kolik otrok bi meli, če …
Tudi jaz imam svoje otroke za blagoslov, pa nisem verna in nimam nič s cerkvijo. Nimamo vsi otroke zaradi verske navdahnjenosti. Tako posploševanje je primitivno. Poznam versko premaknjene, ki imajo po enega ali dva otroka. Meni so moji otroci smisel življenja, enim monovkam, ki so same sebe site so pa odveč, kaj bi lagale. Potem pa pljuvajo po nas, ki nam niso.
Ne, motiš se, dragica. Pljuvajo po neumnih ženskah, kot si ti, ki so tako omejene in zahojene, da ženske, ki imajo otroke, postavljajo na piedestal, tiste, ki jih pa otroci ne zanimajo, so pa “same sebe site”.
A si normalna al kaj? S kakšno pravico daješ take izjave? Ker si ti tiste pamže sproducirala, nisi, lubica, prav nič več vredna in kakor ti je težko dojet, verjemi, obstaja mnogo drugih načinov samouresničitve kot pa zgolj rojevanje otrok. Samo si itak preveč primitivna, da bi sploh bila sposobna to dojet.
In ja, bejbi, po takih glupačah se pljuva. In z vso pravico.
Ne, motiš se, dragica. Pljuvajo po neumnih ženskah, kot si ti, ki so tako omejene in zahojene, da ženske, ki imajo otroke, postavljajo na piedestal, tiste, ki jih pa otroci ne zanimajo, so pa “same sebe site”.
A si normalna al kaj? S kakšno pravico daješ take izjave? Ker si ti tiste pamže sproducirala, nisi, lubica, prav nič več vredna in kakor ti je težko dojet, verjemi, obstaja mnogo drugih načinov samouresničitve kot pa zgolj rojevanje otrok. Samo si itak preveč primitivna, da bi sploh bila sposobna to dojet.
In ja, bejbi, po takih glupačah se pljuva. In z vso pravico.[/quote]
Na, zdaj ji boš pa še to edino zadoščenje vzela :))) Saj bo v depro padla, ker zdaj nihče ne vidi cankarjanskega sija okol njene sprane betice.
imela bi 4-toliko kot jih imam.
Čutim pa neko hudo stisko in sovražni govor tule?! čemu, naj živi vsak kakor hoče. Imaš otroke, nimaš- tvoja stvar. Le take neumnosti, kot so, da nas je na zemlji preveč… Seveda-celotno gledano res, a kot so trenutno stvari urejene-pokojninski sistem ne vzdrži. Čez 30 let bodo plače strašansko obdavčene, ker bo večina prebivalstva v slo. stara čez 50 let…
Ne bit pre-pametne in predvsem ne bodite agresivne. Če nimate otrok, ker jih nočete-kar se mene tiče ok-me dejansko ne zanima niti ne moti niti do tega nimam nekega mnenja…, če jih ne morete imet-sočustvujem z vami, če nimate partnerja, ki bi jih želel imeti z vami- ne obupat- a ne se tule izživljat nad nami, ki otroke imamo in ki bodo vam služili za pokojnine.
Forum je zaprt za komentiranje.