Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Sex s šefico !

Sex s šefico !

Težka bo. Služba kliče.Bi si moral kakšnega vohuna omislit.

Svet je poln malih sreč. Imeti moramo le oči zanje.

Ti , veš , da sem udarjena na rdeče čeveljčke , pa še letos so tako moderni :)))

Nikitka se zahvaljuje za kompliment , utvar si pa ne dela – z izgledom in starostjo , je pa res , da jahanje full pomaga – ej , je res dobro videt jahalne hlače pa tiste črne škornje , sem pomerla in zdaj glih tuhtam , kje bi spraskala denar za to investicijo

Pa vohunu danes ni nč več za verjet..verjem mi!!

P.s. je slikca prjela dons???Jo lahko vidiš?

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Slikce so prpete zraven.Se jih da vidit, če klikneš posebej nanje. Hvala.
Dobiš kasneje.

He Nikitka nauš verjela tud jest mam že en lep čas rdeče take sicer elegantne ampak ..čakajo na boljše čase…pa čist novi so zametni!!Aha..
Rdeča barava tud bla moja…pa pariško modra..ti dve farbici..pa smo trenal..aha!!

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

.. baje maš veze v starem delu mesta … mogoč pridejo prav tudi pri jahalni opremi 🙂 .. drugače pa .. kdor čaka .. dočaka ane 🙂

glede let pa .. sej veš kako je … tolk kot se počutiš, tolk jih kažeš … recimo no … potem bi jaz dostikrat morala bit tam okrog … 15 … hmmmm … sicer pa … vse je odvisno od oči, ki te gledajo ane 🙂

B. , ki ima pred konji nekoliko rešpekta …..

Nč bat..bo ko bo…sam peverjam če je…k je zadnjič štrajkal nekej…

ja muca nč šparat, letos je rdeča in .. kaj veš kaj bo drugo leto :))

B. si je tudi kupila nove … rdeče, čist poletne …

Jest pa na modo..kak naj rečem kej prida ne dam..nosim in furam Tisto kar mi paše…v modi je marsikaj..veš kolk časa je rdeča že v modi..pa bo še..zato se ne sekiram…
P.s. sem pa z obleko čist aut..priznam..čakam kdaj pridem na vrsto…

:))))))))) tudi jest se na modo ne obračam glih kej preveč .. hotla sem ti pač rečt .. če maš novo … ponosi .. ne šparaj .. ker ne veš kaj bo jutri 🙂

mal heca :))

B.

Sej moda se vsake tolk let spet obrne in vrne.

No , jaz vsako pomlad iščem rdeče čevlje. Pa veš , kako so me čudno gledali predlani – j agospa , rdeče pa res ni moderno , nikjer ne boste dobil … no , sem vztrajala in dobila – v Monfalconu , he , he. Že od lani pa sploh ni več problem , letos si pa čist out , če nimaš rdečih čevljev !
Sej jaz tudi nosim izključno tisto , kar mi je res všeč , če je moderno al ne – no , kavbojke so moja stalnica , pa krila iz jeansa tudi , rdeče čevlje in torbico sem itak že omenila. In letos tu grozno ponujajo pasove , kar jaz tudi že od nekdaj nosim.
Pa , jasno , bele , po možnosti čipkaste srajčke.

Nikitka je res mal na kavbojsko oziroma folk modo usekana – posebej tisti arabski stil ji je všeč

hehe .. ma ja .. sam če se spomnim hlač na zvonc … jih je nosila moja mami, pa potem jest .. in zdej :)) spet jest :)))))

Zmenjeno … mene me boš prepoznala tudi po tem, da imam za sabo RDEČ dežnik :))))))) … če ga ne bom pozabila v službi, kot je moja navada :))))

No … Vilenka je tudi že pošteno firbčna :)))) … in komaj čaka, da se z Nikico zmenita za en izletek s konkoti :))))) (jejžeša .. pa sej nisem bla na konju že kakih 10 let … uff … pa bom sploh še znala … ) ???????

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Ja, pa še kej pomaga, ne sam jahanje… :)))))))))))

Muci, CMOKA ! za tako lepe želje in misli.

Super da si povedala, Barbara.

Brusko bo pa drvarnico kar z rdečo poštrihu, pa bo še zraven malo čevlje nastavil.

bom pa še jest mal moje tazvončkaste hlače zraven pristavila :))) tist spodnji del … bo prav pasalo .. če se mal na rdeče pobarva :)))

Brus je hvaležen Bogu, da mu je dal zunanji izgled, ki ga malo postara, ker če ne bi izgledal po karakterju takole, max 5 let star :))))))))

bol star bol nor 😉

No super, jaz bom pa prav vesel še enega para pridnih rok, še posebej, če imajo malo smisla za design in barve, ker tu malo šepam :))))

Brus je bolj na F.R., ampak se pa pusti učit !!

Norost je mladost, pa je krog sklenjen !

aja .. no jaz sem mislila da bi samo malo noge nastavila :))) mislim tko … da bi na hlače kaka kaplja barve padla … ma se pa drugače čopičev čist nič ne bojim veš :))) B. štriha doma vse kar je treba .. in tudi tisto kar ni treba :)))

se ti kej nori :)))))

He , he , Vilenka …. konkoti , boš znala , boš , pravijo , da se tako ne pozabi :))))
Te bo sicer mal bolelo tam med nogicami , sej veš , kje :)))
Ma , če je ves ostali feeling v redu , se splača mal potrpet , a ne ?!

Zdej pujsi itak vsi narobe razmišljajo – sploh ne boli tam , kjer mislite !!!!

Nikitka v jeansu

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close