Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kolik otrok bi meli, če …

kolik otrok bi meli, če …

Spodaj mi je dala ena teme idejo 😉

Koliko otrok pa bi imeli, če bi vaši prihodki in hiša in avto in vsa možna pomoč rastli s številom otrok ?

Torej: pri vsakme naslednjem otroku bi se povečala plača, bi se razširila hiša (jaaaaa, kar sama, saj pa samo hipotetično razmišljamo), če zdaj pomaga ena babica, bi potem pomagali dve … in tako dalje 🙂

No, koliko?

(Jaz kake 4.)

Vseeno samo dva…

ma kaj če vam toliko pamžev, pol pa samo jamrate

Pamžovje, ti pa idi spat, ne sitnari tule po forumu!

ma kaj čem spat ob 6 popoldne. saj si vprašala, kaj ti zdaj ni prav

Imava dve o tretjem otroku še razmišljava. Verjetno bi bila najina odločitev malenkost lazja 😉

Bi pa zagotovo bil 3tji otrok zadnji, ni vse v denarju.

lp

še kakšnega zraven:)

3

Pamžovje, ne provociraj!

Odgovori lepo na vprašanje in to je to. Materse je treba takoj usajat, a?

3

ne provociram!

imela bi dva, kolikor jih imam zdaj.

zdaj pa ti odgovori, kaj če ti toliko pamžev? pol boš pa tukaj jamrala, da si utrujena, pa da se ti ne da sexat, pa da ne dobiš vrtca…

2 – kolikor jih imam

Pamžovje, kaj če mi toliko pamžev? Eanko kot tebi 2. 🙂

In ne, nisem tiste sorte, da bi se usajala, ker …….. Pač vsak po svojih sposobnostih, a ne?

enega

2 otroka. In niti enega ne več. Ne glede koliko bogastva bi mi nudila država.
Že tako je naša preljuba mati Zemlja čisto preveč naseljena. Malo razmislite o tem, tiste, ki imate več kot 2.

ma 4 pamži so že cel vrtec, pa sje nismo krave za razplod

pa tko kot je tale bejž no rekla, že tko nas je na zemlji vsaj za tri milijarde preveč, to je treba mal reducirat

vsa možna pomoč ne nadomesti kvalitetne vzgoje staršev.

Pod temi pogoji definitivno nobenega. Preveč cenim svojo družino in sebe, da bi se tako poceni prodala. Kaj mi pomaga, če sem mašina za rojevanje, ali potem navkljub vsemu ne omogočam otrokom dovolj kvalitetnega življenja. Materialne dobrine so sicer mnogo, niso pa vse.

Imam 2. Občasno si zaželim še tretjega ampak me vse bolj mineva. Tako bi v takih razmerah MOGOČE imeal 3, po vsej verjetnosti pa bi ostala kar pri dveh.

Največ enega, mojemu materinskemu nagonu in potrebi po razmnoževanju bi bilo s tem zadoščeno, ordena zaslug za narod pa tudi ne potrebujem – če zanemarimo dejstvo o prenaseljenosti planeta in katastrofam, ki se nam bližajo.

Če bi bila zdrava, vsaj 7, tako bomo verjetno ostali pri štirih,
Ne nimam dveh babic za pomoč, še ene cele ne.

Kaj ima tvoja mama z tem da imaš ti otroke??

Draga kaaaaj!
moja mama nima pri otrocih nič prstov vmes, kvečjemu moj mož.
Napisala sem pol, ker skrbi še za bratove otroke, pa moža … in ima naše le za svoje veselje.
Oba sva imela z možem željo po več otrocih, kot zanimivost povem,da vsi v moji ožji in širši žlahti bi radi imeli in tudi imajo več kot 2 otroka, dve čakata četrtega, ena četrtega in petega, prvo-in drugorodk pa ti ne bom naštevala, ker jih je kot listja in trave.
Otroci so naše bogastvo, veselje, blagoslov.

Otroci so naše bogastvo, veselje, blagoslov.[/quote]

Vse jasno…………………………

[/quote]

Itak, čreda ovac za dušnega pastirja….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close