Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Civilna tozba

Civilna tozba

Po izkusnjah, it v to ali ne?

So dovolj dokazi(posnetki), ali raje price, ali oboje?

Koliko casa traje, ko vlozis tozbo do obravnave?

Kako formirat visino odskodnine?

Pozdravljen/a  sosed/a,

1. brigaj se zase, ne za druge

2. NEUPRAVIČENO prisluškovanje in ZVOČNO snemanje je KAZNIVO,

3. ne širi laži,

4. ne opravljaj ljudi za hrbtom, katerim se prej narejeno smehljaš,

5. ne manipuliraj,

Predvsem pa pometi pred svojim pragom, ker imaš res velik kup g****

Tako velik, da smrdi cela okolica!

Kapiš?

Če bo imela nasprotna stran  bolj sposobnega odvetnika  (beri: bolj zlizanega od tvojega) in eventuelne protiusluge za podmazat tudi kakšnega sodnika, potem nimaš šanse.

Tožba če jo vložiš sedaj, bo imela opravilno številko z letnico 2021. Traja lahko vsaj leto in pol, če bodo zavlačevali na željo in zahtevo nasprotne strani, še več 🙂 Good luck.

kako to mislis iti v to ali ne? zakaj je pomembno koliko casa traja od vlozene tozbe do obravnave?  ce te moti hrup, poklici policijo in bo sosed placal globo, ker krsi javni red in mir, to ponavljaj dokler sosed ne preneha s hrupom. formiranje visine odskodnine  zagotovo ne bo zmanjsala hrupa.

Je pozoren, ko pride policija na parking, sklizne pod odejo in zanika dejanje, oni se pa odpeljejo stran.En iz policije mi je predlagal civilno tozbo, ker v prejsnjem mestu kjer je zivel je na 2 naslovih isto pocenjal. Bil je izseljen.

Ponoci razbija od 22 do 01. In 4h do 7h.

Zaradi nespanja imam hude nevroloske motnje in aritmijo.

Zjutraj se zbujam s slabostjo, bruham, telo me ne drzi pokonci. Sluzbo sem zapustila, ker sem se od izcrpanosti sesedla.

On je zamenjal noc za dan. Ponoci zabija deske s kladivom. Kladivo vrze ob tla, tako dela non stop ob urah zgoraj navedenih. Ostalo kar razbija in ropota pa ne razberem.

Stanovanja ne morem prodat. Oddala sem ga v najem, po 2 dneh so se pobrali stran zaradi hrupa.

Zaradi njega sem nevroloski invalid.

Meni se tole zdi skoraj nemogoče. Da nisi podnajemnica pa bi rada malo iztržila? Zdaj je vsem vse dovoljeno.

Priče in dokazi (posnetki) – meni to diši po maščevanju! V svoji zblojenosti, se dotična oseba sploh  ne zaveda več realnosti … Žalostno in pomilovanja vredno.

Odgovor na objavo uporabnika
steklena kugla, 13.06.2021 ob 14:35

Priče in dokazi (posnetki) – meni to diši po maščevanju! V svoji zblojenosti, se dotična oseba sploh  ne zaveda več realnosti … Žalostno in pomilovanja vredno.

Ti si neandertalec. Ga cukas?

https://www.podsvojostreho.net/forum/showthread.php?tid=79523&page=3

Vedno več je ljudi, ki se s tožbami želijo preživet, potem pa grozijo in si zmišljujejo razne zgodbe. S tem želijo zaslužit in se maščevat. V času korone se je povečala brezposelnost, droga, alkoholizem … Nekje je treba napraskat za dozo. Če je ta zgodba resnična, potem je treba delati, da se sosedi med sabo pomirijo, ne pa da se kar ljudi izseljuje in toži. Kam smo prišli? Tudi to je kaznivo, če lažno podpihuješ za zbiranje podpisov, da se ta oseba izseli. Ali je že kdo slišal za kulturni dialog ??

Čudna zgodba, 13.06.2021 ob 16:04

Vedno več je ljudi, ki se s tožbami želijo preživet, potem pa grozijo in si zmišljujejo razne zgodbe. S tem želijo zaslužit in se maščevat. V času korone se je povečala brezposelnost, droga, alkoholizem … Nekje je treba napraskat za dozo. Če je ta zgodba resnična, potem je treba delati, da se sosedi med sabo pomirijo, ne pa da se kar ljudi izseljuje in toži. Kam smo prišli? Tudi to je kaznivo, če lažno podpihuješ za zbiranje podpisov, da se ta oseba izseli. Ali je že kdo slišal za kulturni dialog ??

