potreba po spanju
Zanimivo je,da so mnogi pametni ljudje,poznani iz zgodovine spali zelo malo.L.daVinci dve uri in pol,Napoleon,Wolfgang von Goethe,Edison .. so spali le štiri ure.Einstein pa je spal 12 ur in njegova relativnostna teorija se mu je(menda) porodila v sanjah.
Vsem je poznano,da je spanje nujno potrebno za ohranjanje duševnega ravnovesja.
Jaz s prekinitvami spim 8 ur (to povem čeprav me nihče ni vprašal),vas pa bi vprašala:”Koliko časa spite vi?” Nooooooo
Ne bi se čisto strinjala. jaz se počutim bolj kot Einstein: pred par dnevi sem v eni taki skoraj 12 urni spalni seansi zelo živo sanjala, da je čas, da zamenjam dejavnost firme. Da že osem let “drgnem” eno in isto stvar in da bi bil čas za spremembe.
Nobene krize ni, pa mi je vendarle dalo zelo misliti, saj spreminjati je najbrž treba, ko ti gre dobro in ne ko si v krizi, ker takrat je že pozno.
Jaz veliko spim in tudi veliko sanjam. Večina sanj je, se mi zdi, premlevanje tistega iz realnosti, toda kakšne sanje me pa res presenetijo in mi dajo misliti.
Upam ,da se bodo sanje nadaljevale in da bom zvedela, kakšna naj bi bila ta nova dejavnost. Nestrpno pričakujem, hehe!
Dobro jutro! Glede na temo, se mi zdi, da še vedno spim 🙂 Ja, v povprečji prespim od 6 do 7 ur, včasih je dovolj, včasih malo premalo, ampak se kar nekako da preživeti. Se pa najde tudi kakšen dan, ko se enostavno preleži, ali pa prespi. Samo to pride bolj poredko.
Lepo dobro jutro in veliko lepega danes, vsem skupaj!
Jani
Forum je zaprt za komentiranje.