Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu varanje zaradi alkohola…

varanje zaradi alkohola…

zanima me, zakaj nekateri varajo, kadar so pjani,drugače pa tega v treznem stanju ne bi nikoli naredili? ali pač tudi????? zakaj? kako? kaj se jim tisti trenutek dogaja v mislih, da se jim zdi to opravičljivo, saj se izgovarjajo, da je kriva pjača in zato to toliko lažje storijo??
kdo ve??

Veš zakaj?
Več kakor spiješ, bolj trezno misliš.

Ajajajaj Šefla, in vino veritas!!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

hm, seks z drugim? recimo, da je to varanje..zame ni. Kakorkoli, jaz sem “varala” zavestno, v treznem stanju,zaradi potrebe in užitka. Ko je vmes alkohol, ne padem dol. Sem normalna? Kje je tu “in vino veritas” ?

Mislim, da je alkohol en fajn izgovor, češ, bil sem pijan… ja itak… ko sem jaz pijana (no, že kar nekaj časa je minilo od zadnje turneje, ampak ok) se mi vrti, mogoče mi je rahlo slabo, vsekakor pa mi niti najmanj ne pade na pamet, da bi gledala enga dedca na sebi, kaj šele da bi bila jaz na njem!

Ko so bili moji partnerji ornk pijani jim še vstal ni, tako da, zelo dvomim, da je vsak pijan dedec oh in sploh mahnjen na seks…

Če do varanja že pride, pride v stanju rahle okajenosti, ko imamo še fuuuuuuuuuuuuuul nadzora nad lastnimi mislimi in dejanji. Zato temu, bil sem pijan, drugače ne bi, ne nasedam…

Bad ideas indicate an open mind...

Da jim je to popoln izgovor za varanje, da varajo z izgovorom, da so tolikoooooo popili, da niso vedeli, kaj pravzaprav počnejo!

==================================================== Tudi glavni dobitki so največkrat samo ... zadetki! (R.K.) ====================================================

No,saj to vrsto alkoholiziranosti je imela šefica v mislih, ko je govorila o varanju “v pijanemstanju”… res je, da ljudje vse preveč radi iščemo za početje, ki ni v skladu z našim prepričanjem, v “rahlo okajenem stanju”, ko se kao sprostimo in potem imamo tudi priročen in ustrezen izgovor. Če sem okajena, sem kvečjemu tečna in “modrujem kot doktor znanosti”, torej me ni za prenašata, kaj šele, da bi si v tem trenutku nekdo želel z menoj početi kaj več! Karkoli že želim početi in se to ne skalda z mojimi prepričanji, se bom prepričala v to, da bom počela kljub vsemu vse s popolnoma zavestjo, da to pač delam iz določenega razloga, o posledicah bom razmišljala potem, ko bo to potrebno in tudi takrat razlagala in razglabljala o razlogih … finito, basta, alkohol pa zgolj za hitrejši pretok krvi in dobro počutje …

==================================================== Tudi glavni dobitki so največkrat samo ... zadetki! (R.K.) ====================================================

moški naredijo(-mo) pijani to kar si trezni ne upajo, razlika je le v tem, da zavore hitreje popustijo. in šefica, žal mi je, saj si verjetno upala na drugačen odgovor.

sama se nekak strinjam z magijo. že po naravi sem spogledljiva, vendar pr tem ostane, razen, če me ne zadane kemija…
ko pa nekaj spijem spustim zavore, kar ne pomeni, da se dam dol, pač bolj sem dostopna in komunikativna, kar je lahko povod, če se dva privlačita.

ja zanimivo, nekak vsi isto mislimo in vemo kako je ane…torej glavni razlog naj bi bila fizična, spolna privlačnost in potem se fant vrne k punci domov in srečno živita do konca svojih dni, ona tako sploh ne ve kaj se dogaja, on pa komaj čaka da se vrne k ljubimki, saj je itak nekaj spil in lahko…))
kak smo fajni )

