katere znamke pomivalni stroj?
Vzemi si čas in pojdi po trgovinah, konkretno vem za Lesnino na Brdu in na Rudniku kjer imajo odprodaje razstavnih modelov pomivalnih strojev tako dobiš lahko zelo dober stroj po ugodni ceni. Jaz sem svojega kupila tam, ko sem si naročala kuhinjo in je enkraten. drugače pa ti odsvetujem nakup slabega poceni stroja X znamke, raje vzemi na več obrokov in da bo stroj OK.
Imam Gorenjevega in sem zadovoljna. Dobila sem ga za ugodno ceno, pa še na 24 obrokov. Eni prisegajo na Bosch, meni pa dol visi za Bosch in Volkswagen.
Dela b.p. že 5 let, opere dobro, ima dovolj programov, laufa dosti, ker vsak dan kuham kosilo in večerjo, nekaj se nabere od zajtrka, skodelice za čaj, tako da ne perem samo ob vikendih. Sem zadovoljna, pa imam pomivalni, pralni in sušilni Gorenje.
V hišo smo se preselili s staro kuhinjo, ki bo morala še par let služit namenu. Ker je bil pomivalc star že 10 let, malo je že pocejal……Sva se odločila, da kupiva nekaj poceni novega, samostoječega (oz. zgornjo ploščo dol in porinjen pod pult), ker vgradnega nisva imela kam vgraditi. Ko bo pa kuhinja nova, bo pa itak vgradni.
Je Bosch, enostaven starejši model (3 temperature pranja, program splakovanja, pranje samo zgornej košare), v Merkatorju na piko za 320€. Ravno včeraj sem videla, da še vedno istio stane in je v zadnjem katalogu. Edino kar je, da je bolj glasen pri pranju. Drugače pa dobro pere. Ker je začasna in cenovno ugodna rešitev, pač toleriramo šumenje vode in zvok črpalke.
Forum je zaprt za komentiranje.