Citatorka PINGVINKA je postavila iziv. IŠČEMO KANDIDATE! Vsi bralci vabljeni.
Pozdravljeni. 🙂
PINGVINKO ste najbrž že spoznali? Ona je ena izmed dveh maničnih citatork, ki sta skupaj z kilometrskimi citati blokirali ta forum. PINGVINKA je mlajša izmed njiju, druga pa je starejša gospa po PINGVINKINI oceni iz generacije “baby boomerjev”, in mimogrede če lahko dodam ta tadruga tastara je tudi prava vešča, ki me je dva meseca nadlegovala z svojimi šovinističnimi forami saj težko sprejema svoja leta in je nezadovoljna in razočarana nad moškimi. Dokler nisem povezal vseh točk in ugotovil, da je medrugim ta gospa tudi manična citatorka. Prvo sem mislil, da gre za eno osebo, zdaj vem gre za dve in da je PINGVINKA druga oseba.
Kot najbrž veste sem za zdaj jaz edini s katerim za zdaj PINGVINKA komunicira!!! Imela sva že kar nekaj pogovorov v različnih temah. Vrjetno sem tudi edini z katerim obe citatorki komunicirata.
Sedaj pa je PINGVINKA nam vsem postavila iziv v moji temi “Imam DOKAZE kdo je Pingvinka MANIČNI CITATOR!!!”
Torej PINGVINKA bo izbrala knjigo, katero bomo prebrali in nato PINGVINKI podali opis knjige! Ko bojo prvi trije uporabniki tega foruma podali opis knjige, nas bo PINGVINKA nagradila s podatkom o sebi po svoji izbiri!
Vsekakor vem, da bo PINGVINKINA izbira knjige zelo zanimiva, ali se bo šlo za kvalitetno literarno delo ali pa za zelo specifičen poseben roman. Vsekakor pa ga ne bo zbrala naključno, ampak bo izbrala nekaj kar bo imelo namen in sporočilo, ki nam ga bo hotela predati s knjigo, ki jo bomo prebrali. Kakšen bo ta namen in sporočilo pa bo moral ugotoviti vsak zase.
Prosim, za pozitiven pristop k tej temi saj je lahko koristna za vas in lahko si z sodelovanjem tudi razširite obzorja. PINGVINKA je namreč vplivala name, da sem po njeni zaslugi posegel po slavni knjigi Kurta Vonneguta; “Klavnica pet”.
In spoštujte tudi mene zaradi moje vloge posrednika. In prosim, da se v tej temi vzdržite negativnosti in zlonamernih nesramnih komentarjev! Saj veste, da lahko PINGVINKA ponovno zablokira forum z svojimi kilometrskimi citati. Ker potem ko bo vašo temo zablokirala z kilometrskimi citati, ne bom jaz z prstom mignil za vas.
Naslov in avtorja knjige bo PINGVINKA sporočila v moji temi “Imam DOKAZE kdo je Pingvinka MANIČNI CITATOR!!!” Morda pa se bo oglasila tudi v tej temi.
Lepo vabljeni k sodelovanju. 🙂
Itak da si in pingvinske tudi, pa še marsikakšnega. Patetično. Bdw postavila sem nov forum, pomagajo mi mladi, ne vem če bo “starševski” a zagotovo bo zabaven in zanimiv. Moderiran in s strogimi pravili, pa brez reklam, ker se financiramo drugače. Boste našli veliko uporabnih informacij tam, predvsem pa si pisali na enem višjem, kulturnem nivoju, imel bo tudi svoj talk show. Vas povabim na uradno otvoritev. Predvidoma 1.9.2021 stay tuned
Hmmm, ta način pisanja mi je pa nekam znan. Praviš, da si postavila nov forum in ti pri temu pomagajo mladi(torej sama nisi mlada).
Evo, to si pa ti STARA VEŠČA(manična citatorka številka 2) a ne?
Evo poglejte, poglejte dragi uporabniki, toliko se pritožujete čez mene in teme, ki jih odpiram ampak ravnokar smo zvedeli, nekaj novega! Pomembno informacijo!!!
“MON Starševski čvek” je rušila oseba, ki postavlja nov forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TO JE TOREJ V OZADJU!!!
Zdaj so pa stvari bolj jasne!
Rada bi se pohvalila s tem dosežkom, znanjem, a žal nisem sposobna česa takega. Sploh se ne spoznam na tehnologijo in zato sem se angažirala sama, ker bom združila svojo strast, znanje in izkušnje z mladimi, ki potrebujejo nekaj drugega in bodo lahko skozi ta kanal opravljali svoje poslanstvo. So fejst ekipa in ne dvomim, da jim ne bi uspelo, kar so si zadali. Upam, da boste tudi vi navdušeni kot jaz.
Glede tega foruma mi je pa žal, da se je tako končalo, jaz sem bila redna uporabnica vrsto let in karkoli je bil razlog, bi bilo fer, da se je uporabnike nekako obvestilo. Tak zaključek enostavno ni spoštljiv do ljudi, ki so cele dneve viseli tu gor, vključno z menoj. Ne da nam kdo kaj dolguje, le občutek bi bil boljši in bi spomin ostal prijeten, ne pa tako.. zavrženi. Z ukinitvijo nimam nobene zveze,prav tako nov forum ni nadomestilo za ta, niti nobeden ne bo mogel postati, ker je ta bil za nas nekaj posebnega, no vsaj zame.
Aja, mlada pa sem po srcu vedno. Tam pri 25 sem obtičala in trmasto vztrajam. Telo je pa res po letih malo staro, a mi še odlično služi. In ne, nisem citatorka, napačno sklepaš.
Se oglasim konec poletja. Nas čaka ogromno dela. Lepe počitnice vsem
??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
kokoši, 03.07.2021 ob 09:45
Hmmm, ta način pisanja mi je pa nekam znan. Praviš, da si postavila nov forum in ti pri temu pomagajo mladi(torej sama nisi mlada).
Evo, to si pa ti STARA VEŠČA(manična citatorka številka 2) a ne?
Evo poglejte, poglejte dragi uporabniki, toliko se pritožujete čez mene in teme, ki jih odpiram ampak ravnokar smo zvedeli, nekaj novega! Pomembno informacijo!!!
“MON Starševski čvek” je rušila oseba, ki postavlja nov forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TO JE TOREJ V OZADJU!!!
Zdaj so pa stvari bolj jasne!
Nevem no. Ni dvakrat za reči, da imaš morda celo prav.
Vsaj meni je bilo to z novim forumom malo čudno.
Moja misel287, 03.07.2021 ob 10:37
Močno dvomim, da jo je kdaj imel možnost videti, a kompliment z veseljem sprejmem. Hvala. ?
Ni potrebno gledati, da vidiš. Življenje nam prinaša modrost, da se pričnemo zavedati, da ni vse v fizični obliki. Moja duša je čista in negovana, vse vas imam zelo rada in vedno se lahko obrnete name?? trenutno počivam na svoji prfektni ritki.
Moja misel627, 03.07.2021 ob 11:36
Ni potrebno gledati, da vidiš. Življenje nam prinaša modrost, da se pričnemo zavedati, da ni vse v fizični obliki. Moja duša je čista in negovana, vse vas imam zelo rada in vedno se lahko obrnete name?? trenutno počivam na svoji prfektni ritki.
Hahaha norec, ne name se nikar ne obračajte. Naj vam Bog pomaga, jaz ne znam
Forum je zaprt za komentiranje.