nasvet nujno
Nujno ga rabim. Ne vem, če ste si upal pogledat Brusov post “psrou za nobenga” anpak jaz sem si drznila in uf, joj, kako nej bom še naprej huda nanj. Kako naj reagiram? Užaljeno? Veselo? Dejte no, včeraj ste mi dali nasvete, dajte mi ga sedaj, ko je situacija res kočljiva. A naj priznam, kako zelo mi prija, al naj se delam, da me nič ne gane? Joj, kaj bi brez vas. Dobro, da vas mam
Torej !
V izogib sporom in slabemu počutju nas vseh, ki nas zajame ob ” sporu ” dveh kofetkarjev, hehe, kakšen drek je ratal iz tega, jebemti Brusko, ne morem te skoz zastonj ven vlečt, pa še Barbi zraven….torej z Barbi bova rekli Pandici dobro besedo zate, ti naju boš pa cel teden potem vlačil po kofetkih !
Torej, pandica, mislim, da mu lahko oprostiš. Fant je mlad in pozabljiv, ne ve še kaj življenje je, pa evo se kuj zgubi.
Jaz bi mu dala še eno šanso, samo bog ne daj ob kofetku !
.. Pandica .. sej vem ta ti ful prija takole pihanje na dušco :))) samo je pa čist brez veze, da se delaš jezno :))))) ker vsi vemo … da nisi :))))) VEČ 😉
… pa še neki drugega se je zgodilo … Brusko ne bo nikdar več pozabil omenit Pandice v svojih pozdravih .. evo tko !!!
B. ti predlaga, da ga fino stisni pa kušni … pa še enkrat pelji na kofe 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.