nevrokirurgi v UKC LJ
Sem se odločila, da bom šla v kratkem na posvet nevrokirurgu.
S katerim nevrokirurgom v UKC LJ ste bili zadovoljni za glavo?
Ali kdo pozna prim. Velimir Jankovič, ima tudi samoplačniško ordinacijo v sanatoriju, je dober zdravnik?
Če kdo ve oz. je bil s kom zadovoljen naj mi napiše. Rada bi,nekoga, ki nisi samo številka zanj. oz, da vsaj ne dobiš tega občutka.
Se že vnaprej zahvaljujem za odgovore.
Imamo sodelavca nevrokirurga, morda lahko začneš s posvetom pri njem: http://med.over.net/forum5/list.php?248
Nevrokirurgija
Moderator: Seyed Yousef Ardebili, dr. med. spec. nevrokirurg
kinka
Bom zelo vesela, če mi boš pisala na mail. Če še kdo drug želi povedati svoje mnenje, mi tudi lahko piše na mail.
Moj mail: tajci.2@email.si
Hvala vsem
POZDRAVLJENI
Nevem, kam bi se še obrnila, že 3 leta imam težave z vratno hrbtenico( težka hoja, mrtvenje rok, nujno uriniranje, slaba moč leve strani, najbolj n oge…) ugotovili so da naj bi imela šmohorno hernijo na C3/c4 in posledično zaradi tega stenozo spinalnega kanala, spastična tetrapareza ki se kaže na več nivojih, a najhuje je tukaj, kot sem omenila…Berem razne članke od tega da tako kot je blo pred težavami nebo nikol več, ker pač nekaj škode je že bilo storjene…:(( najhuje je da nism nikoli imela nobene poškodbe!
Bila sem že v valdoltri, LJ na UKc, v celju….
Sedaj pa je nastal problem.. operacija je neizogibna, bojim se da sem že predolgo odlašala, da nebo tako uspešna…naslednje kar me muči je to, h komu nej grem na operacijo nevrokirurgu ali ortopedu? ( dr. Vengust ali dr. Ardebili- za druge nevem..)Komu zaupat to težko nalogo, oba imata drugačni pristop pri operaciji, eden bi mi sprostil kanal na več nivojih, eden samo na enem in bi mi vstavil umetni vsadek…o fiksaciji nisem zasledila, ker baje ni ok?
Prosila bi vas za pomoč…obupana čist…
Forum je zaprt za komentiranje.