HARDI?
No k nam je zadnjič prišla reklama od Hardija in je bil not en dober voziček pa sem klicala če mi ga lahko dajo na stran,ker nisem mogla takoj ob 7.00 zjutraj letet v trgovino pa mi je sicer prijazna prodajalka rekla da to ni možno,ker potem bi imeli same rezervacije,pa sem si rekla ok in si drugače splanirala dan in zjutraj odhitela v trgovino po tisti voziček!No ga kupim in prinesem domov pa na škatli vidim en priimek in zraven napisano “rezervirano za sredo”!No rezervacij pa baje ne sprejemajo,a ne?Enkrat in nikoli več!
Naš HARDI pa ni tako “razmetan” in ne tako lepo zložen kot Mrecator, je pa zato zelo zelo bolj po ceni in določeni (ne vsi artikli) veliko boljši od marsikaterega velikega in lepo urejenega centra. Tam kupujem: sirčke, ki imajo narisanega medveda (ne vem imena) in ni primerjave z nobenimi drugimi, toaletni papir, pašto, ki je kot domača, marmelade, ki niso presladke in so zelo dobre, salame, 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} sokove (fruktalovi se lahko skrijejo), čistila….., in ob teh nakupih prihranim najmanj 50 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} v primerjavi z Mercatorjem .
Ne moti me, tudi če so lastniki dejansko romi, saj ne proizvajajo oni artiklov, so pa očitno sposobni, da lahko ohranjajo tako nizke cene.
No pa je ena zadovoljna potrošnica!
jaz tudi mislim, da se kvaliteta med sokovi za npr. 60 sit in 260 sit / 2litra ne moreta primerjat…mal pa le preštejte E-je na etiketi! jaz še psu ne privoščim takšne hrane, zakaj bi hodila ponjo za nas…in le zakaj “Hura” ni recimo “Mercator diskont”? po moje glih zato, da ne bi dobil Mercator slabe etikete…tako jih pa marskikdo sploh ne poveže med seboj
Forum je zaprt za komentiranje.