Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pozna kdo podjetje KERADOM??

Pozna kdo podjetje KERADOM??

Najnovejše pa je to, da je Gospa Oberksi odprla s.p. pravno in davčnio svetovanje na Ptuju……Joj, joj, kam ta svet pelje….Sicer pa, ona ima izkušnje in lahko vsakemu svetuje, da vsakega nasankaš, mu nič ne plačaš, na koncu ti pa tak država nima kaj vzet pa te pustijo pri miru…….Tudi Gospod Oberski ima svoj s.p…..Tak, da so si opomogli…..

Daj pustite jih pri miru, saj niso sami krivi. Če ne bi zaposleni tak kradli, bi firma še dans obstojala…..HAHAHA…..Kaj so vam znane tote besede???????????

JA NESPOSOBNOST FERKECA,KI JE ZAPOSLOVAL KO JE IMEL FIRMO V STEČAJU.
1200 MI JE DOLŽAN….PRASE…

Ja, delavci so kradli, mhm, TO SO LAŽI STOLETJA, logično pomislite kdo je naredil vec skode keramičar ki je ukradel 2 silikona v vrednosti skupaj 15evrekov ali vodstvo ki je kradlo cele šleparje keramike in prekazovalo denarje direkt na svoje osebne račune? sicer pa palas je od 1.10 v stecaju, vsem ki nam je dolzan dnar, ga nebomo nikoli vidli, bodo pa ga bratje bosanci slej ko prej dobli in jih bo fasal se bolj kot jih je! to da so ga malo s nozem razrezali ni se nič….

duša ga zapušta

pa morda kdo ve kako se imenujejo te na novo ustanovljene firme vseh teh gospodov in gospe,ker jih bom nasel. ne tolk zarad dnarja ki so ga dolzni ampak zarad principa…
btw…ze celo leto mam njihov kombi

No ja ko vas poslusam kaksne pišete. Sam sem podjetnik, ki je dolgo sodeloval z Ferkom.
Vem da je to človek, ki je vedno ko je imel denar tudi vsem vse plačal.
Ne vem če vete, ampak velike gradbene firme so mu ostale dolžne preko 2 miliona Evrov.
Posavite se v njegovo kožo. 5 let gradiš neko podjetje, potem pa te v 1 letu vsi uničijo, ker ti nič ne plačajo. Me zanima gdo od nas bi vswem vse plačal, če bi nam naši kupci ostali dolžni 2 miliona Evrov.
Kolikor poznam zgodbo, so njegovi zaposleni imeli noro dobre plače. Keramičarji so služli po 2.000 EUR neto. In vsa leta je vse vsem plačeval.Je pa naredil usodno napako, ko je imel zaposlenega Petra Potočnika. Ta mu je uničo firmo in pokrado nore denarje.

Jaz lahko samo nekaj rečem. Ferk je vedo ko je imel vsem vse plačal. Tudi meni je na koncu ostal nekaj dolžen, ampak ko ga vidim ga samo ovabim na pijačo. Vsa leta sva dobro sodelovala in mi je vse plčeval.
Ne morem razumet neunih njegovih delavcev, ki dobro vedo, da dokler je bil denar so živeli ko kralji, ko pa so jih vlke firme nategnile ( vegrad, konstruktor…. ) pa se je vse zrušlo.
Videl sem zgoraj, da nek bedak piše da so si denar nakazovali na provat račune. Jaz vam lahko povem, da je Ferk šel iz te firme brez prebite pare. Jaz sem mu dal 500 Eur , da je 1 mesec preživel.
Koliko vem, sedaj nima nobene firme, dela za neko Avstrijsko podjetje in se hoče rešit dolgov.
Lahko rečem, da je meni 3 mesece nazaj prinesel del dolga, pa čeprav mu nisem nič rekel.

Malo se zamislite preden pišete bedarije. Odprite firmo, zastavite za to vse svoje premoženje, zaposlite 100 ljudi, nato pa vam naročnik ne bo plačal. Kaj boste ??? ste potem vi glavna baraba, ker niste plačali vsega delavcem ???

To je pač pamet v Sloveniji

Lep dan

Priporočam ogled filma The Secret.

Prej ali slej si boš dal vedeti da si sam budala ne ljudje okoli tebe, ne išči krivice v Matjažu. Realno poglej. Si kreten al nisi?

Lp.

-Beli

Zdaj dela v podjetju LYoness, nateguje množice.

res si strojnik….ce poznas boljso stvar kot je lyoness te mi jo predstavi…ti dam brezplacno kartico pa ko tankas ali kupujes bilo kaj,merkur spar mulles…..dobis denar nazaj…
res je to nategancija mnozice…pametnjakovic….

tudi jaz sem bil zaposlen v palasu. Koliko sem videl v tistih par mesecih mi je bilo vse noro smesno. Delavci so dobivali po 2.000 , 3000 eurov plače in se režali in govorili kak kreten je Ferk da to vse plačuje. Vsi zaposleni so vozili na firmo še svoje sorodnike prijatelje, sinove in delale so cele familije. Ferk je tudi meni osebno dal avansa 2000 EUR ker sem imel večji problem, kljub temu da nisem imel narejenega toliko dela.

Vsi ki pišete grdo, ste ene velike barabe. Verjetno ste to vi tisti ki ste pokradli firmo, da na koncu ni ostalo nič. Bil sem zraven ko sem videl koliko se je pokradlo, in ko sem povedal Ferku ni odreagiral. Zakaj – NE VEM ? očitno je res kot sem ga spoznal jaz BIL PREVELIKA DOBRIČINA.

pa osebno vem za vsaj 10 ljudi ki jim je dal denar vnaprej in brez vsakega podpisa kakršnega koli papirja.

Država je kriva!!!

PEZDE……!!!!!

ma ne pezde driskec!

Je Ferk sedaj že v zaporu?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close