Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek JUST KOZMETIKA kdo prodaja?

JUST KOZMETIKA kdo prodaja?

kje naj danes kupim kremo just sivka? ali kdo prodaja? če kdo prodaja na jse javi na 031 610 185 oz 031 208 960

Poznam nekoga v okolici Maribora(15km) Če ti je v interesu in ne predaleč lahko posredujem številko.

v četrtek imam predstavitev pri meni lahko naročim, torej kremo dobiš potem čez približno 14 dni.

Sem iz LJ.

pisi na zdravilnazelisca@gmail.com

Zivjo!

Lahko se obrnete tudi na just.narocila@gmaill.com .
Lahko vam tudi posljem na dom katalog ter cenik.

lp
Maja

Za katalog in cenik se lahko obrneta na mail -.

klavdija.faric@telemach.net

Živjo!

A kdo iz okolice kranja prodaja Justa?naročila bi tea tree kremo, ker imam glivice.in olje 31. Zanima me še če imate kaj proti strijam?

Melissa, sem svetovalka za just za Gorenjsko, za glivice je tea tree pravilna izbira, mogoče bi pokombinirali še z oljem Tea tree, kakšno kapljico vmes med kremo. Drugače bo pa naslednji teden na voljo nova kolekcija Lybra – linija proti celulitu, ki zelo uspešno odpravlja tudi strije, z izvlečki vinske trte, ki spodbujajo mikrocirkulacijo kože in posebnim izvlečkom lima fižola in rutina. Z redno nego se da precej izboljšati videz kože. Za več info. mi lahko pišete ali pokličete na št. 040 773 565 in Vam bom z veseljem svetovala.
Be natural!

Hvala, sem ti poslala na zasebno sporočilo!

Kdo prodaja v okolici mbja??

A ima kdo kreme od Justa, ki so direktno iz tujine (napisi v angleškem jeziku, kot pred davnimi leti), da niso delane za naš slovenski trg?

Pozdravljeni,

V kolikor še niste dobili željenih informacij, me lahko kontaktirate na mail: kristy31@gmail.com.
Vse se da zmenit…(sem pa iz Hrastnika).
Lp, Kristina.

Izdelki Just, ki niso pakirani v embalažah s slovenskim napisom, boste dobili zelo težko, morda kje v tujini, na slovenskem tržišču jih ni. In se jih tudi ne da dobiti. Žal.
Lp, Kristina.

Živijo.

Sem Just svetovalka. Če imate kakšno vprašanje me lahko kontaktirate na just.svetovalka.suzana@gmail.com. Po e-mailu vam lahko pošljem celoten cenik Just izdelkov. Naročene izdelke vam lahko pošljem po pošti (brezplačna poštnina) ali pa vam jih osebno dostavim, če ste v moji okolici. Po želji se lahko dogovorimo tudi za predstavitev, kjer vsi prisotni dobijo darilce, gospodinja pa dobi večje darilo skladno s celotno prodajo.

Lp

Just so navadna, zelo precenjena jajca. Čudim se, da po toliko letih ljudje še vedno nasedajo in preplacujejo njihove izdelke. A naivnežev očitno res nikoli ne zmanjka. Te svetovalke naj gredo raje v službo, v konkretno trgovino.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close