Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Penilci za mleko

Penilci za mleko

Prebrskala tovrstne psote,a so že stari. Imam baterijski penilec mleka, ki mi je brezvezen, na strani Merkurja nisem našla nič pametnega.Kateri penilec ( kovinski ali plastični kot Tupperware) imate in če ste prav zadnjega pred kratkim kupovale, koliko stane? Hvala . No, v bistvu me pa zanima kje ste ga kupile, ker povsod vidim le baterijske. Merci

Kupila sem ga v maximarketu, spodaj v podhodu. bil je kar drag, kot lonček za kavo in držalo, ki se pomika gor – dol. Je tudi za mikrovalovko.

kolk drag? 20, 40?

pa v merkurju jih majo nekaj različnih,…so tud precej različne cene

Mi imamo baterijskega, kupili smo ga v Mercatorju in smo zadovoljni.

Glede na to, kolikokokrat mora speniti mleko (pijemo veliko kave), je v odlični formi!

imamo od znamke rondinele, kupljeno pred leti v Merkatorju

Teflonska obloga znotraj (da se lahko opere)
in DVOJNA mrežica … super se obnese

A lahko napišete bolj točno katerega imate? Ker jaz sem enkrat enega kupila,pa ni nič spenil. Bil je baterijski,pa bolj poceni.

Najboljša pena je dejansko iz teflonskega lončka z mrežo – jaz sem ga žal zakurila (pa še razmeroma drag je bil, okoli 40 evrov).
Pomembno je tudi, kakšno mleko peniš in ne smeš ga preveč segreti. Eni pravijo, da se lepše peni polnomastno, drugi, da manj mastno, predvsem pa mora biti alpsko. Pa če peno vliješ v turško kavo, hitro izgine in ni haska.
Meni je baterijski crknil, mleko za silo spenim kar s paličnim mešalnikom 🙂

Najboljša pena je dejansko iz teflonskega lončka z mrežo – jaz sem ga žal zakurila (pa še razmeroma drag je bil, okoli 40 evrov).
Pomembno je tudi, kakšno mleko peniš in ne smeš ga preveč segreti. Eni pravijo, da se lepše peni polnomastno, drugi, da manj mastno, predvsem pa quote]

Lahko pa hladno mleko, direkt iz hladilnika, speniš v tem lončku, ga daš na kavo in nato za pol minute v mikrovalovko. To počnem jaz (kadar se mi da:)

Kovinski lonček 28€, plastični pa 18, poskusi v polliterski plastični steklenici (od vode), naliješ mleko v steklenico, zapreš z zamaškom in dobro pretreseš. Prav lepo uspe.

Pri najboljšem sosedu je bil keramični z mrežico nekaj čez 10 EUR. Še dobro, da ste me spomnile, ga že nekaj časa nisem delala, bo koj zjutraj na sporedu. Njami!!!!

Pa en lep dan želim, Joan

Jaz imam tistega z mrežo in mi pena najboše uspe z mrzlim mlekom. Je pa malo drugačna kot v lokalih. Ima pa kolegica bateriskega in mi ni všeč, ker komaj daš penico na mleko ze izgine.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close