Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Plačilo položnice na pošti – provizija

Plačilo položnice na pošti – provizija

Ali mogoče kdo ve koliko provizije se plača na pošti za plačilo položnice v vrednosti 50 eur?

Hvala, hvala!

0,96 EUR

ceneje je na delavski hranilinici – po 0,63

Najlepša hvala vama!

Jaz sem ravno včeraj spraševala na pošti, kako to gre pri njih.
Za vse položnice, ki so napisane že ko jih dobiš (da je ne napišeš sam) je provizije 96 centov ne glede na vsoto ki je na položnici, za vse ostale (tiste ki jih napišeš sam in plačaš) pa je 96 centov do zneska 96 evrov, vse kar je več kot 96e, je 1{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} od zneska ki je napisan na položnici.
Tako so meni razložili včeraj.

ČE plačaš preko e banke pride provizija 30 centov.

Koliko pa plačuješ uporabo e-banke na leto?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

A obstaja kakšna tabela o provizijah za plačilo položnic pri različnih bankah-poštah?

Koliko pa plačuješ uporabo e-banke na leto?[/quote]

Uporabnina NLB Klika je 0.65€/mesec.

Če plačuješ preko e-banke od Sparkasse je 0,00€. Tudi uporabnina za e-banko je 0,00.

LP

PS: Nočem delat reklame, sam tko je to. Slovenci smo tupi, ker plačujemo provizije.

če imaš račun na sparkasse udobni pozitivni račun nimaš nobenih stroškov nobenih provizij

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close