Zenske in rjuhe .
Pozdravljen Jani , dusica moja korenckasta !
Evo , zdaj , ko sem prebrala tisto o drasticnih postopkih z zenskami – sem cist prec !
Tukaj moram bit se eno uro , ti pa mene spravljas v stsko. Vceraj Allegra z Sasotom , danes ti kar vse povprek .Dobro , a imas kake kriterije , ali so ti kar vse dobre ?
V tem primeru imam se kako sanso , proooooooooooooooooosim sporoci !
TE TAKO POGRESAM ZDAJ , KO PISES TAKE LEPE RECI !!!!!!!!!!!!!!
PROOOOOSIM , JAVI SEEEEE !!!!!
Smrc !
lp a.
De ne bi kej o kriterijih, punce, tle pa ne nese več…res niso vse dobre, ampak…… Andrejka, boh dej si tle….sem se ustrašil, da sem te že zamudil :)) Ma ste mi včeraj naredile tak karžun, de me je zvečer, ko sem bral, skorej strgal…. Ampak, za dušo je pa blo, oja…. Sicer, pa kako kaj tvoji korenčkasti lasje…. so že?
Lep dan, cmočka, pa sončka….
Jani
Ja , trpljenje nas kali …. to je res ena globoka misel …..mater smo zadnje case globoki ….
Perla , glavo gor , pa pozdravi se , pa otroci tudi , jaz sem ze na dobri poti !
Ceprav tisti kostolomac od srede , tisti mi je napravu hudica ! Kosti za v vreco pa v kanto – pri nas moramo sami s karjolo vozit do kontejnerja !
A.
Aja , a sta se golobcka nasla ? Ce ne , bomo se poustre delali na forumu “ta srednji” tolko perja je ze tam ;))
Andrejka, ne me basat ;))) Pust golobe ;)))) Ej, ma sori za tist naslov, če bi to vedel, ti ga ne bi poslal… pa da ne bi mislila, da je to kakšno moje maščevanje :)))))) Boh ne daj…..
Upam, da si kosti že postavila na svoje mesto….
Sončka!
Jani
p.s. tisto od včeraj, pod tabo, je bilo pa fenomenalno…. bi ponovili :))
Jaz sem tudi za ponovitev 😉
Kako bova pa danes zacela – zgoraj , spodaj od strani …..ne bi vec nastevala , mi je malo nerodno ….
Nic sorry , je bila fina izkusnja ! Hvala se enkrat !
Je res, da me je izlomio , danes je se slabse , ma mu ne bom vec dala prilike. To je le se ena izkusnja vec ! Jaz sem po naturi firbcna , me zanima vse neznano , zdaj na stara leta pa sploh vse probam , da slucajno ne bi prej umrla 😉
Ni da ravno ljubim vodo , ni moj element , ma sem sla letos vseeno raftat ! Nepopisno ! FUll kul. Bom sla se !
Sem se pa ze zmenila za polet z tistim padalom za dve osebi – upam , da me bo se drzalo , ko pride do tega !
A.
Dan dragi moji! Auva…Jani! Ti, Ti! Jaz te pogrešam na forumu “srednja leta”, pa pišem, pa prosim…tukaj pa Hot scena! Kar nadaljujta, Andrejka! Ljubosumna nisem bila še nikoli…Se opravičujem, da sem zmotila…posebno Andrejki, ker je ženska…ženskam je vse oproščeno…posebno, če so lepe…tem še Bog odpusti. Ampak Jani…zate me pa malo skrbi!
Brez zamere obema in vsem…zgolj po naključju sem tukaj.
Lep vikend, pa veliko sončka in “kurjenja” še naprej!
Angel
Angel , nikar se ne opravicuj !
Si zal zamudila zacetek te storije , zato ne ves za kaj gre pri tem “zgoraj in spodaj..”
Nic takega , le da na zacetku se niso prav zapisovali posti , vcasih se je kaj mojega naslo pod Janijem in kaj Marijinega pod Pepijem. Od tu smo potem z dolgimi jeziki in veliko nakldanja izpeljali grupnega 🙂
Bi pa bilo lepo in prav , da se nam cisto brez predsodkov pridruzis !
