Pozna kdo podjetje KERADOM??
Pozna kdo podjetje Keradom? Večkrat vidim oglas da iščejo keramike in slikopleskarje. Zanima me ali redno plačujejo? Kakšna je plača pri njih?
http://www.ess.gov.si/SLO/iskanje-dela/SAPD/izpisPD.aspx?JobVacancyNo=CR95602
zdravo, samo vstran od KERADOMA ker so velki napizdantje celo direktor ferk je en vlki laznivec, sem delal tam se pod prejsno firmo (palas d.o.o) in so mi ze zdaj dolžni ogromno denarja,pa verjemi poznam omenjeno firmo zelo dobro ker sem delal na visokem polozaju, njim je glavno da delas plačati pa ti itak ne mislijo, tak da čim dalje vstran od KERADOMA!!!!
če pa isces delo kot keramicar me kontaktiraj se lahko zmenimo kaj
@doberman: verjemi da nisem bil odpuscen ampak sem sam odšel iz firme kot vsi ostali, ker nisem dobil 4 mesece plače, in mislim da vsak vsaj malo normalen clovek nebo delal dalje ko ne dobi plačila za pretekle 4 mesece,bilo pa je svoj čas na firmi okrog 80 keramičarjev in res mislis da jih ima 80 svoje maslo na glavi? ali je vzrok kje drugje? verjemi da je glavni vzrok FINANCE!!!! brez dnara ni nic, da pa se nekdo bogati na tvoj račun pa špila luksuz naokrog ti pa si brez plače pa res ni FER!!! je pa KERADOM isto sranje kot je bil PALAS, isto vodstvo edino keramičarji so drugi ker starih niso več uspeli napizdit, vem pa kje delajo in jih veckrat vidim in po zagotovljenih informacijah dobivajo 50-100 evrov mesecno na roko, če zelis delat za ta denar IZVOLI ostale razlike nevem če bos kdaj videl….jas jo cakam ze eno leto in mislim da se je nebom vcakal….pa gre za veliko vsoto…..Pa vedi da vse kar sem napisal je res in vem še veliko več, ker sem mel sluzbo kjer sem mel neomejen dostop dovseh informacij in vem kaj se je in kaj se se dogaja na omenjenih firmah….
@keradom: sem iz stajerske, ustanavjam manjse podjetje in iščem se par dodatnih keramičarjev za delo po vsej sloveniji najbolj na stajerskem, če te zanima pusti kaksno telefonsko številko ali pa se boljse pusti mail pa se boma zmenla privat ne preko foruma, ker so na forumu ljudje ki vseobrnejo v drugo smer, resnice pa ne poznajo…..
Čim dlje od tega podjetja,razen če rad delaš zastonj,pod Palasom je bilo tam 100 keramičarjev,denarja pa ne.Namesto da bi ti plačali,je šef raje z svojo boljšo polovico odšel na Kubo na en prijeten dopust za tritedne seveda je seboj odnesel tisti denar ki ga je zjutraj dobil nakazanega,mi pa dolge nosove lp.
Se strinjam totalno s zadnim postom kaj se jedogajalo na omenjenih firma, in vse je cisto res, direktor je raje spizdil na kubo sedaj pa se skriva po celi sloveniji in nima jajc niti da bi te poklical……sramota pa taksen frajer je bil, bo jih fasal isto kot jih je njegov foter ze samo se malo hujse jih bo dobil, samo malo še…..
vse lepo in prav kaj pišete. je tudi res! Morate pa vedeti, da ga je najbolj uničlo to da velika podjetja kot so VEGRAD, itd, niso plačevala in je zato zabredel v tak položaj. pa si vi financirajte sami material in plačajte delo iz svojega žepa, potem pa zabredete v finančno, saj to ni delo! drugače je pa zelo sposoben! iz nič naredi veliko, le težko obdrži ker ga obkrožajo ljudje ki so materialisti. pa še to ste kje že dobili denar vnaprej? nikljer!!! vedno ste morali čakati da mine mesec dni, da dobite plačo! no on jo je daval vnaprej, ker so se mu delavci smilili in kaj je nastalo se vidi! ko ferk ima imajo vsi ne samo on! kaj se pa lenćice tiče pa vidi samo dnar nič druga! za njo pa tak vsi vemo kaka je!!!!!
Vse lepo in prav, me pa moti da napises da je sposoben kar po mojih izkusnjah niti malo ni,če bi bil človek sposoben nebi do zdaj zafural ze 3 firme in že 4 je na robu propada, nevem kako lahko napises da je taksen direktor sposoben??’ za moje mnenje je to daleč od sposobnega, kar pa se tiče vegrada poznam dobro situacijo ki se je dogajala na PM Group, si je pa čisto sam kriv zakaj pa jim je delal vse na lepe očke brez papirjev in če mu niso plačali zakaj je rinil še naprej v delo z njimi?? A to da zafuras firmo v miljonske dolgove pa moreš res bit šolan in sposoben res ker firmo zafukat pa tudi ne more vsak….Potem takem so vsi diektorji ki zajebejo firme v sloveniji sposobni, odlično kar se nam dogaja v naši bedni deželi da ocenjujemo ljudi ki zajebejo za sposobne SUPER!!!!
midva sva dva samostojna keramičarja iz ljubljanskega in Gorenjskega konca, strojne inštalacije tud naredimo,pa če maš kakšno delo me lahko prek maila kontaktiraš bg4674@gmail.com.lp
Ko sem jas zadnjo videl Ferka je mel novo R Laguno karavana, vrednega vsaj 20000 €, ampak je ze takrat bil avto zastavljen, lenčica pa je mela Dodge Nitro-ja…….hmmm, zanimivo nam vsem je dolzan denarja še in še sam pa se vozi z avtii ki so vredni vec kot 20K €, pa pravi da nima denarja :D……snema se oddaja o PALASU za RTV slovenija, javim ko bo reportaža po televiziji…Naj se vidi sedaj kako sposoben je on!!!! JE SPOSOBEN NAPIZDOVANJA JA DRUGA PA RES NE!!!! Želim mu vse najslabše!!!!
Forum je zaprt za komentiranje.