Torej , kapitalizem
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Starševski čvek › Torej , kapitalizem
Imam eno lahkotno rimo, na to temo.
…..što me niste zvali, kad ste se jebali………
… no končno, ježek, korajža velja!
Dobro jutro, predvsem udeležencem s… ja :)))))) seveda pa tud teni ježek, pa …. huh, bomo videli, kdo bo vse prikapljal sem v naš gmajno
Jani
Viš, ježek, če bi bil prejšni večer ta čas tuki, ne pa 15 minut poznej…. bi bil “S” še boljši heheheheheh
Jani
Vidiš Zajček, zdej pa še ajaš. Ja bo potrebno kakšno uro prej spat, da ne bo zjutraj problemov :))))
Dobro jutro in lep dan!
Jani
Dobro jutro Jani :))
Ne, ne, ne ajam. Veš kje sem jaz že bila zdajle zjutraj, ja ampak danes sem pa res malo zaspana . Pa ti ? kovterček ni nagajal??
zajček, ki je vesel Janija
Ja, resnično je tako. Manjkalo je samo petnajst minut minusa, do …s….
ja, eni resnično vedno zamudijo vse, kar je lepo :))
O lepo, no saj bi bil orenk presenečen, če ne bi bilo tako 🙂 Hmmmm, ampak se je videlo, da si bla orenk zmatrana, ker, danes je bil pa kovter tam kot more biti :))
Še enkrat dobro jutro Zajček!
Jani, tud vesel Zajčka
He he he he he, če ne bi zamudil, se ježek ne bi bal, da bo kaj narobe, če bi te olastninil 🙂 In zgleda da ne ugotovi, zakaj sem jaz takoj pripravljen kupiti cel paket delnic.
Mimogrede, Zajček, kakšna pižama je bila pa nocoj?
Jani
He, he, Jani moj, vse lepo te še čaka. Ma pust kovter, ti se kar lepo sprijazni z usodo……heh, kaj bi se upiral…, upam, da ne berejo tega, da niso toliko ferbcni, pa da se jim dolgo skrola…..
Veš, ježek ima navkljub vsemu, še vedno strah pred neznanim, tako, da reče že, a v resnici ne vem, mislim, da bi bila težka…..saj vidiš, da se greha boji, he, he, he, pol pa vse zamudi :)))
Jani, madonca, ni je bilo!!
Malo se bojim, ko bo ostalim pripeljalo, kaj mi trije z muco ponoči počnemo.
Pa moram si izmisliti dovolj tehten izgovor, ki bo vsaj malo zalegel….no važno je, da nam je lepo…..
Zajček, verjemi, da se s tako usodo sploh ni težko sprijazniti… S kovtrom al brez. Je res kar, pravijo, da je v življenju lahko tudi lepo….
Jani
p.s. a čva novo temo o kapitalizmu?
Ne, ker pol bodo lažje brali. Tako pa lahko vsaj upam, da se jim ne bo dalo kontrolirati vseh postov. Že tako je nižje na temi dobro jutro, včeraj ponoči muca, jasno in glasno razkrila zadevo o skupinskem , kaj pa vem kaj…Je bila še tako pod vtisi, da sem se kar križala tukej.
Mislim, da se bo ježek tudi na neznano navadil. Ježki so po naravi bolj sramežljive sorte, pa bolj plašni, tako da… je treba dat našemu ježku še eno možnost.
Zajček, se mi je zdelo, ker je orenk grelo 🙂
Jani
Viš, pri otrocih je isto. Ko jim je dolgčas, se spomnijo kakšno neumnost. No mi trije se ravno neumnosti nismo spomnili, ampak, je pa še vedno lepo. Zato me niti ne skrbi preveč, ker, kje so pa bili. Kaj pa mi moremo, če čakamo, čakamo in nam postane dolgčas he he he he he
Jani
Verjemi mi, nič ne pomaga, tudi če dobi še eno priložnost…on rabi poseben prijem, he, he, pa ga moram še pogruntat…
Pol, pa vse skupaj, le ni bilo zaman :))
zajček
Ja, muca je še čisto pod vplivom. Veš upam, da je danes že boljša, ker, meni se zdi, da danes ponoč pa ni bilo tako…. viharno hahahahah
Jani
He, he, saj res. Le kdo bi jih dooolgo čakal, pol pa še prosil, pa ne vem kaj.
Se bo treba malo bolj urno obrnit, pa ne bodo zamudili, ker mi ne čakamo dolgo, he, he..
Če se domislim kakšen poseben prijem (sem le pripadnik moške rase in vem, kaj paše) ti sporočim. Verjamem, da tud ježku mora potegniti 🙂
Ja, je grelo…. orenk
Jani
Ha, ha, ha, Jani moj, le kako naj pa zdrži tak hud tempo dveh burnih noči …saj zdej se bo že navadila, pa bo šlo…le začetek je težak :))
zajček
Uf, glej, tu mi res lahko pomagaš. Daj prosim, ko se domisliš, glej da bo res deloval, mi ta ukrep takoj sporoči, da urgiram, dokler je zadeva vroča :))
Ps.lahko greje tudi bolj…:)))))))
Ja, vsak začetek je težak. Ker verjamem,d a bo tudi muca prišla v formo, me sploh skrbi, če pride spet do burne noči…
Jani
p.s. ampak, mene še zmeraj lomi smeh hehehehehe
Prav imaš, Zajček. Naj se drugič le podvizajo, da jim ne uide vse, kar je zanimivega. Kdor prej oride prej melje, so rekli…. oča naš he he he he
Jani
Mislim, da zelo pomaga čohanje, pa muckanje, pa hmmmmmm take in podobne zadevice… No, če se domislim še kaj boljšega, ti vsekakor sporočim.
Jani
p.s. spet bo burna… hehehe
Zdaj je že v formi, preverjeno :))
tudi jaz :))
pa ti? :))
Forum je zaprt za komentiranje.