One, ne gre za to.

Prd zakonom smo in moramo vsi enako bit obravnavani. Problem, je, ker se nekatere in nekateri tudi v sodnih procesih smatra/smatrajo za “elito” in nekaj več.

Če te nekdo grdo žali, prizadene tvoje dostojanstvo, ohgroža tvoje zdravje z načrtnim dejanjem nagajanja, ali kako drugače – vso pravico ga imaš tožit za odškodnino; za duševne bolečine, zdravstveno stanje – pač dokazuješ s prilaganjem dokazne dokumentacije. Nisi zato ti nor, ker se boriš za svoj mir, pravico proti  dejanjem dejansko”norega”. Ni to nobeno “služenje” z odškodninami – to je treba tudi zato, da mu zapreš usta in ne steguje več tudi lažnjivega in umazanega jezika in te tudi žaljivo in lažnjivo blati, ker misli, da ne nedotakljiv in se mu nič ne bo zgodilo ( ker se morda zanaša na veze, poznanstva, ali pa usluge, če je na “kakšnem položaju kje”, ali pa denr v kuvertah), ker se giblje morda  v določenem delu te umetno ustvarjene slovenske kastne družbe, kjer en drugemu krijejo hbte in zadnjico pri koritih.  Takega se “utiša” samo tako, da mora plačat na koncu. Poleg odškodnine še vse sodne stroške.

edino pravično, 13.06.2021 ob 16:40

One, ne gre za to.

Prd zakonom smo in moramo vsi enako bit obravnavani. Problem, je, ker se nekatere in nekateri tudi v sodnih procesih smatra/smatrajo za “elito” in nekaj več.

Če te nekdo grdo žali, prizadene tvoje dostojanstvo, ohgroža tvoje zdravje z načrtnim dejanjem nagajanja, ali kako drugače – vso pravico ga imaš tožit za odškodnino; za duševne bolečine, zdravstveno stanje – pač dokazuješ s prilaganjem dokazne dokumentacije. Nisi zato ti nor, ker se boriš za svoj mir, pravico proti  dejanjem dejansko”norega”. Ni to nobeno “služenje” z odškodninami – to je treba tudi zato, da mu zapreš usta in ne steguje več tudi lažnjivega in umazanega jezika in te tudi žaljivo in lažnjivo blati, ker misli, da ne nedotakljiv in se mu nič ne bo zgodilo ( ker se morda zanaša na veze, poznanstva, ali pa usluge, če je na “kakšnem položaju kje”, ali pa denr v kuvertah), ker se giblje morda  v določenem delu te umetno ustvarjene slovenske kastne družbe, kjer en drugemu krijejo hbte in zadnjico pri koritih.  Takega se “utiša” samo tako, da mora plačat na koncu. Poleg odškodnine še vse sodne stroške.

Aha. Vi zdravje enačite z denarjem torej? Ta zgodba je zelo čudna, skoraj izmišljena. Malo predelana. A potem bomo mi tožili recimo mercator ker nam iz njihove klime smrdi po pečenih kurah? Ali ker ima naš sosed športni motor in preveč brenči iz auspuha? Imam duševne motnje zaradi trgovine, motorja itd … Cel svet bomo tožili. Ajoj ajoj slovenčki … Bedno!

Tocno tako. Hvala za pravicnost in postenost.

Prevelik davek placujem za bolezni, ne vem ce jo bom tokrat odnesla, ali me bo prej smrt pobrala. Mora odgovarjat za nocno trpincenje. Je ze prej pocenjal v dveh blokih, so ga izselili. Tu se ga vsi bojijo, samo ker je juznjak. Vse starejse gospe se pozaklenejo v stanovanje in trepetajo od njega, ker jih potihem izsiljuje za stanovanje, da bi njihovo dobil, ce mu ne bodo dale bodo po stopnicah letele. Toliko se ga bojijo, da ga ne upajo prijavit. Ce podam prijavo namesto njih bi od strahu zanikale.

