravnika, me kar ignorirajo kamor pošljem izjavo za izbiro, in potem me prosijo naj se cepim komu na voljo. še osnovnih stvari ne morejo zagotoviti.
pred casom sem bila na enem srecanju s sorodniki, ned drugim je bila tam tudi ena gospa katere sin hodi v solo s sinom enega od vudnejsih politikov… ne na vladni strani.. pa mi je rekla , da imajo politika in nijz ze vse nacrtovano vnaprej kdaj se bo zapiralo… zacela je z omembo datuma druga polovica avgusta.. sem vzela na znanje to info in si rekla bom spremljala kaj se bo dogajalo… in danasnje napovedi janse kot tzdi clanek kreka v slo. novicah tocno potrjujejo te datume.. ocitno je polutika ze res vse naprej odlocena, neodvisno od virusa sploh, ocitno si bodo torej cifre namislili za javnost, ker jih ze sedaj vedeževalsko vnaprej vedo… cepljenje nima s rem nic… oni so se tako odlocili… enako info so dobili sorodniki od ene, ki dela na nijz… do junija 2022 ina ra vlada ze vse splanirano kdaj nas bo zapirala… neidvisno od virusa in cepljenja.. ocitno to drzi… virus in cepljenje sano kot izgovor uporabljajo
NE NE GREM SE CEPIT.
Kar naj bo jesen zaprta in ponovno šolajte otroke od doma dokler ne boste krepnili od izčrpanosti.
A ste na referendumu podprli pravice istospolno usmerjenih? A ste? Ali pa ste le levičarski gnoj, ki je raje šel tisto sončno nedeljo v naravo ker se ni šlo za vaše pravice? NO Z TEM STE GLASOVALI ZA JANŠO.
Jaz pa sem torej šel glasovati na zadnjih volitvah za vašega Janšo, SDS. Potem je pa še korona prišla, zdaj pa imate ko vas hebejo, kot ste prj pustili, da hebejo nas!
A paše?
tukaj ne gre za bolezen, ampak za biznis. Bolezen ni nič drugačna od že obstoječe pljučnice in tisti, ki jo prebolijo in imajo težave so tisti, ki jo prebolijo brez zdravil. Sami veste, da pljučnica pusti posledice, če za to ni zdravila in to je a-tipična pljučnica. Ta je žal nepredvidljiva.
Nekomu je v korist da je vse zaprto in džrave morajo po evropski direktivi precepit 70% populacije, to je 1.400.000 ljudi. Niti v Italiji jih niso toliko precepili, kaj šele pri nas. In kje jih bodo dobili toliko?
Pač, ne bom šla nikamor razen na pohod in ne bom jedla. tok bolše, se ne bom redila.
Luna575, 05.07.2021 ob 17:20
Zdravstveni delavci so se morali cepiti, da ohranjajo življenja ljudi in so premalo plačani za svoje trdo in plemeniti delo. Vi pa komaj čakate da se ljudje ne cepijo da boste lepo doma, molzli plačo in dodatke. Sram naj vas bo!!! ??
75% zdravstvenih delavcev NI cepljenih, ker znajo razmišljati s svojo glavo. Tudi člani civilne zaščite NISO cepljeni, ker iz prve roke vedo kakšen nateg je vse to.
Ko se cepiš, pa podpišeš izjavo da si obveščen o vseh možnih stranskih učinkih, med njimi je tudi smrt in se s cepljenjem strinjaš in sprejemaš vso odgovornost nase.
Vsak kateremu dela vsaj nekaj sivih celic, začne razmišljati da nekaj ni o.k.
Nič ne bo, ne misli si. Cepljeni bomo hodili delat še namesto tistih, ki so obe karanteni preživeli lepo doma na solidnem nadomestilu, niso zboleli in nočejo se cepiti. Jaz in ti bova kaznovani za to, ker sva se cepili, tako da veš, da boš delala dvojno trojno še namesto tvojih sodelavcev, ki bodo doma.
kokoši, 06.07.2021 ob 01:52
NE NE GREM SE CEPIT.
Kar naj bo jesen zaprta in ponovno šolajte otroke od doma dokler ne boste krepnili od izčrpanosti.
A ste na referendumu podprli pravice istospolno usmerjenih? A ste? Ali pa ste le levičarski gnoj, ki je raje šel tisto sončno nedeljo v naravo ker se ni šlo za vaše pravice? NO Z TEM STE GLASOVALI ZA JANŠO.
Jaz pa sem torej šel glasovati na zadnjih volitvah za vašega Janšo, SDS. Potem je pa še korona prišla, zdaj pa imate ko vas hebejo, kot ste prj pustili, da hebejo nas!
A paše?
