čudna telefonska številka
na gsm-ju imam neodgovorjen klic s številke 0158440119?
preden kličem nazaj, bi rad vedel, kaj je to za ena cifra? če je stacionarna potem je ena cifra malo preveč,se vam ne zdi? ne bi pa rad klical, potem pa ugotovil, da se me klical s kakšne telefonske prodaje al pa zavarovalnice. A zna kdo pomagat?
iz te številke že par dni dobiva klice moja žena in predlagam, da se niti ne klicari nazaj. Par dni nazaj semprejel tudi mail, v katerem opozarjajo, da se taki klici lahko končajo slabo, ker potem klicatelj sheka vašo cifro ter klicari kamorkoli želi – na vaše stroške. Lahko gre le za paranojo, a previdnost ni odveč …
Me veseli, da nisem edini, ki ga nadleguje ta tel. številka… Sem že mislil, da se je telefonu zmešalo al pa da imam kakšno skrivnostno oboževalko/oboževalca…:D Mene poleg številke 0158440119 kličeta še številki 0158440117 in 0158440118! Kliče vedno samo 3-4 sekunde, tako da vedno prej prekine preden se oglasim na klic. Sem že večkrat poizkusil poklicat nazaj, pa se vedno oglasi tisti signal za izklopljen telefon oz. za številko, ki ne obstaja – ne vem točno. Kr neki v glavnem… Mi je pa mal čudno, da če res kličejo iz Udin, da se številka začne z 01 in ne z +39, kar je vstopna koda za Italijo – shekana številka? In tud ne vem kaj imajo od tega, ker itak če pokličeš nazaj, ni nič, ker se zveza ne vzpostavi; kliče pa vedno samo 3-4 sekunde, tko da če bi hotl, da se oglasim, bi dlje časa zvonili… in tudi če bi pravi čas odgovoril na klic (da ne bi prej prekinili zvonjenja), bi mi najbrž “samo” “malo” dražje pogovor zaračunalo, če je klic iz tujine, shekati gsma pa se pomojem tkole prek klica ne da… Al pa tud, kaj pa veš, dandanes je vse mogoče in previdnost ne bo odveč;P
Forum je zaprt za komentiranje.