gostilna mengeš okolica
ti kamrce ne priporočam – sem slišala kar nekaj negativnih izkušenj. V smislu da se imajo za nekaj več.
ti pa priporočam picerijo Buon piato – imajo vse od pic, testenin, lazanje, solate, rižote, sladice. Res dobro. Če te zanima, ti lahko bolj točno napišem, kje je.
Sva zadnjič z možem tam jedla neko njihovo ploščo, pa se mi že sline cedijo, ko se samo spomnim.
ne vem sicer koliko poznaš mengeš in od kje boš prišla, ampak nekako takole:
– če prideš iz lj., na prvem semaforju v mengšu (je kar takoj potem, ko je tabla, pri trgovini t.u.š) zaviješ levo, na koncu ulice desno in potem je picerija kmalu na levi strani. potem greš pa do špas teatra takole: od picerije zaviješ levo, se pelješ po tej cesti kar nekaj časa, pri cerkvi zavije cesta v desno, prideš do semaforja, greš levo in prideš na glavno cesto skozi mengeš – teater na levi strani
– če prideš iz smeri kranj pa pri semaforju kjer je gasilsko-godbeni dom zaviješ desno (proti cerkvi – imaš tablo), potem se pa po tej cesti pelješ naravnost (pri cerkvi zavije levo), se pelješ mimo dveh znamenjev, picerija je pa na desni. do teatra pa nazaj po isti cesti.
če sem malo zakmplicirala in ti kaj ni jasno, pa povej
naslov je pa baragova 2
Tud jst navijam za Buon piatto
OK, Buon Piatto je že cool, ampak metat Kamrco in Buon Piatto v isti koš je približno tako, ko primerjat Renault Clio in Renault Laguna recimo.
Je pa res, da z obema prideš do Dubrovnika, tako kot iz obeh lokalov prideš sit 🙂
Ce povzamem… Buon Piatto je zelo spodobna pizzeria kakrsnih je po nasi deželi kar precej… Kamrca pa je precej mala gostilnica, kakršnih je občutno manj. Odvisno kaj človek hoče.
Ocka
meni osebno je buon piato bliže (ne po razdalji :-))) in grem od tam bolj zadovoljna kot iz kamrce. kot je toncka cisto na zacetku napisala – bolj fensi in visji cenovni razred, kar ni zame.
bi rekla, da bi te tam v kakšnih kavbojkah malo čudno gledali. mi smo imeli tam neko službeno zadevo, pa smo bili vsi malo bolj spedenani. saj hrana je dobra, ravno tako postrežba.
Forum je zaprt za komentiranje.