Ideje za božična darila
Za ata – usnjen pas in denarnico
Za mamo – usnjena torbica
za sestro – najljubši parfum
za svaka – usb ključ
bogata darila – ni kaj!
Naša darila bodo veliko bolj skromna – vsaj 10x bolj!
Za ata – kakšna zadeva za po britju
Za mamo – barva za lase, lak za lase
za sestro – majhen darilni komplet soli za kopel in losijon
za svaka – k sreči je nor na čokolado :)))
Pri nama bo šlo pa letos vse v dobrodelne namene, razen za tamala dva nečaka od fanta. Letos sem se pa res odločila, da ne mislim zapravljat kar nekaj v tri krasne, tako da letos dobijo vsi samo čisto mini mini košarico s suhim sadjem in voščilnico z lepimi željami ter napisano, da je šel denar v dobrodelne namene za živali.
Jaz pa najraje za novoletna darila pogledam pri Ribničanu. Vedno se najde kaj praktičnega, naravnega (no, tudi drugačno robo imajo že) in seveda uporabnega. Letos iščem lično hiško za ptičke, pa leseno gugalnico. In pod drugo: oglasite se, če imate možnost v kaki invalidski delavnici ali domovih za starejše – tudi tam se najdejo super stvari pa še malo jim s tem pomagate.
Sem že naročila na Pošti koledarje z lastnimi slikami (po mailu pošlješ 12 fotografij) za obe babici in oba dedka , na katerih sta njuna vnučka. Meni se zdi to super ideja. Imajo pa tudi druge izdelke (puzzle.lončke,predpasnik,majice,….). Cena:12 listni A4 koledar=9,90 EUR.
Zraven pa bo še vsak dobil kakšne copate ali pa pižamo,parfum,pulover,knjigo,…..
Otrokom je večino prinesel Miklavž, za novo leto bom pa še malo premislila.
Lepo in osebno darilo je kakšen portret. Posamezen, družinski, ljubezenski, otroški… Ma vse sorte… Kolegica riše ful lepo in za đabe:
http://metkaonlinehallofart.blogspot.com/
Forum je zaprt za komentiranje.