Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Torej , kapitalizem

Torej , kapitalizem

Ježek, da ne skrolava do neba……se pravi, je boljši kapitalizem, a to pomeni, da potem lahko???

Mislim na lastninjenje, pa to, he, he,he…

No, kje sta?

…evo me…….. komeeeeeeeeeeeej sem se prkopal do PC a… madona zdej vem da v LJ nimate tolk snega kot mi tle… evo.. sem glih iz LJ…. komej…. pr vas dež mi pa sneg :)))

No, da vprašam, dobro spali….ej celo noč sta mi z muco kovter jemale…. madonca.. to pa ne bo šlo….

Zajček… lep popoldan!!!

Jani

p.s. ampak, trebušne mišice pa orenk bolijo danes he he he he

He he he he… men je včeri ježek zatrjeval, da bi… samo da ne more.. lastniniti… če ne bo ježku uspel, jest kupim vse tvoje delnice…..

Jani, ZA sovražni prevzem!

Hej, Jani živjo !

Ja, kje si pa bil v Ljubljani, a ? Res je, dežuje.
Spali sva super, obe z muco . Veš jemanje kovterčka, je posledica tega, ker nisi bil v pižamici. Naslednjič bova bolj previdne…

Ja,meni so solze tekle, res…..
lepo popoldne tudi tebi Jani in seveda…….sendvič…..

lp od zajčka

Ja, če ježek ne more lastniniti, potem Jani, se bova zmenila midva !

Lepa ponudba, ni kaj…, ti bi kar VSE zajckove delnice? HRABRO, prav spekulativno… Bom videl kaj bodo jutri ostala dekleta rekla, hehehe.. Bemti, mislim, da cebelica drzi en oreng paket zajckovih delnic, za lisicko, Marici in muco pa ne vem.. Sumim, pa da se na sovrazni prevzem pripravlja tudi levcek..

Mislim, da bos imel kar hude tezave…
pa lepo popoldne..

ježek stavi bolj na dogovorjeni prijateljski prevzem samo vecinskega deleza..

Ljubezen je drugo sonce, ježek

Zajčeeeeeeeeeeeek :)))

dobro, neham :)))))))))))))

Za Zajčka tud sovražni prevzem he he he he 🙂

Ampak, jaz se ne bi kaj preveč obremenjeval z ostalimi prebivalci naše ljube gmajne. Zdej, Zajček je edini, ki je ponudil svoj paket delnic na prodajo, tko, da…. naj se izjasnejo še ostale gozdne živali, kaj ne :)))

Jani

gle, glej, direktorica sklada zajcek,hoce nekam na hitro spraviti v promet svoje delnice.. in to na dan, ko je borza zaprta, hehe.. Cudno, cudno…

Mar to pomeni ježek moj, da si vrgel puško v koruzo ?? Joj !

Čak, tisti klic je bil le zato, da mi ne uideš… Ja bil sem v LJ, v bolnici.. sem bil za šoferja.. sosedi, no nič hudega, ampak, pri nas gre sneg ko hudir, pri vas pa kar dež ….

Ampak, da na meni lomita kovter.. jej jej… no ja … sej kaj si pa rekla.. naj dam.. he he hehhe … jest sem mislil, da bom umrl za PC om, tko sem se narežu :))))

Zajček.. tud teb … sendvič ;)))))

Jani

Vidis, pri teb se vidi, da si mlajsi in bolj zrel za prezivetje v kaptalizmu.. Anegdota pravi, da je bil socializem kot zivalski vrt… Ce spustis zivali v divjino, jih polovica pogine, ker ne znajo same najti dovolj hrane, druga polovica pa se vrne v kletke in tam caka pomoc …

Mislim, da ti zajcek v dobro stel tvojo odlocnost…

He, he, je, Jani. Pa si dal, ali ne? Tudi meni so solze lile….Vidiš, da zna biti zajček tudi zabaven?

Na, ježek, jest mislim, da sva midva svetli izjemi in da ne bi poginila v divjini, ker ne bi našla dovolj sredstev za preživetje, v kletko pa se pod nobenim pogojem ne bi vrnila… Torej, sklep…. midva se ne dava in to kot kaže pri Zajčku posebno šteje :)))))

Jani

Seveda ne, samo moja strategija bo podobna tisti, ki jo ima pivovarna Lasko…,hehehe

Prevzem vecinskega paketa se bo zgodil cisto potiho…, brez obesanja stvari na veliki zvon…

Ne da nisem dal… sej sploh nisem imel :)))) saj sem vama povedal 🙂 jej jej, Zajček… to je bil večer.. kot malo takih hehehehehehe….

Oja, Zajček zna biti vedno zabaven.. ne samo pod kovtrom hahahahaha

Jani

He he he he pes ki laja ne grize, kaj :)))))

Moje izkusnje pravijo, da lajajo in grizejo predvsem psi malih in manjsih sort, veliki pa imajo samozavest, ker jih ni strah.. Zajcek, pa se spozna na pse, hehe..

Cakam, da muca vse opisano potrdi..,hehehe

Kdor se zadnji smeje, se najslajse smeje…

Ja, vidim da tudi tebi niso psi španska vas :))))))))))))))) No, upam, da ti Bin vsaj v tem sneženem popoldnevu da mir… Moja… spi :)) hehehehe

Jani

No evo, Jani .Ti pa se vedno braniš….

Ježek, ti si in boš ostal MOJ !

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close