Najprej sem ga prosila da ponoci da mir. Mu razlozila da nespecnost povzroca bolezni, mu napisala v pisni obliki. Mu bolj ostro povedala. Upravnik ga je opozoril, policija tudi. Odvetnik mu je obvestilo poslal. Na oglasno desko sem tudi dala obvestilo naj nemudoma preneha s pocetje.

Soseda pod mano, najemnica je tu pol leta. Gre kmalu ven, zbolela je zaradi aritmije srca. Stara 22 let. Skoraj vsak 2,3 dan gre na urgenco, ker ne more spati in je v strahu, boji se tega ropota, saj je neprijeten in iznenada. Smili se mi ta mlada.

Tako da mora za svoja dejanja odgovarjat, ne pa vijugat mimo in se delat norca, a je stari znanec policije. Iz sluzbe so ga vrgli ven, ker je bil psihicno nasilen.

…. Bachove esence –  kapljice, ker pomagajo pri čustvenih stanjih in nas pomirijo.

Če prav razumem imajo skoraj vsi stanovalci aritmijo srca, zaradi tega soseda, ki meče ponoči  kladivo ob tla?

Sam preverjam, kaj je to za ena štala …

Verjeli ali ne, se je k nicku samo pripisalo število 292!

Wtf?

Je to kakšna fora, ali ZF?

Sosed hrup_, 13.06.2021 ob 17:40

Tocno tako. Hvala za pravicnost in postenost.

Prevelik davek placujem za bolezni, ne vem ce jo bom tokrat odnesla, ali me bo prej smrt pobrala. Mora odgovarjat za nocno trpincenje. Je ze prej pocenjal v dveh blokih, so ga izselili. Tu se ga vsi bojijo, samo ker je juznjak. Vse starejse gospe se pozaklenejo v stanovanje in trepetajo od njega, ker jih potihem izsiljuje za stanovanje, da bi njihovo dobil, ce mu ne bodo dale bodo po stopnicah letele. Toliko se ga bojijo, da ga ne upajo prijavit. Ce podam prijavo namesto njih bi od strahu zanikale.

Najprej sem ga prosila da ponoci da mir. Mu razlozila da nespecnost povzroca bolezni, mu napisala v pisni obliki. Mu bolj ostro povedala. Upravnik ga je opozoril, policija tudi. Odvetnik mu je obvestilo poslal. Na oglasno desko sem tudi dala obvestilo naj nemudoma preneha s pocetje.

Soseda pod mano, najemnica je tu pol leta. Gre kmalu ven, zbolela je zaradi aritmije srca. Stara 22 let. Skoraj vsak 2,3 dan gre na urgenco, ker ne more spati in je v strahu, boji se tega ropota, saj je neprijeten in iznenada. Smili se mi ta mlada.

Tako da mora za svoja dejanja odgovarjat, ne pa vijugat mimo in se delat norca, a je stari znanec policije. Iz sluzbe so ga vrgli ven, ker je bil psihicno nasilen.

Avtorica zapisa, mislim da ti zbiraš povsem druge informacije tule na tem forumu. Pa drugi niso opazili. Se mi svita, zakaj tu gre

Vau, številke se iz posta v post kar same dodajajo in spreminjajo.

Evo, da vidimo kakšno število bo tokrat pokazalo!

Čudna zgodba, 13.06.2021 ob 16:57

Aha. Vi zdravje enačite z denarjem torej? Ta zgodba je zelo čudna, skoraj izmišljena. Malo predelana. A potem bomo mi tožili recimo mercator ker nam iz njihove klime smrdi po pečenih kurah? Ali ker ima naš sosed športni motor in preveč brenči iz auspuha? Imam duševne motnje zaradi trgovine, motorja itd … Cel svet bomo tožili. Ajoj ajoj slovenčki … Bedno!

Ne, ni bilo mišljeo v stlilu tvojega  serviranega smradu po pečenih kurah.

Če nekdo otresa svoj jezik neupravičeno, žaljivo, neutemeljno, širi neresnice  in to celo pred pričami, ga najbolje po  primitivni “peechki” na njgo em nivoju usekaš z odškodninsko tožbo.

edino pravično, 13.06.2021 ob 19:01

Ne, ni bilo mišljeo v stlilu tvojega  serviranega smradu po pečenih kurah.

