Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Odjava časopisa, ki ga plačujem preko trajnega naloga

Odjava časopisa, ki ga plačujem preko trajnega naloga

Odjaviti nameravam časopis, ki ga plačujem preko trajnega naloga. Na kaj moram biti pri odjavi pozoren? Ali moram, ko odjavim časopis, odjaviti tudi trajnik, preko katerega ga plačujem in kaj pri odjavi trajnika potrebujem?

trajnik bo enostavno sam ukinjen, ker nalog za plačilo s strani založnika ne bo prišel. torej je potrebna zgolj odjava pri založniku – praviloma je tako.

Jaz sem vedno odjavila tudi trajnik, ker včasih ne želijo razumeti, da nekaj odjavljaš.

sem poslala kar po e-mailu časopisni hiši oz. njihovi kontaktni osebi, da pač odjavljamo. bilo brez problema. še isti dan sem dobila obvestilo da jim je žal da smo se tako odločili venda spoštujejo naše želje. trajnik pač enostavno ni bil aktiven. je pa vseeno lažje če trajnik odjaviš, saj se ti lahko zgodi, da kljub temu da časopisa ne boš dobila ti pa ga vseeno zaračunajo. odjaviš pa lahko tajnik ko je plačana polžnici /trajnik za tekoči mesece. pomeni d ače imaš trajnke na 18. v meseceu, lahko 19. trajnik odjaviš. vse kar rabiš je kak dokument z sliko in bančna kartica. odjavljaš neposredno na banki.

Odjava časopisa Delo,ki ga plačujem s položnicami

rad bi odjavil časopis delo

Odjavljam časopis Slovenske novice na naslov KOZKEVČAR JOŽE, sELA PRI ŠMARJU 8A,
1290 GROSUPLJE z datumom 01.02.2010.

zaradi odhoda v tojino

zdravo! Mene pa zanima kako se odjavit od časopisa slovenskih novic? sem iskala naslov ali e-pošto pa nisem nikjer našla. Mogoče ve kdo? hvala ! LP

zelim odjavit casopis slovenske novice od naslova NIKOLIC ANDELINA,OREHOVEC 6 KOSTANJEVICA NA KRKI 8311

ZDRAVO!!!

Odjavljam časopis slovenjske novice na naslov BRANKOVIČ SONJA POD CVINGERJEM 001 ,8350 DOLENJSKE TOPLICE. Od dne 1.5.2011.

Lp

Odjavljam se od slovenjskih novic od naslova SONJA BRANKOVIČ POD CVINGERJEM 001,
8350 DOLENJSKE TOPLICE z dnem 1.5.2011

Prosim če me lahko obvestite ob prejemu mojega mail-a.

Lp Sonja Brankovič

odjavljam naročnino na časopis večer.

Spoštovani

Odjavljam naročnino na dnevnik Delo.Tega plačujem po položnici.
Bolčina Drago Trpinova ul.20 2342 Ruše

Prosim za odjavo časopisa Slovenske novice za naročnika Kožuh Bregar Valentina, Armeško 41,
8280 Brestanica

Odjavljam časopis Slovenske novice za naročnika Kožuh Bregar Valentina, Armeško 41, 8280 Brestanica. Prosim za povratne informacije o odjavi na email pisbostjan@gmail.com

odjavljam časopis SLOVENSKE NOVICE za naročika Eva ABAKUMOV

Mojstrska 2 Murska Sobota. Z DNE 20 04 2012 LP.

ANICA HOZJAN

Re: ODJAVA SLOVENSKIH NOVIC

Odjavljam časopis SLOVENSKE NOVICE na ime Anica Hozjan, Celovška 108, 1107 Ljubljana
z dne 3.5.2012.

Lep pozdrav!

Odjavljam časopis SLOVENSKE NOVICE IN NEDELJSKE NOVICE
Naročnik; JOŽEFA DUH
stanujoča; KICAR 118
pošta; 2250 ptuj

Lep pozdrav!

Odjavljam se od časopisa Slovenske Novice, ki ga prejemem na naslov Bevc Franc, Pristavica 6

8213 Veliki Gaber

Odjavljam časopise – Slovenske novice – Sobotno delo – Nedelo
na naslov Dušan Blaško Zvonimira Miloša 16 – 6310 Izola z datumom 1.7.2012 .

Odjavljam časopis-Slovenske novice na naslov Purgaj Darja, Žice 40
2233 Sveta Ana.Z datumom 1.9.2012.

Barbara Kirbiš
Zemljičeva ul. 24
2000 Maribor

Odjava časopisa večer

Želim odjaviti časopis večer s 1.9.2012.

Lepo pozdravljeni

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close