Torej , kapitalizem
…evo me…….. komeeeeeeeeeeeej sem se prkopal do PC a… madona zdej vem da v LJ nimate tolk snega kot mi tle… evo.. sem glih iz LJ…. komej…. pr vas dež mi pa sneg :)))
No, da vprašam, dobro spali….ej celo noč sta mi z muco kovter jemale…. madonca.. to pa ne bo šlo….
Zajček… lep popoldan!!!
Jani
p.s. ampak, trebušne mišice pa orenk bolijo danes he he he he
Lepa ponudba, ni kaj…, ti bi kar VSE zajckove delnice? HRABRO, prav spekulativno… Bom videl kaj bodo jutri ostala dekleta rekla, hehehe.. Bemti, mislim, da cebelica drzi en oreng paket zajckovih delnic, za lisicko, Marici in muco pa ne vem.. Sumim, pa da se na sovrazni prevzem pripravlja tudi levcek..
Mislim, da bos imel kar hude tezave…
pa lepo popoldne..
ježek stavi bolj na dogovorjeni prijateljski prevzem samo vecinskega deleza..
Čak, tisti klic je bil le zato, da mi ne uideš… Ja bil sem v LJ, v bolnici.. sem bil za šoferja.. sosedi, no nič hudega, ampak, pri nas gre sneg ko hudir, pri vas pa kar dež ….
Ampak, da na meni lomita kovter.. jej jej… no ja … sej kaj si pa rekla.. naj dam.. he he hehhe … jest sem mislil, da bom umrl za PC om, tko sem se narežu :))))
Zajček.. tud teb … sendvič ;)))))
Jani
Vidis, pri teb se vidi, da si mlajsi in bolj zrel za prezivetje v kaptalizmu.. Anegdota pravi, da je bil socializem kot zivalski vrt… Ce spustis zivali v divjino, jih polovica pogine, ker ne znajo same najti dovolj hrane, druga polovica pa se vrne v kletke in tam caka pomoc …
Mislim, da ti zajcek v dobro stel tvojo odlocnost…
Forum je zaprt za komentiranje.