Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj naravnega/zeliščnega za erekcijo?

Kaj naravnega/zeliščnega za erekcijo?

Obstaja kaj brez recepta za boljšo erekcijo? Karkoli zeliščnega ali brez recepta, za moške?
Slaba erekcija je psihičnega vzroka.

Masaža, relax, potem pa akcija…

Potem je treba psiho spucati in nič drugega.

Joj ne mi spet z nečim, kar nisem vprašala. Želim samo dogovor na vprašanje. Očitno nimate pojma o človeški psihi, če mislite da bo kar tako boljše.

Veliko zelene, afrodiziak naših babic.

Ostrige, kaviar in šampanjec, pa seveda dobra bejba v hudem perilu:) Zagarantirano rata!

A to nič lažjega? Dobro bejbo je težko najti.

La Toya?????? Sam klinc, ona ni čist naravna…sam kdo pa je? Pomoje bo kul.

oreh,arašidi,bučno olje…………..itd

Ti pravzaprav ne iščeš zdravila za boljšo erekcijo, ampak zdravilo, ki bi odpravilo psihične težave.

nova punca…………..morda jo pa že ima…………………pa doma ne gre in ne gre……………

Ste pa nesramni. Eni imajo resne težave z tem, bi pa se iz tega norčujete. Bolano.

Mogoče vam bo pomagalo, zasledila sem v predstavitveni knjižici Cha o čajih čajne hiše, da zeleni čaj Ginseng limona veča in vrača spolno moč…

znani afrodiziaki so tudi tartufi (pri nas se dobijo v obliki pripravkov tartufate v vseh bolje založenih trgovinah), školjke, jagode,

(alkoholu pa ni treba delat reklame, a mogoče pa kozarec refoška pomaga krvnem obtoku in sprosti…)

frišne fige na pol prerezat pa mazat z njimi, če so presuhe, namazat še s figovim mlečkom

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

sam jst tega nebi počel

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Nobeni čajčki za večanje spolne moči ne bodo pomagali. Kot pravi eleine, težava je v glavi, tisti zgornji.
Ma začnete eni takoj z varanjem. Saj ni to edina težava, ki se lahko zgodi v življenju. Stres je na vsakem koraku.

kraški šetraj

…iz šentjanževke, za sprostitev, ne za trdoto.

Tablete za Erekcijo – http://zytax.si

Meni je Bilo isto, pol sem ugotovil, da mam preveč stresa in to se nabira. Pokaze se pa na trdoti oz erekciji. Začni z več sadja in zelenjave, vsaj 2 oreha na Dan, bučno olje bo vsakk Dan tvoj jutranji zajtrk. Ena žlica na tšče. 1 dcl vina na Dan. Po 2 tednih bo že bolje. Fige namoči v med zraven dodaj še orehe, pusti 1 teden NATO začni jesti

Tule imate toliko dobrih nasvetov, da bom najbrž kar začel. Star sem čisto malo nad 50 in opažam, da mi ne otrdi več tako kot nekoč. Seveda sem tudi pod mnogimi pritiski že od leta 1991, očitno pa je prišel čas da si pomagam do trdote ravno na naraven način.

pejt v sexšop.pa kupi tabletke.ne čaki narave.za troje ki so ornk nucale ni več dobave.poskusi v spleztna fuzija če majo se raging bull plus

Maca je eden izmed dodatkov, ki naj bi imela + učinek.

Kaj pa kakšna prehranska dopolnila ki jih ponujajo na spletu.za močnejšo erekcijo.

Čisto enostavno (pravim sedaj po vseh zapravljenih mesecih). Problem sem imel enako s stresom in posledično se je prestavilo na psiho. Kupoval sem različne naravne dodatke, hrano ipd., pa ni pomagalo. Na koncu sem vseeno šel do osebne zdravnice, ki mi je predpisala Viagro in po 2x eni četrtini tablete sem bil kot nov. Glava je dobila impulz, da se da in potem nisem več rabil tablet. Mi ostajajo, samo jih imam za rezervo in psihično deluje. Je pa še tako, da tableta naredi vse skupaj res trdo in ko pomislim, da bi vzel še tableto je še bolj dovolj in mi je ni treba! Poizkusita sama in povejta.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close