šefica, zelo verjetno se ista zgodba lahko ponovi tudi s strani punce. vsem nam paše, da smo veseli in zadovoljni, ponavadi z ljubimcem ali ljubimko preživljamo kratke a lepe stvari, ni nam potrebno prenašati njegovih ali njenih vsakodnevnih muh, poslušati vsakodnevne probleme v družini, službi,…ni neke monotonosti in to nas vse vleče. trezen ali pijan, važno je ali si pošten in iskren do partnerja in nenazadnje tudi do sebe. tudi male laži pripeljejo do velikih problemov.

ja magija, res je tako. in res je tudi, da je težko najdit človeka, ki je pošten in iskren do partnerja in do sebe. vsi smo krvavi pod kožo. ampak to pa je že druga tema.
hvala za odgovore

…varanje je vedno varanje…ali je z alkoholom ali brez njega…:-)

… in sploh ni treba iskati razloga oz. opravičila v alkoholu, kajti če si človek tega želi, bo to naredil, ali spije prej dva kozarčka ali pa ne in vest mu niti litra pijače ne bodo oprali, če bi ga slučajno kaj pekla … vest človeka… ampak, kot rečeno, tisti, ki to želi narediti, bo naredil in mislim, da pri tem početju vesti ni zraven !

Točno tako Marija!

Če se  fant napje   išče kakšno punco   da jo bi poljubil   ali  lizal  .

Vendar če punca tudi pijana si odpne   zgornji del obleke da jo fant lažje slata  .

Če gresta oba pijana v strenišče nevesta kaj delata   zato puca fantu ospne hlače daga   lahko boža za lulčka fant pa punco poriva v luknico  .

Vendar  če gresta v grmovje se vležeta na travo ter se začneta  lizati toliko casa dokler se ne streznita  .

Če se  v službi napjejo   se moški in ženska  začneta poljubljati   ter stiskati .

Ponavadi je ženska čisto zmešana kadar je pijana  .

Če moški  prime žensko za   roko ji reče da se bi z njo najraje poročil  .

Nakoncu  ko gresta domov se v  avtu   začneta seksati   ter   ližeta  .

Vendar  ko moški pride domov je žena zelo slabe volje ko vidi kako je mož pijan   ter jo uzmerja   in jo hoče pijan poljubljati po   telesu  .

Vendar če žena  zavoha  od druge osebe   ga  vpraša kje se ga je napil  .

Več večkrat vidim   neke moške in ženske   ki se   držejo za roke     ali se objemajo  .

No vcasih vidim ko se pred bifetom moški in ženska poljubljata   .

Zanima me kaj se mislijo   ko mož doma čaka svojo ženo da bo prišla domov  vsa  pijana  ter bo  moža  začela   uzmerjati   ter se bo ulegla na pojsteljo   .

Ali kaj   se misli žena ko čaka   da se bo mož prikazal domov pijan   kako  jo bo  poljubljal   ter jo   hotel tepsti   ki je vorenk pijan   .

Kaj vse pijača naredi   vcasih   se mogoče   tudi pijani moški   z drugo žensko   zaliže   da jo bi  vorenk   preslatal   vendar če je ženska nasminkana je žena zagotovo jezna kjer se mu pozna šminka   ali kakšni drug prfum  .

Enkrat ko smo imeli  invalidi olimpijado smo na konču malo napili   .

Kajti bili smo na veselici  tam smo se vorenk napili pa sem videl neko   punco ki se je naslanjala na prijatelja mislim da je bila tudi pijana  .

Ko smo šli na ples me je zelo lustna punca prijela roko ter sva šla na plešišće  in se celo zabavo zabavala   .

Vendar ko je bila pavza sva šla sedeti k mizi   me je stiskla ter objemala vprašala meje za prvi poljub na lice .

No jast sem jo zelo nezno poljubil na ustnice sicer so me vsi gledali kaj z punco počneva   .

Ko smo šli domov   sva se   z punco stiskala ter poljubljala v slovo   si cer še danes nevem kaj  se je zmenoj dogajalo   da se je tista punca vame   zaljubila  .

Če prav so minila že skoraj   28 let   pa jo še nisem videl   da se bi ji upravicev ko sem bi malo pijan  .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close