Sprašuješ, če sem šla na referendum o družinskem zakoniku? Ja, obakrat! In obakrat sem podprla istospolno usmerjene, ker mi je to samoumevno, da bi morali imeti popolnoma enake pravice kot heteroseksualno usmerjeni.
Ti pa – ki pljuvaš po tistih, ki niso šli, greš na volitvah voliti SDS, ki je bil nasprotnik!?
Nerazumljivo, res!
Neprijavljena, 05.07.2021 ob 17:13
Ljudje jim ne verjamejo iz čisto preprostih razlogov. Ko so bile šole zaprte, so bili pomembneži brez problema na svoji fešti, vključno z ministrico za šolstvo. Ko smo bili zaprti v svoje občine je en minister harov po gostilnah po Sloveniji, drugi pa je z mamico preverjal delo hrvaških mejnih organov ( v kraju ki ni niti blizu njegove občine). In še bi se lahko naštevalo. Ljudje jim ne verjamejo več. So pa dali marsikateremu zgled kako izigravat ukrepe.
70% precepljenost boste pa dosegli le v JJevih mokrih sanjah. Ljudje ki so bili neodločeni so se cepili zaradi dopustov, pa tudi to se bo počasi končali.Ker so ljudje tudi že ugotovili, da se jim cepljenje tudi ne splača več zaradi obveznih karanten.
In ne nismo vsi med epudemijo ostali doma. Eni smo kar lepo delali. Celo toliko, da nismo uspeli porabit bonbončke – bone.
Nisem mislila bonov. Ampak da, tudi to spada v bonbončke. In prosim, za ta denar, pa bi bone nucal, ki vključuje kot bon nočitev In zgolj zajtrk, dobiš pri nas ceno 800 €, minus 200, je 600 €, zgolj nočitev in zajtrk. Za ta denar grem na Hrvaško, kjer po mili volji jem 3x, po želji. Pa nisem debela in moji krožniki niso 3x naloženi. So 3x v dnevu, zajtrk, kosilo, večerja. Te bone si lahko pri nas kam zataknejo. Bon, prenočitev z zajtrkom, 600 € ?????????? saj če bi brez bona vzela, bi pa za 800 dobila vsaj kosilo. Je*bo ta slovenski turizem, kjer za veliko denarja ne dobiš nič. Lokacija Ankaran, ker ostala obmorska mesta nudijo še manj za drag denar. Napačna strategija turizma tudi.
Komot dam državi nazaj te bon bone. Predno nastane novi Zujf, ki se bo vedelo na plače, DDV in še kaj. Ker se luknja enormno veča. Ko navaden državljan vzame kredit, ga ne financira vesoljna populacija kot za državo. Kot da gremo spet nazaj v veliki meril, socializem. Stroške vožnje in malice, ki jih svet ne pozna₩, komot lahko ukinejo, ko bo tudi plača primerljiva z ostalimi državami. 2 jurja, potem pa ukinite stroške. Minimalna plača pa, še parkrat jo dvignejo, pa bodo vsi na ‘istem. Počasi ne bo več večnih študentov. In bo za isti denar vseeno, ali si žblj mag ali zgolj človek brez izobrazbe. Kdo naj potem koga resno jemlje, ljudi, ki imajo težave s preteklostjo? Right. ??☺
Ker se vozim z basom, a bom po novem ko šolar, ki ima navsezadnje skoraj več pravic. Kot da drvimo spet nekam nazaj, v leto 199*. Pa saj je važno, da sedaj cel svet govori o biserih ljudi, ne države, Slo, ki daje vzor ostalemu svetu. ??????☺
Hudo zna biti, za nekatere, ko ne zmorejo popkovine prerezati.
In da, če plenom ne bi bila tako ‘visoka če ne bi bilo dopustov. Vzorec se ponavlja. ?
Ampak za 800, z bonom za 600 €, samo nočitev in zajtrk, se bodo morali naši pa preklemano fajn potruditi, da jih morebitni 4 val ne bo prizadel. Ker bo bonbončkov zmanjkal. Potrpljenja ljudi pa tudi. Ne moreš vsega kar odpreti, kot da nič ni bilo, potem pa hkrati strašiti ljudi ter izvajati represivnost.
Ne gre skupaj, ko želijo biti socialni kapitalisti. Pri novem Zujf bomo državljani spet pod prisilo ‘solidarni’. Zakaj že? Ukrepi so skoraj v popolnosti sproščeni, isto kot lansko leto.. Kdo potem izigrava kogarkoli.
Zanimivo bi bilo videti, ko bi vsem odpadel dopust, cepil se nihče ne bi, kaj bi pa potem, tal ali čokoladice? All inclusive, vsaj pri nas ?????? eh ja. ?♀️
Forum je zaprt za komentiranje.