Lep vikend !
A.
Dan Andrejka! Hvala za povabilo. Nikoli nisem bila prav dobra v pisanju takih tekstov, sorry. Predsodkov načeloma nimam…sem že malo prestara za to…z ženskami v tem lajfu pa sem v takih pogovorih zelo previdna…”You know, You never know…Life is like a box of chocolade…You never know, what you wana get…” Sem prevečkrat v življenju vzela napačen bonbonček…piškotek…Žal.
Lepo se imejte…strela res, ne želim motiti.
Angel
Hej me 10 minut ni pa je ze kaos!
Kaj zdej angel..used se pa nehi!Tuki cici pa caki.Kako ljubosumje neki…tukaj ga ne poznamo..oziroma ga ni treba imeti,nic za nic..kapis..
Dej dej moj angel..na sceno stopi..pa mojstrsko vse lepo izvedi kot znas le ti.
KAj pa mostovi..pa simpatija..pa uhh de no mal zaspili na svoje citre..je tako lepo poslusat..pa mal se zasanjat..pa premisljevat..si zelet..vzdihovat..ehh kvragu se ze zgubljam..zato pa res..nehi ga biksat pa dobrodosla!
Dan Perla! Ti pa znaš…izivat…draga moja. Včasih si želim, da bi bila moški, mi vrjameš…potem je lahko vse Simple the best! Ampak, žal sem ženska, tako kot ti…ne vem, od kod ti tvoja ideja, da znam “po angelsko” izvesti…Ma, malo morgen. Ti izdam skrivnost:”Ne znam…,sorry!” Resnično ne, prsežem…” Sem totalno zajebala tole sceno. Se moram opravičiti Janiju. Res Janči oprosti…Bi mi bilo na moč hudo, da ne bi ostali nadaljevali. Perla, draga moja…pa saj ti znaš to bolj od mene, madona. Saj berem tvoja sporočila…si kar ta prava…vem, verjamem v to. Ah, kakšna škoda, da nisem moški.
No, še ena velika laž:”Kakšna sreča, da sem ženska…se ne spodobi za angele, žal…!”
Lep dan, grem predno sonce pade dol, pol bo pa kriza…
Angel
Angel….ljubi Bog, že spet eden, ki se mi opravičuje….pa kaj vam je ljudje. Ali vas lahko prosim, da se mi od danes naprej nihče več ne opravičuje…. tud. če bom komu kaj zameril :))) Samo zadnje dni je bilo že toliko tega sranja, da pomalo že glava boli…. Rad vas imam vse, pa ne bom jih našteval…. ker če vas ne bi imel, ne bi bil tlele….
Angel, zakaj nam ne pustiš, da ti poskušamo polepšati dan, malo zafrkancije, malo smeha…. daj se vklopi….sprosti… boš videla, da ni tako težko, ko pa si enkrat not, je noro luštno in paše še pa še…. Daj poizkusi in se pusti presenetiti…… Poglej Marijo (oprosti Marija, ko te omenjam), na začetku vsa zadržana, danes ga pa zna pokrasiti z nami, da je veselje…. zato smo tudi veseli, ker imamo svoj forum in nas nihče ne razsuva, ker smo veseli….Saj v navadnem svetu nismo sami veseljaki in zajebantje.. ne nismo, vendar včasih moraš odpreti ventil, da ti paro izpusti, ne pa, da ti raznese kotel ;)))
In veš, kaj še Angel, rad berem tvoje odgovore, so vredni branja, v njih je mnogo življenjskih resnic, pa vendarle…. vedi, da ni vse v življenski modrosti… včasih moraš življenju pustiti prosto pot, naj te odnese….. Velikokrat se potem zaveš, da ni bilo zaman…nova izkušnja….
Toliko, da ne bi bilo več užaljenosti, punce roko, pa lubčka, pa obljubita, da se ne bosta več kregali in zbadali…..mater nam bo potem fletno ;)))
Lep popoldan, veliko sončka in cmokca, obema, vsaki svojega ))
Jani
Forum je zaprt za komentiranje.