Sex s šefico !
Ojla prjatli !
Prejšnji teden sem bil ku malu zhebljen.
Kot bi se dalo razumet po naslovu, sva imela nekaj z Nikitko, a žal, temu ni
tako. Šefica je tista moja iz službe, pa tudi sex je bil bolj čuden.
Jebeni sem bil jaz, iz njene strani, samo oralno, po telefonu.
Zbolela sta namreč oba moja sinčka (zato me niste nič brali prejšnji teden), pa sem šel na bolniško, misleč, da je to nekaj najbolj normalnega na svetu, še posebej ker v 6 letih staža pri tej firmi, nisem imel bolniške še niti en dan.
Pa sem jo fasal. Direktno, brez vazelina.
Kaj da si privoščim, pa kje sem to videl, pa kje da je žena ipd…tako da boste vedeli, da sem potreben tolažbe. (pa magari samo oralno :)))))))
Sicer pa, iščem še neko drugo pomoč.
Namreč, prijavil bi se rad na Red bull-ov festival flugtag, ki bo 21 septembra v Dubrovniku, samo, moram skonstruirat in izdelat zračno plovilo, ki naj bo čimbolj originalno. Poleg originalnosti ocenjujejo še dolžino poleta in podobno kot pri skokih, umetniški vtis. Omejitve so take, da ne sme bit nikakršnega motornega ali elektro pogona zdraven, razen lastne sile (mehanske), pa ne sme biti težje od 200 kg. (po moje za to, da ne bi prehitro potonil, ker se namreč “leti” iz nekega pomola v morje.
Zaenkrat sem v fazi zbiranja idej, oziroma, če bi se kdo pridružil, WELLCOME!
Tako.
Upam, da bo danes bolj normalen dan od minulih, sicer bi pa rad še posebej lepo pozdravil BGV, ki se nam je pridružila.
UŽIVAJ Z NAMI !
(Takole sem izgledal po pogovoru s šefico:)
Bruce … hvala ti za pozdravčke in vračam ti pozdravčke z 1 kg poljubčkov zdraven (cmooooka cmoooooooooka cmoooooooooooooooka) …
Kar se tiče šefice pa ne se sekirat. Pravico do bolniškega imaš, tako da nisi naredil nič slabega ampak si naredil nekaj popolnoma normalnega. Sicer pa … če si v šestih letih nisi niti enkrat privoščil bolniškega, se je verjetno ona že navadila na to … saj veš kakšni so šefi … :))))) Saj se bo vse poštimalo … verjetno je imela slab dan …
Kako sta pa kaj tvoja sončka … ? Sta ozdravela?
En zvrhan koš poljubčkov vsem in upajmo, da se bodo tej oblaki kmalu porazgubili in odprli prosto pot našemu zlatemu sončku …
Lp, Bgv
Sončka sta zdaj prva liga, edino še malo so borbe za popit tisti ospenček.
Sicer pa sem starejšega včeraj peljal na Postojna Airport, pa sva se šla peljat s Cesno. Mislim UŽIVANCIJAAAAAAAAAAAAAA.
Poleta je bilo ene 15 minut, sama sva izbrala traso (čez Pivko, Brkine, čez našo bajto, pa nazaj) in težko opišem te občutke, ker so nepopisni.
Imaš stekleno kupolo nad glavo in kraljevski pogled na vse strani.
Hja, hvala za cmočke, vračam na duplo :)))))))))))))
Uauuuu … to bi tudi jaz rada kdaj poskusila … se peljat z avijončkom … Zadnje čase me celo prijamlje, da bi poskusila skočit s padalom iz avijona … Bomo videli … ko bom velika in bogata :)))))) … mogoče … :))))
No … važno je, da sta sončka v redu … Kar se pa ospenčka tiče … joj joj … še sedaj se spmnem, ko sem ga morala tudi jaz kot mulka pit … bljak … tak nagravžen okus je imel … ampak pomagal je … :)))))))
Lp, Bgv
He he … zanimivo … Lahko bi se zmenili pa gremo vsi zainteresirani na tečaj gor … hm … čak .. kje je že … mislim da v Bovcu … al nekje na tistih koncih … 3 dnevni tečaj … :)))))))
Sicer … hm … če bo država dala dovolj dnarja :))))
Lp, Bgv
Oj , Vili , živjo !
Sem prav veselo presenečena , ko vidim , da si še tu – sem si mal mislila , da se boš čez vikend skesala :)))
No , pa saj je čist v redu , če si tudi mal tu pa mal tam , a ne ?
Zdej , če si za adrenalinske športe – a greš z mano jahat ?
He , he , včasih je FULL adrenalinsko !
Pa še ves celulitis ti nese stran.
Nikitka še zmeraj ne obvlada galpa kot bi blo treba
Nikita … ni problema. Jaz sem pred leti naredila tečaj, bila sem nekaj lasa v klubu in potem sem prenehala z jahanjem. Želja po jahanju je pa vedno prisotna … Komot se lahko zmeniva in greva.
A ti imaš svojega konja ali ga vzameš na izposojo? Kje pa?
A danes imaš kaj časa za tisto kavico?
Lp, Bgv
Uuuuauuuu….
Super to !
No , jaz sem od prejšnjega tedna članica KK Mandrija – tam me lahko vidiš praktično vsak dan, no recimo , vsak drugi . Konja ŠE nimam , si sposojamo , sicer se pa še učim. No , dva tečaja mam za sabo , ma kaže , da se je mal ustavlo pri galopu , čeprav je blo včeraj že skor v redu. Še mal treninga pa bo !
Nikitka im adanes čas za kofe – ti sam reci , kdaj – al pa mi tudi kak mail lahko pošlješ
MANDRIJAAAAAAAAAAAAAA … Kdo je pa tvoj trener? Jaz sem praktično domača tam gor … ampak bolj va barčku kot pa pri konjih :)))))))) Jooooooojjjj … pa to ni res … Pol sva se sigurno že kdaj srečale …
A imaš čas danes med malico? Ali raje po delu … enkrat po 16h? Povej kdaj ti je ljubše …
Lp, Bgv
čist nezaslišano. Človek vas en mal same pusti, pa čist zbezljate. Brucko bi šel kar v Dubrovnik, prej pa še mal s padalom pa z balonom (hm, tja bi šla pa jest tud…). Lili čaka čaka . a si zdej že kej dočakala, al še čakaš lili? Nikitka galopira, Bugnavilea pa bi z njo odgalopirala v bife. Vidim, da ste čist brez reda. Manjka mariči in ježek, da ga en mal naredita….
Torej en lep pozdravček vsem skupaj iz te danes nič kaj mikavne Ljubljane…
Forum je zaprt za komentiranje.