Jurij Gustinčič v Dnevniku
Punce, jaz RES ne morem več poslušati gospoda Jurija Gustinčiča, novinarja, ki pripravlja svoje komentarje tudi za Dnevnik na SLO 1 – tega sicer rada spremljam, ker ni tako rumen kot na POP-u.
Verjamem, da je gospod pri 87-tih res razgledan, pravi svetovljan, a
poslušanje obupno monotonega glasu v razvlečenem telegrafskem stilu ne pritiče dnevno informativni oddaji.
Polaganje besed – ena na 40 sekund – zakaj le mislijo, da je dnevne teme potrebno ponavavljat še enkrat čez Gustinčičeva dolgočasna usta??
Punce, ne mi zamerit, seveda ima gospod stil, je svetovljan, je razgledan, ampak, ko sem ga včeraj poslušala si nisem mogla kaj, da se ne bi vprašala: a je povedal kaj, kar ne bi bilo že ravno v tem Dnevniku in ravno danes povedano??
Imate povsem prav, res mi ga ni treba poslušati, bom šla h konkurenci, kjer so res bolj blont, ampak vsaj komentarje k dogodkom si lahko sama sestavim, če hočem.
A Dnevnik spremljajo vendar tudi ljudje, ki imajo IQ višji od 50, no.[/quote]
Menim, da ti nisi med njimi, hahahaha. Ok, sala, ampak tvoj pravopis in tvorjenje stavov sta obupna.
Gustincici je osebnost, ima svoj stil, je razgledan, ni amerikariziran (zivim v USA in mi gre na ameriski nacin porocanja posteno na zivce). Jaz ga rada poslusam, ker zadene zebljivco na glavico. Vsebina je vseeno bolj pomembna kot forma. Vsaj zame. Za plitke osebe je forma pac pred vsem.
Forum je zaprt za komentiranje.