spet kuhinja
Videla sem že nekaj temnih kuhinj v živo, se pravi pri ljudeh doma, in vse so mi delovale kot neke temne luknje. In vsaka packa in vsako zrnce prahu se je videlo.
V kakšnem filmu ali katalogu, kjer imajo kuhinjo na površini 50 m2, pa lahko izgleda zelo fajn:)
Obe moji kuhinji pa sta beli. Pa ne zato, ker bi mislila, da je to edino pravilno, ampak zato, ker mi je bela barva za kuhinjo všeč.
Ja sej res v bistvu kakor komu paše, če ve rečete, da ni lepa, še ne pomeni, da potem res ni, ampak za mnenje pa vseeno lahko vprašam, ali pač ne. Skratka jaz si ne morem pomagat, ampak bolj ko gledam kuhinje, nobena od svetlejših barv mi ni všeč. Nobena bela, rjava, bež. Nič nič. Mogoče bi si premislila edino zaradi čiščenja, zaradi barve ne. V Harvey Normanu naj kar imajo popust, sem šla tja, videla pa take grde kuhinje za toliko denarja. Hvala lepa. Še v Dipotu in Rutarju sem videla lepše.
Glede Dipota pa se (jaz) nikakor ne morem strinjati s tabo, saj tam nimajo ene kuhinje, ki bi jo vsaj približno imela, pa če mi jo dajo zastonj. Rutar je sicer že druga zgodba, vendar cene zelo visoke. Harvey Norman je nejkje vmes s ceno in kvaliteto.
Siva barva pa… kakor komu… sama sem do sedaj imela dokaj temno kuhinjo – sicer naraven bukov les, pa sem se jo naveličala že zdavnaj. Sedaj sem si izbrala zelo svetlo kuhinjo, pa bodo stene barvne. Če ti je všeč siva, si jo pač kupi. Meni je tvoja kombinacija dokaj privlačna, le na temnejših frontah se zna videti vsak odtis. Poglej v salonu pod različnimi koti svetlobe kako občutljiva je na “svinjarijo” (beri odtise).
Če pa je prostor ogromen (več kot 50 kvadratov) pa so take kuhinje fenomenalne in tam šele pridejo do izraza.
Pa dober nakup.
Forum je zaprt za komentiranje.