Piknik prostor v bližini LJ
No na tem sem bla jaz ene 2 tedna nazaj. v Skaručni nism najdla placa tako da ne vem, baje so vikendi itak že povsod zasedeni. Tud tle nekje okol kosez je en plac, ne vem kako se reče. Sicer pa Bizovik. tam je koča, dajo ti mal placa, na souprabo pa otroško igrišče, wc… Pa sam 50-70 eurov se računa. Mi bomo tam drug vikend. Pejt pogledat. Brunarca Bizovik je to.
Aja ena varianta je pa še na ježici. tam k je avto šola. Zravn so baechvally pa tenis igrišča tud lepo. Če pijačo tam vzameš maš plac zastonj, sicer plačaš prostor 90 eur. to je TC RAMOVŽ 041 544 105 Nataša Ogrinec. Je tud pod streho, maš hladilnik in wc. Je tud lepo
pred 23 urami
Če želite biti oropani in imeti razbita stekla na avtih, potem vam močno svetujem, da NE greste na plac piknik SKARUČNA. Pohlepen lastnik, namesto, da bi zavaroval območje, sedi in šteje denar, ki ga je dobil od nas ter skriva, da je bilo v preteklosti, kar nekaj ropov. To se pravi, lastnik je vedel za pretekle rope in nas kljub temu ni opozoril. Lopovi so nam vsa darila ukradli in razbili avto. SRAMOTA!!!!!! NE HODITE TJA!!!!!
Forum je zaprt za komentiranje.