Če nekdo otresa svoj jezik neupravičeno, žaljivo, neutemeljno, širi neresnice  in to celo pred pričami, ga najbolje po  primitivni “peechki” na njgo em nivoju usekaš z odškodninsko tožbo.

Aja? A tko na izi to gre? To pa nisem vedela.

In kaj, če ta  primitivna “peechka” nima nič od nič in je brezposlič, brez premoženja. Kako boš od njega iztržil odškodninsko tožbo?

Prosim razsvetli me?

Razsvetljenje, 13.06.2021 ob 20:12

Aja? A tko na izi to gre? To pa nisem vedela.

In kaj, če ta  primitivna “peechka” nima nič od nič in je brezposlič, brez premoženja. Kako boš od njega iztržil odškodninsko tožbo?

Prosim razsvetli me?

Za avtorico te teme vprašanje: kakšne informacije čakaš tu od uporabmikov foruma? Kaj ti še manjka za tožbo? Veliko postov si dobila tu gor. Si zadovoljna ali še ne?

Po dolgem casu se je na posnetke en sam odzval, da ga pocaka in ga strpa v gepek, pa ga pelje par dni v gozd. Ce bo on klical resevalce/policijo zanj in ne bodo ukrepali kot se spodobi. Pa naj. Bom pocakala. Sigurno ga sodisce obvesti da mora s hrupom prenehat, ali se vsaj izselit. Ce za tozbo nima, je mogel mislet prej, ali pa ga caka uklonilni zapor. Meni je naredil ogromno skodo na zdravju, nikoli vec nevrolosko popravljivo. 🙁

Nevrolog, izvedenec, lahko prica na sodiscu.

Sosed hrup_, 13.06.2021 ob 22:13

Po dolgem casu se je na posnetke en sam odzval, da ga pocaka in ga strpa v gepek, pa ga pelje par dni v gozd. Ce bo on klical resevalce/policijo zanj in ne bodo ukrepali kot se spodobi. Pa naj. Bom pocakala. Sigurno ga sodisce obvesti da mora s hrupom prenehat, ali se vsaj izselit. Ce za tozbo nima, je mogel mislet prej, ali pa ga caka uklonilni zapor. Meni je naredil ogromno skodo na zdravju, nikoli vec nevrolosko popravljivo. 🙁

Nevrolog, izvedenec, lahko prica na sodiscu.

Jaz tvoji zgodbi nisem nasedla. Si bolj nevarna od soseda.

Ura je 23.30. Pricel je razbijat ob 22h. Ne morem zaspat. Grozno ropota in nabija z lesom, deskami…

Izvoli, pridi pogledat. Vabljena da tu prespis oz bolj prebedis noc. Potem govori. Drugace ne sodi vnaprej.

Jutro. Po neprespani noci, grem na njivo delat oz sem ze tam, da bom lahko kaj v usta dala. Gospod sosed pa bo spal in pocival od 7 do 22h, vmes bo skocil le tasci na kosilo in vecerjo, razen za ropot je prelen karkoli naredit.

Je za v gozd, da ga zivali dajo na red, ce bi jim vso noc ropotal.?

Za civilno se 1000% odlocena, ze ta teden vlozim tozbo.

Edino ne vem ali oni zahtevajo meritve hrupa ali moras to s tozbo ze vlozit??

Čudna zgodba, 13.06.2021 ob 22:36

Jaz tvoji zgodbi nisem nasedla. Si bolj nevarna od soseda.

Tudi jaz ji nisem nasedla. Ja, taki znaji res narediti sr****.

Tako kot si rekla – je bolj nevarna od soseda.

Manipulatorje dobesedno zavoham, tudi prek ekrana.

Btw – uklonilni zapor so odpravili pred leti ….

Kaj pa zdaj?

Ok, prvo kot prvo kje je upravnik? To ima on za zrihtat. In kako točno ta sosed ve da policaji prihajajo ko jih kličeš da se lahko pod kovtr skrije (btw kako za hudiča veš da je pod kovtrom :). Nehaj lagat ker ti ne bo noben verjel. Če res ropota govori o tem, ne pa o stvareh ki si jih kar namisliš. Drugače pa problem rešiš z enim hudim zvočnikom ki ga našraufaš na strop, nabiješ muzko ob 8ih zjutrej in jo nabijaš cel dan ko si v službi. Pa bo še on zbolel 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close