Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Odjava časopisa, ki ga plačujem preko trajnega naloga

Odjava časopisa, ki ga plačujem preko trajnega naloga

prosim, če mi prenehate pošiljati časopis delo, ki ste mi ga do sedaj, zaradi finančne stiske, s 1. decembrom

Prosim da mi odjavite časopis Večer z dne 1.1.2014
Naslov: Kolerič Mirko
Trate 25, 2213 Zg. Velka

Z 1.1.2014 Odjavljam časopis, Slovenske Novice.Slavič Nada, Grabe pri Ljut. 17, 9242 Križevci

Obveščam vas da, z 1.4.2014 odjavljam časopis večer.

Hvala za razumevanje LP

Odjavljam se od slovenskih novic in sicer sobotne in nedelske novice od naslova Križe Dušan Občice 19 8350 Dolenjske toplice z dnem 1.5.2014 Prosim če me obvestite ob prejemu mojega mail.@ Lp Križe Dušan

Spoštovani!
Rad bi oddjavil časopis slovenske novice,ki jih plačujem preko traknega naloga.Z 9.4.2014.

HVALA ZA RAZUMEVANJE.

LEP POZDRAV
Krajnc Ciril

Odpovedujem naročnino nedeljca,zaradi smrti.
Gregorčič Marija Bučka 35
8276 Bučka

Dvajset

odjavljam časopis Slovenske novice

Jožica Grofelnik
Gradež 45
1311 Turjak

Pozdravljeni !

Odpovedujem naročnino Slovenske novice na ime
Vida Gabršček
Vrtna ul 6
3230 Šentjur pri Celju
Naročnino plačujem preko trajnika.
Želim, da mi takoj prenehate pošiljati, ker imam res tehtne razloge.

Lep pozdrav, Vida

Odjavljam se od naročila časopisa delo prek položnic. Naročnik .Močnik Maks Dolenjska cesta 248 c Lavrica 1290 Škofljica

odjavljam časopis slovenske novice preko položnic z 15.05.2015
Andrej Ivanež
Kandija 1,Gabrje
8321 Brusnice

odjavljam se od naročnine slovenskih novic s 1.6.2015,katere plačujem preko položnic na naslov
Kovačič Marija Stara gora 23 2212 Šentilj

Prosim,da odjavite slovenske novice na podatke:TUPY LJUDMILA
MENCINGERJEVA 21,1000 LJUBLJANA z dnem 24.10.2015
Plačnik:649530 Hvala za razumevanje.

Stane Kerin Gržeča vas 9 8273 Leskovec

folk dejansko misli, da lahko na forumu odjaviš cajteng….

saj ne moreš verjet, no

pa to ne eden, milijon se jih je v teh letih že pofočkalo…..

mater, so slovenci glup narod….

Poštovani,

prosim za odjavo od časopisa za prejemnika Mirsad Djubrić iz 1430 Hrastnik.

Hvala.

Šalom, rad bi odjavo vašega časopisa za Obrez Sulphur, Žveplarniška 123, 1000 Ljubljana

Ja, res je 🙂

Avtor, pisno moraš založniku poslat in v mejlu zahtevat tudi potrditev prejema tvoje odpovedi naročila.

nam, se je to zgodilo, da smo odpovedali pisno. Pa je trajalo 15 dni. Pa potem ponovno pošljem mejl in zahtevam, da mi pisno potrdijo prejem moje pisne odpovedi.

Pa so ljukavi – in mi napišejo, da potrjujejo odpoved z dnem prejema tega mojega drugega mejla, ki je bil poslan kor opomnik (!) 15 dni kasneje od prvega. Pa sem jim nazaj, da sem odpovedala s prvim mejlom že 15 dni nazaj…. Probajo, pa če rata, rata.

Bistvo je, da je založništvu večine slovenskih revij malo šteto, ker za prevajanje člankov tujih revij in branje reklam je škoda dat toliko in toliko denarja na mesec – tudi če gre za delno strokovne revije, jih dobiš preko tujega spleta ceneje v e-obliki
Slovenske so občutno predrage in ker so e-izvodi ali predragi ali pa jih sploh ne tržijo, kar je neumnost. Po pravici povedano, rajem kupim e-izvod revije za 70{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} nižjo ceno in jo berem na tablici ali telefonu ali računalniku, pa še papirja mi ni treba nosit v kontejner, če ne gre ravno za revijo, ki jo je vredno spravljat. Ampak slovenkih, vredno spravljat, praktično ni.

Nepreklicno odjavljam časopis delo, ki ga plačujem preko trajnika./Venc Jelka ,rudarska cesta 1b,Trbovlje.

odjavim nedeljski  dnevnik  lahko razvedrilo veliko razvedrilo

pa kaj si ti nor, če tega ne bi videl, človek ne bi verjel….

moderatorji, ne bi zbrisali te teme? že zaradi kupa osebnih podatkov v njej?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close