NAMESTO POZDRAVA …..
Ljubi prijatelji, vsi tisti, ki ste dane vztrajali tu gori in vsi tisti, ki boste to brali v ponedeljek, ker se imate že od včeraj boljše in lepše, kot mi, ki smo še tukaj. Počasi se odpravljam tudi sama proti domu, prav počasi.
Štrumpi nas je danes zjutraj potegnil v kratek razmislek in v tih spomin, ki smo ga vsak po svoje nekomu naklonili. Hvala Štrumpi in cmočkaaaa za to.
Jaz pa vam bom danes rekla nasvidenje z besedami meni zelo ljubega pisatelja Z.Modreja, ki je napisal:
“Dajte življenju priložnost, da vas preizkusi; dajte sebi priložnost, da preizkusite življenje v vseh mogočih odtenkih!”
Naj vas ta misel spremlja do ponedeljka, takrat pa se vam ponovono oglasim. Preživite praznike v lepih spominih, posvetite jih sebi in svojim najbližjim.
Mamči
Draga Marija,
Hvala za lepe zelje za te tako intimne praznične dni, ki jih seveda vracam, tako tebi, kot vsem Tjavendanovcem. Kar se tice misli o zivljenju, sem prisel do zakjučka, da je po vsemu sodeč življenje brez vprašanja o naši soglasnosti večino od nas temeljito preizkusilo, zato vemo, kako izgleda… Različni odtenki zivljenja pa predstavljajo naso pisano paleto Tjavendanovcev…
Pepi
Forum je zaprt za komentiranje.